- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.776
- 33
Bana sor. Bence çokŞimdi sitesinde fiyatlarına baktım.
Fiyat araştırması yapmadım ama bir örtü 120 lira çok değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sor. Bence çokŞimdi sitesinde fiyatlarına baktım.
Fiyat araştırması yapmadım ama bir örtü 120 lira çok değil mi?
Bana sor. Bence çok
Yamuk mumuk olmus
Bence de onu da bir yakinimiza diktirsek malzemeler pahali tutarmiBana sor. Bence çok
Cook guzell canim mutlaka lazim olur gule gule kullamBn bu şekil puset örtüsü aldım gri zemin beyaz yıldız lcw dan aldım öbürü rüzgarda açılır diye bizim buralar çok rüzgârlı oluyor Whiterose89
Tul alip asilabilir mi acabaPekiii bu kapı süslerini nasıl ascaz kapıyı delmeden
Hiç sanmam gayet de güzel olur.Bence de onu da bir yakinimiza diktirsek malzemeler pahali tutarmi
Işte nasıl çözemedim.Tul alip asilabilir mi acaba
Kapıya tülle büyük fiyonk yapıp üzerine de asabiliriz.Tul alip asilabilir mi acaba
Avent ultra soft var bizde direk onu aldı... Kızım Chicco pysco kauçuk almıştı başka almamıştı babasını batirmistiEmzik neler aldıniz ya? Bende bi tane wee var. Bi tane de iyi bi şey alasım var. Avent mi alayım direkt? Bibs mi? Tommee tippie de güzel modeller var aslında.
Işte nasıl çözemedim.
Ay onu da babası düşünsün beaaEğer kapınızın şekli müsaitse çift taraflı bantta iş görür bence.
Bencede çoook bn 30tale verdimBana sor. Bence çok
Ay onu da babası düşünsün beaa
Koca karı işleri anacığına sor bakim ne diyecekAy bunları ben bilmiyorum anlatın kızlar
Oğlum parmak emiyordu hiç tutmadı bakalım bu nasıl olcak masrafsızHastanede veririm emzik herhalde ya tutarsa. Ilkine de vermistik hastane de doktorum agzindan cekmisti
Sarılık olmasın diye sarı örtüAy bunları ben bilmiyorum anlatın kızlar
Sarılık olmasın diye sarı örtü
Anne içinde al basmasın derler kırmızı bişi olması lazımmış bn sarılık örtüsü bi 10 gün örttüm