- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.588
Anaam hayırlı olsun yaaa şaşırdım valla ay ikisi bir büyür gider ne güzelKuzum yedik bir halt Derin 6 aylık, ben 6 haftalık gebeyim tekrardan Dünden beri bizde şok içerisindeyiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaam hayırlı olsun yaaa şaşırdım valla ay ikisi bir büyür gider ne güzelKuzum yedik bir halt Derin 6 aylık, ben 6 haftalık gebeyim tekrardan Dünden beri bizde şok içerisindeyiz.
Havlu ütülemek dsha pratik değil mi kullanmadım ama bilgim yok
Yokya havlu ütülemek daha pratik değildir. Evde mikrodalga fırın varsa ısıtması çok pratik. Yoksa fırında 15 dk ısıtılıyor ki çok gereksiz.Evet olabilir. Çok önceden almıştım görünce netten. Siz havluyu gün içinde belli rutinlerde mi koyuyorsunuz yoksa gazı olunca huzursuzlandığında mı?
Ayyy tebrik ederiiiiiim Derin abla mı olacak şimdiKuzum yedik bir halt Derin 6 aylık, ben 6 haftalık gebeyim tekrardan Dünden beri bizde şok içerisindeyiz.
Folik asit bebeleri ondan hepBu bebelerin dünyaya ilk gelişi değil sanki çok fenalar çokk
Evet canım inşAllah. Daha tabii yine başındayız. Benim yaşımdan dolayı sar başa aynı prosedürleri uygulayacağız. Fetal Dna yapacaklar 10. Haftada. Biraz erken heyecan yapıyoruz ama inşAllah sağlıkla gelişir.Anaam hayırlı olsun yaaa şaşırdım valla ay ikisi bir büyür gider ne güzel
Biz eşimle en başından beri konuşuyorduk. Kardeşi olsun yarın bir gün biz ölünce sığınacağı limanı olsun diye ama bu kadar çabuk biZde tahmin etmedik. Amin çok teşekkür ederim gofretAyyy tebrik ederiiiiiim Derin abla mı olacak şimdi
Sağlıkla kucağına al inşallah. Beraber büyütürsün mis gibi:)
Ayyy tebrik ederimKuzum yedik bir halt Derin 6 aylık, ben 6 haftalık gebeyim tekrardan Dünden beri bizde şok içerisindeyiz.
İnsan gerçekten hayret ediyor. Ben de geçenlerde rüyamda 4,5 haftalık hamile olduğumu gördüm. Uyanınca kendime gelemedim çünkü ben de tüple hamile kalmıştım ve bebek daha beş aylık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKuzum yedik bir halt Derin 6 aylık, ben 6 haftalık gebeyim tekrardan Dünden beri bizde şok içerisindeyiz.
Dua saatine denk gelmiş hiç gecikmemiş çok iyi olmuş. İnşallah zorlanmadan büyür de araları çok olmadan, ömürlük arkadaş olurlarBiz eşimle en başından beri konuşuyorduk. Kardeşi olsun yarın bir gün biz ölünce sığınacağı limanı olsun diye ama bu kadar çabuk biZde tahmin etmedik. Amin çok teşekkür ederim gofret
Bu aile baskısını ben dibine kadar yaşadım. Kıyafetleri boş ver sen asıl büyük eşyaları alın. Biz aldığımız zaman almayıp bekleseydik muhtemelen aynılarını alamayacaktık
Tekrardan bebek düşünmüyorsan tedbirli olmak lazım Neal. Doktor kendi tüplerini bağlatmış. Çok sık olan bir durummuş. Doğum bütün dengelerini değiştiriyormuş kadının.İnsan gerçekten hayret ediyor. Ben de geçenlerde rüyamda 4,5 haftalık hamile olduğumu gördüm. Uyanınca kendime gelemedim çünkü ben de tüple hamile kalmıştım ve bebek daha beş aylık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin gofret. Böylesi daha hayırlıymış demek ki.Dua saatine denk gelmiş hiç gecikmemiş çok iyi olmuş. İnşallah zorlanmadan büyür de araları çok olmadan, ömürlük arkadaş olurlar
Teşekkür ederim Sunshine. Aldım yine sar başaAyyy tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin
Bebiş Sağ Salim vaktiyle gelsin inşallah
Yani keşke ekonominin durumu buna uygun olsa da daha geç yapılsa bu alışverişler. 7 de fazla geç olur tabii ama eşinle karar verin buna en iyisi. O evin içinde yaşayan sizlersinizDoğru diyosun nealim. Ben kalp atışından sonra direk araştırmalara başlayıp alayım. Anneme kalsa 7. ayı bekle diyo
Yani keşke ekonominin durumu buna uygun olsa da daha geç yapılsa bu alışverişler. 7 de fazla geç olur tabii ama eşinle karar verin buna en iyisi. O evin içinde yaşayan sizlersiniz
Bana da sezaryen sonrası ikinci ay kontrolünde doktor üstüne basa basa bunu söyledi birkaç defa. "Tüp bebek tedavisi sonrası spontan gebeliklerle çok karşılaşıyoruz. Çok dikkatli olun" dedi. Bir arkadaşım da bebeği 7-8 aylıkken hamile kaldı. Tekrar düşünüyor muyum bilmiyorum henüz çok erken. Çok ilginç yalnız. İnsana kendi vücudu neler yapıyorTekrardan bebek düşünmüyorsan tedbirli olmak lazım Neal. Doktor kendi tüplerini bağlatmış. Çok sık olan bir durummuş. Doğum bütün dengelerini değiştiriyormuş kadının.
Amin gofret. Böylesi daha hayırlıymış demek ki.
Teşekkür ederim Sunshine. Aldım yine sar başa
Şuan bende şok derin minik ablamı olacak hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ol derse oluyor nasipKuzum yedik bir halt Derin 6 aylık, ben 6 haftalık gebeyim tekrardan Dünden beri bizde şok içerisindeyiz.