- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Ah sormayın. Elbiseler tulumlar 2 li takımlar hep elimde patladı. Sadece atlet zıbın giyiyoruz doğduğundan beri. Bizimkisi de ağlıyor. Ama yaz bebeği ondan sevmiyor sanırım. Kış olsun bş mecbur giydiricem vallaKesinlikle mantıklı.Kiyafete harcadigim paraya yazık oldu wala.Bebegim giysi düşmanı.Elimse kıyafet görünce kriz geçirio.Hepsi elimde patladı.Simdiki aklım olsa beze ve mamaya yatırım yapardım wala.
Yazmakta kararsız kaldım ama yazmak istedim.Grupta herkes istediği konuya istediği zaman yorum yapabilir. saygı çerçevesinde. Fakat Sizin bana yazdığınız yorum alakasız olmuş bencede. Ben soru sorduğumu da hatırlamıyorum.Hayirli olsun, 1300 sayfa kadar yazdik, beklemeyin okuyun bence :))
Sağolasın canım inşallah yaşamazsınızÇok geçmiş olsun canım, nerden bulaştı acaba covidli veya temaslı birimi vardıen korktuğum şey bu ara cocuguma covid bulaşması etrafimizda cok covidli vakaolmaya basladi
Allah Allah. Mesajı ben mi yanlış anladım siz mi yanlış anlıyorsunuz?Yazmakta kararsız kaldım ama yazmak istedim.Grupta herkes istediği konuya istediği zaman yorum yapabilir. saygı çerçevesinde. Fakat Sizin bana yazdığınız yorum alakasız olmuş bencede. Ben soru sorduğumu da hatırlamıyorum.
Yaz bebekleri en ince en rahat şekilde olmak istiyor, bez ile gezdiği zamanlari hatırlıyorum aldıklarımi bende giydirememistim ve kış için sakladım o zamana bebeğim büyüdü giydiremediklerim çok olduAh sormayın. Elbiseler tulumlar 2 li takımlar hep elimde patladı. Sadece atlet zıbın giyiyoruz doğduğundan beri. Bizimkisi de ağlıyor. Ama yaz bebeği ondan sevmiyor sanırım. Kış olsun bş mecbur giydiricem valla
Küçüldüler bile. Hiç giydiremediğim bir sürü elbisesi kaldı.Yaz bebekleri en ince en rahat şekilde olmak istiyor, bez ile gezdiği zamanlari hatırlıyorum aldıklarımi bende giydirememistim ve kış için sakladım o zamana bebeğim büyüdü giydiremediklerim çok oldualdiklarimizi biraz büyük almakta fayda var çünkü çabuk büyüyorlar kuzular
Rota virüs aşısı ben yaptırdım. Özellikle kreşe giderken pek çok kalabalık ortamda çocuğumuzu korumak için önemli olduğunu söylemişti doktorum. virüs kapsa bile hafif geçirdi. Çok şükür faydasını gordum. Ama Alerji durumu olduğunda doktorunuz en iyisini bilir.Kızlar herkes rotavirüs aşısı yapıldı mı acaba. Kızım kabızda doktor süt alerjisi olabilir. Rota aşısı alerjiyi tetikleyebilir diyor. Kar zarar hesabı yapımcs napsam bilemiyorum. Sonradan pişman olmak istemiyorum. 1 hafta içinde karar verme lazım
Alinacak birsey yazmadim aslinda, anladiginiz gibi bir tonda degildi, "konu gitgide sismis sismis, oku oku ooooo doguma anca biter gibi" idi. Bazen eksik cumle anlami bozuyor, haklisiniz. Ben kalp kirmayi prensip olarak sevmem, hele ki bir gebeyi hic uzmeyi dusunmem, sizin de bunca zaman buna icerleyip cevap yazmaniz inanin hormonlardanYazmakta kararsız kaldım ama yazmak istedim.Grupta herkes istediği konuya istediği zaman yorum yapabilir. saygı çerçevesinde. Fakat Sizin bana yazdığınız yorum alakasız olmuş bencede. Ben soru sorduğumu da hatırlamıyorum.
Ahh biz 15 iğne sonrası dr fobisi olmuştu resmen drda sedyeyle yattı mı başlıyordu çığlık çığlığa ağlamayaİnşallah hiç kimse yaşamasınAteş de aklınızda olsun ılık su olmalıymış. Soğuk daha çok çıkartırmış.
