- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Yeni mi oturmaya başladı hadi yürüdüğü günlereGünaydın kızlar.Benim kızım desteksiz oturuyo yaaaave ben çalıştığım için bunu göremiyorum.Bugun evdeyim de gördüm şükürler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni mi oturmaya başladı hadi yürüdüğü günlereGünaydın kızlar.Benim kızım desteksiz oturuyo yaaaave ben çalıştığım için bunu göremiyorum.Bugun evdeyim de gördüm şükürler olsun
Ay bilmiorum ki bitterimbiliosun ben iki aydır uçuyorum ve uyuyorumYeni mi oturmaya başladı hadi yürüdüğü günlere
Emekliyor muAy bilmiorum ki bitterimbiliosun ben iki aydır uçuyorum ve uyuyorum
Yataktan atlamaya calisiotutunup nereye bulursaEmekliyor mu
Tutunup ayağa kalkıyor mu
Allah kolaylık versin cnm
Mümkünse işi bıraksın, ara versin bir şey yapsın.Biz eşimle beraber baktık kızıma. Ben gece uyanık kaldım. Eşim gündüz devralıyordu. Ben o arada biraz uyuyordum. İkimizinde gece uykusuz kalmasının anlamı yok.
Şimdi ikinci hamileliğimde ya bu sefer bakıcı tutacağım ya da eşim yine bir müddet işi bırakacak.
Gözün aydııın emeklediği, yürüdüğü hatta koştuğu günlere az kaldı inşallahGünaydın kızlar.Benim kızım desteksiz oturuyo yaaaave ben çalıştığım için bunu göremiyorum.Bugun evdeyim de gördüm şükürler olsun
Beleve nolcak senin bakiim bekliyomMümkünse işi bıraksın, ara versin bir şey yapsın.
Bakıcı işi çok zor. Evden çalışıyorum evde olmak hem çok büyük avantaj hem de bakıcının her yaptığına takılabildiğin için dezavantaj. Dayanamıyor müdahale ediyorsun. Bu sefer de bir gergin hava oluyor.
Ben de eşime Eylülden sonra bir süre ikimiz bakalım dedim. Kabul ederse deneyeceğiz.
Halılara vedaBeleve nolcak senin bakiim bekliyom
Ya biraz hava atmışım gibi olacak ama benimki gerçekten maşallah ilk andan beri ben dünyanın en muhteşem şeyiymişim gibi aşırı aşırı bana düşkün. Kendi kendine oynarken bile ben yanında olcam. 10 dk beni görmese huysuzlanıyo. Kimselerle vakit geçirmiyo. Babasıyla aynı evin içinde beni arada görse bile bi saat zor. Ben hiç böyle çocuk görmedim. Eşim de hala şaşırır bu haline. Allah sizi ayırmasın der hala her sevinçle kucağıma gelişinde.Pekii bebeğiniz sizi tam olarak ne zaman tanımaya başladı?
Yani ben kucağıma alınca sakinleşiyor. Ama zaten kucak seviyor. Ağlarken ya da keyfi yerinde değilken başkası alınca da sakinleşir mi tam emin değilim.
Bazen beni net ayırıyor diyorum bazen hiç umurunda değilmişim gibi oluyor.
Geçen hafta iş yerine gitmem gerekti. Yöneticimle konuşurken sohbetimiz uzadı ve 1 saat kadar arkadaşlarla oynadı. Döndüğümde bana hiç pas vermedi Keyfinin yerinde olması güzel tabii de annesini görünce bir tepki verseydi iyi olurdu
Bizimkilere göre çok net ayırıyor beni istiyor falan ama besleneceğini mi anlıyor ben tam ayırt edemiyorum.
Ay bunu ben de yapiorumEki Görüntüle 3093877
Paylaştım mı daha önce bilmiyorum pompalı losyonları kesiyoruz dibinde 4 5 banyo sonrası seferlik daha losyon oluyo
Ay bunu ben de yapiorum
Ya ben sürekli maymunlukla yapıyorum işkolik beni dize getirdi resmens_gofret kuzu benimki beni en başından beri ayiriyo taniyo ama kesinlikle pas vermiodu ilgilenmioduişten geliorum yüzüme bakmiodubabasıyla egleniodu bütün gün ondan beni sallamiodu.Babasi iki gündür hasta eglendiremio önceki gibi ilk defa beni istemeye başladi.Maymunluklar yapan benim çünkü şuanda
Evet gofret başka türlü ben başa çıkamam. Bakıcıyla olmuyor. Tedirgin oluyorum.Mümkünse işi bıraksın, ara versin bir şey yapsın.
Bakıcı işi çok zor. Evden çalışıyorum evde olmak hem çok büyük avantaj hem de bakıcının her yaptığına takılabildiğin için dezavantaj. Dayanamıyor müdahale ediyorsun. Bu sefer de bir gergin hava oluyor.
Ben de eşime Eylülden sonra bir süre ikimiz bakalım dedim. Kabul ederse deneyeceğiz.
Oğlum 6 aylık oldu hala 5 6 kilo fazlam var her pazartesi diyete başlayıp aksama bırakıyorum
MaşallahYa biraz hava atmışım gibi olacak ama benimki gerçekten maşallah ilk andan beri ben dünyanın en muhteşem şeyiymişim gibi aşırı aşırı bana düşkün. Kendi kendine oynarken bile ben yanında olcam. 10 dk beni görmese huysuzlanıyo. Kimselerle vakit geçirmiyo. Babasıyla aynı evin içinde beni arada görse bile bi saat zor. Ben hiç böyle çocuk görmedim. Eşim de hala şaşırır bu haline. Allah sizi ayırmasın der hala her sevinçle kucağıma gelişinde.