- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Bize doktor 38 i görürsen Calpol ver demişti.Ama ben 37 yi gectigi an veriorum.Cunku aşırı panik oluorum.Tecrübeli anneler 2 buçuk aylık bebekde ateş kaç olursa ilaç verilmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize doktor 38 i görürsen Calpol ver demişti.Ama ben 37 yi gectigi an veriorum.Cunku aşırı panik oluorum.Tecrübeli anneler 2 buçuk aylık bebekde ateş kaç olursa ilaç verilmeli
Ateş konusunda bende biraz panigim 37.8 oluyor en fazla doktorumuz ateşi olursa getirin dedi calpol mü versem bilemedimBize doktor 38 i görürsen Calpol ver demişti.Ama ben 37 yi gectigi an veriorum.Cunku aşırı panik oluorum.
Aşı ateşi mi?Ateş konusunda bende biraz panigim 37.8 oluyor en fazla doktorumuz ateşi olursa getirin dedi calpol mü versem bilemedim
Yıllardır bununla yaşıyorum ilaç asla ihmal edilmemeli. Benim değerlerim çok kötü oluyor bir kaç gün almazsam. Çokça doktor değiştirdim, hepsi de takibi sıkı sıkı tembihledi. İki senedir de Hem doğumu takip eden doktorum (prof, perinatolog) hem düzenli gittiğim endokronoloğum, hem bebeği takipleyen çocuk doktoru (prof) düzenli kullanım sağlamam konusunda beni uyardılar özellikle hamileyken. Pediatrist de bunun çocuğa zararı değil aksine faydası olur dedi. Ama dediğim gibi benimki baya ilerlemiş durumda ilaçsız tshda neredeyse 3 haneli rakamları görüyorum ilaç düzenli kullanımda çok normale dönüyor,ilaç da vücudun üretemediği hormonun sentetik hali. Tabi her hastalık her bünye kendine has olduğu için yine en doğrusunu doktor bilir.Ben de hamileliğimin son haftasında kullandım hatta kullandığım için pişman olmuştum bu doktor böyle deyince, aslında burada popüler biri dahiliye doktoru iyi diye gitmiştim , akşamları tuzlu yoğurt ye dedi ama sabahları halsiz hissediyorum çok yüksek değil değerim ama tekrar gideyim
Aslinda lavaboda yikamak en iyisi minik popisleriBizde o kadar kullanıyoruz ya
Ve ben hala beceremedim bu alt değiştirme olayını
Çünkü günde 1 paketde ıslak mendil kullanıyorum
Annemin 1 mendille hallettiğini ben en az 4 mendille temizliyorum
Düşün aradaki farkı
50 pakete yakın ıslak mendil kullandım şimdiye kadar
Alt açmalarda aynı şekilde
Her altını açtığımda temizliyorum yeni bezi koyuyorum daha kapamadan hooop salıyor. Hem bez hem alt açmalar batıyo
Teşekkür ederim size de sağlıklı günler... tuz iyotlu olsun demişti, sanırım bu konuda uzmanlığı yok önceki doktorum ozgecmisinde uzmanlığı vardı tekrar ona gidecegimYıllardır bununla yaşıyorum ilaç asla ihmal edilmemeli. Benim değerlerim çok kötü oluyor bir kaç gün almazsam. Çokça doktor değiştirdim, hepsi de takibi sıkı sıkı tembihledi. İki senedir de Hem doğumu takip eden doktorum (prof, perinatolog) hem düzenli gittiğim endokronoloğum, hem bebeği takipleyen çocuk doktoru (prof) düzenli kullanım sağlamam konusunda beni uyardılar özellikle hamileyken. Pediatrist de bunun çocuğa zararı değil aksine faydası olur dedi. Ama dediğim gibi benimki baya ilerlemiş durumda ilaçsız tshda neredeyse 3 haneli rakamları görüyorum ilaç düzenli kullanımda çok normale dönüyor,ilaç da vücudun üretemediği hormonun sentetik hali. Tabi her hastalık her bünye kendine has olduğu için yine en doğrusunu doktor bilir.
Kronik rahatsızlığına sahip olduğum bu durumla ilgili tuzlu yoğurt yeme tavsiyesini ilk defa duydum, ekseriyetle İyotlu tuz tüket derler dereotu tüket derler, karalahana yeme derler ama bu şaşırttı. İkinci bi görüş almaya çalışın, sağlıklı günler
Aşı olalı 2 gün oldu grip gibi burnu tıkalı öğlen doktora götürdüm serum fizyolojik ve spreyle burnunu aç dedi ateşi yoktu olursa getir dedi. Koltuk altı 37.2 çıkıyor kulak 37.5 kafası daha sıcakAşı ateşi mi?
Kesinlikle beşik almamaliyiz, park yatak almalıyız..park yatak bir nimettirTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Benimki benle yatıyoooooeeeooeeeKesinlikle beşik almamaliyiz, park yatak almalıyız..park yatak bir nimettir
bence karyolamızı büyütüp 2 metreliğe geçiş yaparsak sorun çözülür. sonra da odaları ayırırız zaten. bizler de ferah ferah yatmaya devam ederiz. tşkler.Benimki benle yatıyoooooeeeooeee
Merve kociyi yataktan mı attın naptın bizim adam deli yatıyor korkuyorum bebeyi yatağa almayaBenimki benle yatıyoooooeeeooeee
Akıllanıyolar zamanla zamanla atıyozzMerve kociyi yataktan mı attın naptın bizim adam deli yatıyor korkuyorum bebeyi yatağa almaya
Az büyüsün bebiş de bende düşünüyorum. Gece emzirmede büyük rahatlık oluyordur dimi sanaAkıllanıyolar zamanla zamanla atıyozz
Tabi ya gözümü yarım açıp sokuyom ağzına memeyiAz büyüsün bebiş de bende düşünüyorum. Gece emzirmede büyük rahatlık oluyordur dimi sana
Öhöm öhöm hemen öneriyorum aşırı şiddetle.Kızlar herkese selamlar yeniden bir iki paket bebek bezi alayım diyorum. Hangi markadan kaç numara almalıyım? Stok yapmayacağım denemelik almak istiyorum çünkü pişik, sızdırma vs gibi durumlar olabiliyormuş. Sizlerin önerebileceği markalar var mıdır?
Ay bunu çok duydum sanırım bundan alıp deniyeceğim primaya para yetmez sanırımÖhöm öhöm hemen öneriyorum aşırı şiddetle.
GOO.N
Ben de çocukla yatıyorum adamı gebeyken bıraktım gitti. Gebeyken uykusuzluk çektim çiş çiş, doğurdum uykusuzum ee piş piş, Biz oğlumla uyumuyoruz adam işe gitsin dedim. Hoş kıymet bilinmiyor birlikte pişpişlemeyi öneririm.Benimki benle yatıyoooooeeeooeee
Pişiği Sudocu’dan başkası geçirmiyor Mervecim. Kireç gibi olması boşa değil.Tü kaka cıs dediğim sudocreamden aldım antibiyotikler ve ek gıda sağolsun tşk