- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 4.796
Aaaa serum fizyolojik mi önermedi? Neden acabavNasorinse sprey kullanıyorum tıklandığında. Doktor serum fazla onermediDoktorunuza danışın isterse iz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa serum fizyolojik mi önermedi? Neden acabavNasorinse sprey kullanıyorum tıklandığında. Doktor serum fazla onermediDoktorunuza danışın isterse iz.
Yaa Nihal çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Derin'le birlikte büyür giderler işteKuzum yedik bir halt Derin 6 aylık, ben 6 haftalık gebeyim tekrardan Dünden beri bizde şok içerisindeyiz.
Teşekkür ederim matmazel. İkiz gibi bir şey olacaklar Aralarında 14 ay olacak. Amin çok sağolasınYaa Nihal çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Derin'le birlikte büyür giderler işte
6 aylık, 3 aydan beri çok dolu olmadikca serum kullanmıyorum. Aspiratörle çekmem gerekirse serum kullanıyorum. Burnunda kuruluktan kaynaklı nefes alamiyorsa sprey .Danıştım canım hicbisey önermedi.Bakim de alayım bu spreyi.Bebegin ne kadarlık canım?Benimki 7 aylık.
Kuruluk yapar dedi, ama yine de lazım olduğunda kullanıyorum. İyi geldiği durumlar oluyor.Aaaa serum fizyolojik mi önermedi? Neden acabav
ne güzel ikincide tecrübeli olacaksın kucağına alırken yedirirken icirirken o yüzden hiç nasıl yapıcam stresine girme canım tekrar gözün aydin❤Teşekkür ederim matmazel. İkiz gibi bir şey olacaklar Aralarında 14 ay olacak. Amin çok sağolasın
Kuruma mi sinusleri mi dolu anlamadım hiç canım.Doktor muayene etti hicbisey yok dedi.Hasta da değil.Gece nöbetçi eczaneden aldım söylediğin spreyi.Sabah sıkıp ise geldimmEsim çok güzel aktı burnunun içi dedi6 aylık, 3 aydan beri çok dolu olmadikca serum kullanmıyorum. Aspiratörle çekmem gerekirse serum kullanıyorum. Burnunda kuruluktan kaynaklı nefes alamiyorsa sprey .
Acaba serum fizyolojik sonrası aspiratör ile çekinceden mi bahsetti? Yoksa kuruluk yapmaz sankiKuruluk yapar dedi, ama yine de lazım olduğunda kullanıyorum. İyi geldiği durumlar oluyor.
Hayırlı olsun saglikla gelsin miniş bende çok isterdim böyle olmasını ama bir taneyi 4 senede zor yaptıkTeşekkür ederim matmazel. İkiz gibi bir şey olacaklar Aralarında 14 ay olacak. Amin çok sağolasın
6 aydan önce güneş kremi önerilmiyor. Sonrası için avene olabilir ama doktora soracağım ben de 6 ay kontrolündebu ülke ne zamandan beri güneş kremine bu kadar önem verdi,
talep artmış fiyatlar uçmuş , önerdiğiniz marka var mı
2 cocuk için :/
6 aydan önce güneş kremi önerilmiyor. Sonrası için avene olabilir ama doktora soracağım ben de 6 ay kontrolünde
İva natura içeriği temiz canım, e bebekte indirimdeydi ama gidip alamadımbu ülke ne zamandan beri güneş kremine bu kadar önem verdi,
Ben mustela aldimbüyük için mustela kullanıyordum
onunda 3 ay önce tarihi dolmuş, yeni içeriği teniz bi arayışa girdim
almışken ikisine birden alayım dedim.
Siveno kullanıyorum temiz içerikli sürümü kolay ve en önemlisi çok güzel koruyor, Mersin güneşinde plajda teninde en ufacık renk değişimi olmadı üstelik kızım sarışınbu ülke ne zamandan beri güneş kremine bu kadar önem verdi,
Yaa alalım hemen tabi ben kakasını pamukla temizlemeyi daha çok seviyorum. Daha iyi temizliyor. Bunun içinde bazıları kuru çıkıyor yine de işimizi görüyor2. si 1 TL kızlar kaçırmayın ihtiyacınız varsa ben yine stokladım
Hiç denemedim pamuk ama sleepy den 2 paket kullandım şimdi bunu deneyim dedim açtım bu daha çok hoşuma gitti benim. Kuru çıkmadı daha bendeYaa alalım hemen tabi ben kakasını pamukla temizlemeyi daha çok seviyorum. Daha iyi temizliyor. Bunun içinde bazıları kuru çıkıyor yine de işimizi görüyor
Yaz günü kız git musluğun altında yıka ohhh missHiç denemedim pamuk ama sleepy den 2 paket kullandım şimdi bunu deneyim dedim açtım bu daha çok hoşuma gitti benim. Kuru çıkmadı daha bende
Henüz o kadarını beceremiyorum yapamam ıslak mendille zor temizliyorum kımıl kımıl popoyu sallıyor mendil soğuk soğuk değdikçeYaz günü kız git musluğun altında yıka ohhh miss