Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
1 ayi gecmistir kol uzatiyo bir aydır evimizde degiliz biz zaten yabancilari gordukce daha da beni istiyo.

Tabi ki farkında.

1 ayi gecmistir kol uzatiyo bir aydır evimizde degiliz biz zaten yabancilari gordukce daha da beni istiyo.

Tabi ki farkında.
Ay iyi bari o zamanları bekleyeyim kollarını uzatırsa falan modum düzelir

Eylül kuşla evden uzakta beslenme nasıl gidiyor? Mama sandalyesi vs zorluk oluyor mu

Ay iyi bari o zamanları bekleyeyim kollarını uzatırsa falan modum düzelir

Eylül kuşla evden uzakta beslenme nasıl gidiyor? Mama sandalyesi vs zorluk oluyor mu
Gitmiyor bombok haldeyim valla. Bi şeyler sokmaya çalışıyom ağzına. Blw zaten yapamadım. Yapamazmışım da. Pusetinde oturuyo işte.

Gitmiyor bombok haldeyim valla. Bi şeyler sokmaya çalışıyom ağzına. Blw zaten yapamadım. Yapamazmışım da. Pusetinde oturuyo işte.
Tüh kötü olmuş Dönemez misiniz? Neredesiniz ki?
El evinde nasıl yapacaksın ya.
Ebebekte şu mermere yapışan yerden mama oturaklarından alsan daha mı kolay olur? Baby plus daha uygun sanırım.
Pusete zor sığıyorduk artık kuzucuk

Eklentiler

• 2648B108-45AF-4AB2-BB23-A63139B95C62.png
    241,9 KB · Görüntüleme: 42
Mervem nerdesiniz ki siz merve

Kayınpeder rahatsız benim memleletteyiz. Bayram düğün filan eklendi on gün daha burdayım en az.
Pusette rahat mama işi ya onda sıkıntı yok isterse benim kucağımda otururken bile yiyo.

Kayınpeder rahatsız benim memleletteyiz. Bayram düğün filan eklendi on gün daha burdayım en az.
Pusette rahat mama işi ya onda sıkıntı yok isterse benim kucağımda otururken bile yiyo.
Geçmiş olsun. Bayramdan sonra dönebilirsiniz inşallah. Nasılsa ana yemeği yanında Canı nasıl isterse

ah o gunler ıcın 3 senedır beklıyoruzz,
Allahım saglıkla hayırlısı ıle kucaklarımıza alıp evlerımızde huzurla saglıkla buyutmeyı nasıpe etsın

Ay canım hamile misin? Hayırlı olsun

Kızlar hepsiburada çekim var bugün son günmüş. Emzik alayım bari, bana emzik önersenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…