Aşkım benim sen iste ben senin oglusuna güzel atletler donlar tisortler alacağın marka ismi bile veirirm ama korkarım çocuğa diye yine kendine yatırım yaparsin hahah biraz inceleyelim bizde bildiklerimizi paylaşırız güzel bir sayfa olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkım benim sen iste ben senin oglusuna güzel atletler donlar tisortler alacağın marka ismi bile veirirm ama korkarım çocuğa diye yine kendine yatırım yaparsin hahah biraz inceleyelim bizde bildiklerimizi paylaşırız güzel bir sayfa olmuş
Ben olsam kullanmam. Unibaby nin almıştım öylece kutusuyla duruyor. Masa silmeye falan kullanmayı düşünüyorum.
Eklediklerim temiz içeriklilermiş. Sleepy natural yenidoğan kullanıyorum ben. Hiç sorun yaşamadıö
1 numarayı kullanıyorum bende çok memnunum ondan baby me olan. Kullanmayayım zaten ıslak mendil gibi kokuyor. Başka şeylere kullanırım artık.Büyük ihtimalle parfüm vardır. Ben olsam kullanmam daha çok minikler, en kötü evde kullanırsınız başka şeylere
Evet gümüş kalkan alın bence. Reflü yatağı, alt açma örtüsü, atlet zıbın bizim en çok kullandıklarımız oldu. Gereksiz aldığım şeyler de hastane çıkışları ve tulumlar. Çoğu tulumunu giymedi bileSelam kızlar benim size sormak istediğim bir şey var yardımcı olursanız sevinirim ilk gebeliğim ve saha hiç bir şey almadım
İlk 1 ay seni şunlar kurtarır kesin al dediğniz şeyler neler
Mesela o gögüs ucu kapağı gbi bişey acil mi
Ben görmüştüm ama almayınca tabi sonra uğrarım dedimAşkım benim sen iste ben senin oglusuna güzel atletler donlar tisortler alacağın marka ismi bile veirirm ama korkarım çocuğa diye yine kendine yatırım yaparsin hahah biraz inceleyelim bizde bildiklerimizi paylaşırız güzel bir sayfa olmuş
Yettim garii
Hepiniz son 2 ayda bana yardım edersiniz sendende çok güzel tam gerekli bir liste bekliyorumYettim garii
Yaa ivit azıcık tecrübeli olabilirim ama bir roparlayamiyorum kafami sanki ilk bebis mis gibi tavırlar bisiler nerden başlayacağımı bilemiyorum bu seferHepiniz son 2 ayda bana yardım edersiniz sendende çok güzel tam gerekli bir liste bekliyorum
Sen halledersin şimdi azıcık baktinmi hepsi kafana oturur güzel mantıklı bir alışverişin olurYaa ivit azıcık tecrübeli olabilirim ama bir roparlayamiyorum kafami sanki ilk bebis mis gibi tavırlar bisiler nerden başlayacağımı bilemiyorum bu sefer
Ahh insallah ayrintili da geçsin dalcam alışverişe bir yandan online bir yandan reeldeSen halledersin şimdi azıcık baktinmi hepsi kafana oturur güzel mantıklı bir alışverişin olur
Sizler yazdıkça benimde alasım gelmeye başladı bende şeker yüklemesi ve 2.doz tetanozdan sonra başlarım hayırlısıylaAhh insallah ayrintili da geçsin dalcam alışverişe bir yandan online bir yandan reelde
Aynen zaten beğendiğim şeyler disinda geri kalan hersey bir ebebek turuna bakarSizler yazdıkça benimde alasım gelmeye başladı bende şeker yüklemesi ve 2.doz tetanozdan sonra başlarım hayırlısıyla
Çünkü çok alınacak var oyuncaklari en sona birakim diyorum çünkü gerekli bir parça bile almadım.
Resmen bebek çeyizi vay be vayAynen zaten beğendiğim şeyler disinda geri kalan hersey bir ebebek turuna bakar
Aynen koca alışveriş duruyor onumuzde ama en çokta minik elleri ayakları hayal edince bir hoş oluyorum fakat halen inanamiyorum desem garip bir duyguResmen bebek çeyizi vay be vay
Bende inanamıyorum. Doğurunca benimseyeceğim sanırımAynen koca alışveriş duruyor onumuzde ama en çokta minik elleri ayakları hayal edince bir hoş oluyorum fakat halen inanamiyorum desem garip bir duygu
Mamaya gerek yok gerek olursa orda onlar hazırlayıp veriyor. Bez prima öneririm sleepy kullandım bir dönem ama sızdırıyorBez olarak hangisini önerirsiniz hastaneye giderken mama götürülüyor mu bi de hangisini almak lazım ay çok sordum ama acemilik
Aynen prima yi tek gecerim bendeMamaya gerek yok gerek olursa orda onlar hazırlayıp veriyor. Bez prima öneririm sleepy kullandım bir dönem ama sızdırıyor
Merve nerelerde ya???? Uzun süredir yok???