Şimdi kucağımda uyuyor. Öksürük kaldı geriye. Ve yatağa bıraktığım an ağlıyor. Gece bile ayakta yürüyerek emzirmemi istiyor. O uyku halinde nasıl anlıyor bilmiyorum. Hastanede acayip korktu yatağa yatırılıp bir şeyler yapılmasından
Hesabınız neOnceden satis icin mesafeli olsam da, Mervecim senden heves edip dolap hesabi acmistim, sag olasin kuculen herseyi yikayip utuleyip satiyorum. Mont vb birseyler aliyorum. Epey guzel bir dongu var evde hicbirsey birikmiyor. Cok makul fiyata satiyorum haftasinda gidiyor hersey. Kizimin da montlari gisileri de bayagi para ediyor. Tekrar sag olasin.
Şu banyo oturağı olarak da geçen o mu?Simdi donelim esas meseleye, bu oturma yardimcisi gibi "bebeyatmaz" denen meret bir ise yariyor mu deneyen begenen/begenmeyen var midir? Eskiden yoktu denemedim ama bebeklerin birini arada devrilmeden oturtsam da digerine bakabilsem kolaylik olur mu diye icimden gecirdim.
Dolap'ta 65-120 arasi fiyatlarda gordum
Başka bir doktora da danışın aynı şeyi mi söyleyecek. Ben olsam öyle yapar karar verirdimKızlar herkes rotavirüs aşısı yapıldı mı acaba. Kızım kabızda doktor süt alerjisi olabilir. Rota aşısı alerjiyi tetikleyebilir diyor. Kar zarar hesabı yapımcs napsam bilemiyorum. Sonradan pişman olmak istemiyorum. 1 hafta içinde karar verme lazım
Süt yumurta vs alerjisi var bebeğimin. Karar verene kadar uykularım kaçmıştı. En son verdim ve yaptırdık. Alerjisi berbat durumda 1 haftadır. Rotadan sonra bu kadar kötü olmamıştı. Sebebini de bilmiyorum. En ince ayrıntısjna kadar yediklerime dikkat ediyorum halbuki. Yani rota olsa da olmasa da bir şeyler tetikliyor.Kızlar herkes rotavirüs aşısı yapıldı mı acaba. Kızım kabızda doktor süt alerjisi olabilir. Rota aşısı alerjiyi tetikleyebilir diyor. Kar zarar hesabı yapımcs napsam bilemiyorum. Sonradan pişman olmak istemiyorum. 1 hafta içinde karar verme lazım
Ah kıyamamAhh biz 15 iğne sonrası dr fobisi olmuştu resmen drda sedyeyle yattı mı başlıyordu çığlık çığlığa ağlamayaemsin diye otobana çıkıyorduk çünkü tek arabada emiyordu
Nasıl iyiyse öyle emzir annesi unutsun
Öksürükte çabucak geçsin inşallah
Ay google a yazdım tam ihtiyacım olan şeymiş bu. Bizimki daha desteksiz oturamıyor da işe yarar sanki. Hangi marka iyidir hangisi işe yarar kullanan varsa bilgilendirse biziSimdi donelim esas meseleye, bu oturma yardimcisi gibi "bebeyatmaz" denen meret bir ise yariyor mu deneyen begenen/begenmeyen var midir? Eskiden yoktu denemedim ama bebeklerin birini arada devrilmeden oturtsam da digerine bakabilsem kolaylik olur mu diye icimden gecirdim.
Dolap'ta 65-120 arasi fiyatlarda gordum
Tekrar çok çok geçmiş olsun kuzucuğa Rabbim yasatmasin birdahaSağolasın canım inşallah yaşamazsınız
Kimden aldığımıza dair bir fikrimiz yok. Eşim de covid çıktı ben çıkmadım ama. Her an ağzını gözünü öpüyorum hiçbir şeyim olmadı. Doğumdan hemen sonra covid olmuştuk. 6 ay geçti. Antikorlu muyum anlamadık.
Herkes şu an covid zaten dediğin gibi. Bilmediğimiz temas ettiğimiz illa birileri oluyordur
E bebekde ufakda olsa bir indirim vardı zaten prima en uygun ebebekdeGüzel indirim görürsen bana yazıver