- 24 Şubat 2014
- 2.330
- 2.761
Güzelmiş ama sırt çantası takmak bana her zaman daha rahat gelmiştir.Ben sırt çantası aldım ama kullanışlı gelmedi.Sonra kiti Kate den kol çantası aldım daha rahat kullanıyorum.Yaninda alt açmalarini da aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelmiş ama sırt çantası takmak bana her zaman daha rahat gelmiştir.Ben sırt çantası aldım ama kullanışlı gelmedi.Sonra kiti Kate den kol çantası aldım daha rahat kullanıyorum.Yaninda alt açmalarini da aldım.
Ama böyle enerjin de olmaz yorgunluktanWala ise dönmek sandığım gibi olmadı bitterim.Asiri yoğunum evde de calisiorum yardımcı bulamadık.Yesem d bı ise yaramio sanırım.
İnşallah kuzu inşallah.Bitik haldeyim wala.İkinciyi erteledim şimdilikAma böyle enerjin de olmaz yorgunluktan
İnşallah çabucak bulursun
İkinciyle yok olursunİnşallah kuzu inşallah.Bitik haldeyim wala.İkinciyi erteledim şimdilik
Benim oğlanda öyleydi hep sağa yatardı sağ taraf dümdüz sol taraf ve orta sivriydi ne yapsam diğer yana yatiramiyordum büyüdükçe kendi sağa sola dönmeye başladı şimdi düzeldi yusyuvarlak kafasiBende bundan almayı düşünüyordum benim oglusda sağ tarafına çok yatıyor ama memnun kalmamışsın sanırım acaba düzelmezmi büyüdükçe
38.5 benim bebeğim o aylarda iki üç kez ateşlendi ilaç vermeden hastanede kontrol aldinda tutarak düşürdüler, tekrar 38.5 i görürsen getir demişlerdi daha küçük diye ilaç önermedilerTecrübeli anneler 2 buçuk aylık bebekde ateş kaç olursa ilaç verilmeli
Bebekten bebege degisir bence 6 aylik oglum anne yani besigimiz var ahşap olanlardan doğduğu günden beri sorunsuz yatıyor beşiğinde hasta olduğu gunler hariç o günler sadece anne koynu istiyorKesinlikle beşik almamaliyiz, park yatak almalıyız..park yatak bir nimettir
Birlikte pispisleme olayına katılıyorum hiç yatak ayirmadik gece oglan uyumuyorsa ikimizde uyumuyoruz sırayla pis pişpisliyoruz zaten tedaviyle hamile kalmışım iğneler ilaçlar evde hareketsiz yatmalar, hamileliğin ilk aylari ve son 1 ayi perisan olmusum 24 saat sanci çekmişim, doğum sonrası tüm yukude ben cekemem kusura bakmasin beyimizBen de çocukla yatıyorum adamı gebeyken bıraktım gitti. Gebeyken uykusuzluk çektim çiş çiş, doğurdum uykusuzum ee piş piş, Biz oğlumla uyumuyoruz adam işe gitsin dedim. Hoş kıymet bilinmiyor birlikte pişpişlemeyi öneririm.
Oğlum 6 aylık oldu hala 5 6 kilo fazlam var her pazartesi diyete başlayıp aksama bırakıyorumBir ben mi veremedim bu kiloları yahu çıldırıcam
Aa bu çok cici. Bende sırt çantası aldım da pek sevmedimBen sırt çantası aldım ama kullanışlı gelmedi.Sonra kiti Kate den kol çantası aldım daha rahat kullanıyorum.Yaninda alt açmalarini da aldım.
Yok en vahim durumda olan benim. Daha doğum kilolarımı veremeden 2. Ye hamile kaldım. 80 kg ile bu sefer bitiririm artıkBen de varım Hamileyken az aldım, doğum sonrası hemen verdim göbek falan gitti.Sonra süt sıkıntısı oldu. Süt yapacağım diye salak salak beslendim gece gündüz. Kilo aldım göbek çıktı basen çıktı. Veremiyorum Salaklığıma yanayım
Anne çantası ben e-bebekten almıştım. Eşimde taşıdığı için siyah aldık. Çok kullanışlı. Çok gözlü. Mamayı sıcak tutacak ayrı bölümü var.Kızlar peki anne bebek çantası olarak ne önerirsiniz?
mervecim senin bu sevdiğin şeylere fanatik takıntılı olman çok sevimliHerkes dursun ben önercem.
Ta
Bi
Kiiiiii
Okiedog Sumo
32 beden kadın mı olur Realcim Pekmez filan ye. Hosteslik çok zor. Benim batıya gidince jet lag’dan nevrim dönüyordu.Ben de sürekli kilo veriorum ya.32 beden oldum 50 kiloyum.Bu da biraz fazla oldu yaniise de döndüm.Surekli bı koşturmaca içindeyim.3 5 kilo alsam daha iyi olucak sanırım.
O kadar çok seviyorum ki çantamı valla sen de yeni çocuuna alYok en vahim durumda olan benim. Daha doğum kilolarımı veremeden 2. Ye hamile kaldım. 80 kg ile bu sefer bitiririm artık
Doktor şu an için senin yediklerinden bağımsız bebek dedi. Belki diet yaparım.
Anne çantası ben e-bebekten almıştım. Eşimde taşıdığı için siyah aldık. Çok kullanışlı. Çok gözlü. Mamayı sıcak tutacak ayrı bölümü var.
mervecim senin bu sevdiğin şeylere fanatik takıntılı olman çok sevimli
32 beden kadın mı olur Realcim Pekmez filan ye. Hosteslik çok zor. Benim batıya gidince jet lag’dan nevrim dönüyordu.
Ay bunu okuyunca çok rahatladım teşekkür ederimBenim oğlanda öyleydi hep sağa yatardı sağ taraf dümdüz sol taraf ve orta sivriydi ne yapsam diğer yana yatiramiyordum büyüdükçe kendi sağa sola dönmeye başladı şimdi düzeldi yusyuvarlak kafasi
Teşekkür ederim bizede olursa getirin dediler ilaç onermiyorlar evet38.5 benim bebeğim o aylarda iki üç kez ateşlendi ilaç vermeden hastanede kontrol aldinda tutarak düşürdüler, tekrar 38.5 i görürsen getir demişlerdi daha küçük diye ilaç önermediler
Merveden beklediğim yorumHerkes dursun ben önercem.
Ta
Bi
Kiiiiii
Okiedog Sumo
Bunu hiç duymadım ama hemen bakıcam aşırı merak ettimHerkes dursun ben önercem.
Ta
Bi
Kiiiiii
Okiedog Sumo
Baktım ama trendyolda 1300 tiele gördüm bütçemi azcık aşmaktaO kadar çok seviyorum ki çantamı valla sen de yeni çocuuna al
Amazonda daha uygun fiyatıBaktım ama trendyolda 1300 tiele gördüm bütçemi azcık aşmakta
Baktım ama trendyolda 1300 tiele gördüm bütçemi azcık aşmakta
Teşekkür ederim oraya da bakayımAmazonda daha uygun fiyatı
Normal sırt çantası gibi olmuyor mu? Ben normal sırt çantalarını severek kullanıyorum ama bebek bakım çantaları daha mı zor taşınıyor sırttaBende ebebekten aldım uygundu fiyatı çok da kullanışlı lakin sırtta bende sevemedim yine ebebekten omuz çantası aldım çapraz da takılıyor o da kullanışlı 120 veya 160 liraydı sanırım