- 13 Ocak 2020
- 44.534
- 167.754
- 33
Valla ben hiç bi konudan bildirim alamıyorum yav. Takip ettiğim konulara girip kendim bakıyorum.merve şekerim bu konudan sürekli bildirim alamıyor muyuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben hiç bi konudan bildirim alamıyorum yav. Takip ettiğim konulara girip kendim bakıyorum.merve şekerim bu konudan sürekli bildirim alamıyor muyuz ?
Valla ben hiç bi konudan bildirim alamıyorum yav. Takip ettiğim konulara girip kendim bakıyorum.
Ay bilmiyorum bugün 29 haftalık olduk. Sen kacıncı haftadasın?Arada aklıma takılanlar oluyor bende bildirim gelsin istiyorum ama gelmiyor
Ne kadar kaldı doğuma
Ay bilmiyorum bugün 29 haftalık olduk. Sen kacıncı haftadasın?
20den sonrası çok hızlı. Net hissedebiliyorsun daBende 10.haftadayım
Zaman geçmiyor sanki
20den sonrası çok hızlı. Net hissedebiliyorsun da
Geçiyoooor. Sağlıkla ilerlesin inşallah.Zaten şuan ara ara mide bulantısı falan hissediyorum elde bir şey yok.
Göbeğim var ama gazdan slslds
20 ye daha yolu yarıladım.
Benim daha yolum çok uzun
Geçiyoooor. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Ben aldım ama siyah inceden xl gayet iyiler malı da öyle kötü değilKızlar trendyoldan pijama alan oldu mu hiç özkan marka güzel görünüyor ama kalıpları Vs nasıl alan varsa yazabilir mi
Fıtratıma tersKızlar şu süslü lohusa gecelik takımlarından alan ya da almayı düşünen var mı?Ben alicam sanırım.
Piyasaya göre bayağı indirimli Fiyatları da bilemedim alsam mi almasam miBen aldım ama siyah inceden xl gayet iyiler malı da öyle kötü değil
İlk doğumda almıştım ben ablamla annemin halt yemesi inanki doğumdan çıkınca ne süsü düşünüyorsun ne bişey bu sefer almayacagim tabi foto çekimi yaptiracaklar alsın fotolarda güzel duruyorKızlar şu süslü lohusa gecelik takımlarından alan ya da almayı düşünen var mı?Ben alicam sanırım.
Kızlar şu süslü lohusa gecelik takımlarından alan ya da almayı düşünen var mı?Ben alicam sanırım.
Bende istiyorum o gecelikler den alorsaniz gruba atın bana da fikir olur...Kızlar şu süslü lohusa gecelik takımlarından alan ya da almayı düşünen var mı?Ben alicam sanırım.
Bu bezi ilk defa gördüm anlatır mısınız özelliği nedir
Sleepy bio natural bu. En yeni formüllü olanı. Sleepy bezleri genel olarak temiz içerikli zaten. Bunun paketinde de doğallık ekstra ekstra vurgulanmış. Görümcem kullandı. Primanın premium care ile çok yakın demişti.Bu bezi ilk defa gördüm anlatır mısınız özelliği nedir
Tesekkurler bende bunu deneyeyim o zaman insSleepy bio natural bu. En yeni formüllü olanı. Sleepy bezleri genel olarak temiz içerikli zaten. Bunun paketinde de doğallık ekstra ekstra vurgulanmış. Görümcem kullandı. Primanın premium care ile çok yakın demişti.