- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz premium soft goon mu kullanıyorsunuz yoksa diğerini miÖhöm öhöm hemen öneriyorum aşırı şiddetle.
GOO.N
İlginçtir ki Denizi daha geç öneriyor doktorlarTam tersi olabilir mi? Deniz 6 ay, havuz 1 yaş gibi
Yapabilsem iyi fakat yapamıyorumAslinda lavaboda yikamak en iyisi minik popisleri
Prima premium care çok memnunuzAy bunu çok duydum sanırım bundan alıp deniyeceğim primaya para yetmez sanırım
PremiumSiz premium soft goon mu kullanıyorsunuz yoksa diğerini mi
Benim kuzucuk da benimle yatıyor 1-1,5 aydır. Çıldırıyorum çok tatlı gündüz uykularına göre toplantımı ayarlıyorum beraber sarmaş dolaş uyuyoruzBenimki benle yatıyoooooeeeooeee
Kesinlikle katılıyorum. Ben de geceleri gönderdim. Baktım yine uykusuz modda. Ne yapıyorsun neden uyumadın derken gece telefonla oyalanmalar maç izlemeler falan. Ben de bebeğim 5 te uyanınca artık direkt arıyorum telefonla çağırıyorum Önce zor geldi sonradan alıştı.Ben de çocukla yatıyorum adamı gebeyken bıraktım gitti. Gebeyken uykusuzluk çektim çiş çiş, doğurdum uykusuzum ee piş piş, Biz oğlumla uyumuyoruz adam işe gitsin dedim. Hoş kıymet bilinmiyor birlikte pişpişlemeyi öneririm.
Bize havuz kesinlikle yok deniz çok faydalı olur girebilir mayo bezi takmadan sadece mayo giydir dedi dr dün sordum nihayetTam tersi olabilir mi? Deniz 6 ay, havuz 1 yaş gibi
Süper mayo bezini neden önermedi acaba? Gerçi ben de düşünmüyorum giydirmeyi. Bir sürpriz olmasın diye bezini değiştirdikten sonra girmiştik. Bayramda da öyle devam ederimBize havuz kesinlikle yok deniz çok faydalı olur girebilir mayo bezi takmadan sadece mayo giydir dedi dr dün sordum nihayet
İdrar yolu enfeksiyonu oldu hala da devam ediyor deniz suyu iyi gelir diye önermediSüper mayo bezini neden önermedi acaba? Gerçi ben de düşünmüyorum giydirmeyi. Bir sürpriz olmasın diye bezini değiştirdikten sonra girmiştik. Bayramda da öyle devam ederim
Bir ben mi veremedim bu kiloları yahu çıldırıcam41 haftalık doğum yaptım ve hamile kaldığım günden doğuma kadar toplam 6,5 kg aldım.
Bebeğim 3 kg doğdu ve ben hastaneden yaklaşık 3,5 kg vererek çıktım.
Kalan 3 kg hala benimle
Hiç dert değil bence. Arkadaşım 25 kg aldı. Onun da şu an max 5 kg fazlası kalmıştır. 15 kg ını ilk haftalarda verdi. Ekstra diyet falan da yapmadı.
Ben de varım Hamileyken az aldım, doğum sonrası hemen verdim göbek falan gitti.Sonra süt sıkıntısı oldu. Süt yapacağım diye salak salak beslendim gece gündüz. Kilo aldım göbek çıktı basen çıktı. Veremiyorum Salaklığıma yanayımBir ben mi veremedim bu kiloları yahu çıldırıcam
Herkes dursun ben önercem.Kızlar peki anne bebek çantası olarak ne önerirsiniz?
Seni inşallah linçlerler melinda- gilBen de sürekli kilo veriorum ya.32 beden oldum 50 kiloyum.Bu da biraz fazla oldu yaniise de döndüm.Surekli bı koşturmaca içindeyim.3 5 kilo alsam daha iyi olucak sanırım.
Kışkırtma kız bu istemeden kilo verenleri hiç anlamıyorum zaten bir insan isteyip de nasıl kilo alamaz gecenin körü götür nutellaları baklavaları börekleri bak bakalım 32 oluyor musunSeni inşallah linçlerler melinda- gil
Ben sırt çantası aldım ama kullanışlı gelmedi.Sonra kiti Kate den kol çantası aldım daha rahat kullanıyorum.Yaninda alt açmalarini da aldım.Kızlar peki anne bebek çantası olarak ne önerirsiniz?
Boy kaç realcim 32 beden nediiirBen de sürekli kilo veriorum ya.32 beden oldum 50 kiloyum.Bu da biraz fazla oldu yaniise de döndüm.Surekli bı koşturmaca içindeyim.3 5 kilo alsam daha iyi olucak sanırım.
1.63 um canimBoy kaç realcim 32 beden nediiir
Çok zayıflamışsın hiç bişi yemiyom mu anacım1.63 um canim
Çok zayıflamışsın hiç bişi yemiyom mu anacım