- 13 Ocak 2020
- 44.534
- 167.754
- 33
Ya tamam olsa da öyle gelecek galiba ya bi şey eksikse diye düşünmeden edemeyeceğim.insan gördüğü herşeyi almak istiyor demi, hep eksik geliyor göze bakalım ben başlayınca napıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya tamam olsa da öyle gelecek galiba ya bi şey eksikse diye düşünmeden edemeyeceğim.insan gördüğü herşeyi almak istiyor demi, hep eksik geliyor göze bakalım ben başlayınca napıcam
sonumuz hayrola artık napalım birde ilk olunca böyle oluyor galibaYa tamam olsa da öyle gelecek galiba ya bi şey eksikse diye düşünmeden edemeyeceğim.
Ay kendi kendime saf gibi oldum, mamina yazmissin ya yanlislikla, ben onu mami diye annesinden mi bahsediyor acaba dedim, sonra yok makineye isim mi takmis acaba dedim, dogurunca beynimizi geri alabiliyoz mu acaba shsjshdjsjdjsdjkdkdBenim.mamina fazla duruluyo bence ben sorun yasamam bence. Bakalım deneyecez 5 6 haftaya
Ajjjkımm uykusuz musun? Bu bacın bin yere birden yazdığı içün hızlı yazmış çıkmışAy kendi kendime saf gibi oldum, mamina yazmissin ya yanlislikla, ben onu mami diye annesinden mi bahsediyor acaba dedim, sonra yok makineye isim mi takmis acaba dedim, dogurunca beynimizi geri alabiliyoz mu acaba shsjshdjsjdjsdjkdkd
Coh calisiyam ben yiaaaa, 7.45-18.30 anaokulundayim, mudur yard, çocuklar yeni basladigi icin buttun gun yuksek ses aglayan bebeler, ikna turları, bitkinlik maminayi 'annneeeaaagggg, annemi istiyaaagggnnnnn' diye anladiysam nolmus yani hshdshdhdhdAjjjkımm uykusuz musun? Bu bacın bin yere birden yazdığı içün hızlı yazmış çıkmış
Taam anaokuluysa normal normal sustummCoh calisiyam ben yiaaaa, 7.45-18.30 anaokulundayim, mudur yard, çocuklar yeni basladigi icin buttun gun yuksek ses aglayan bebeler, ikna turları, bitkinlik maminayi 'annneeeaaagggg, annemi istiyaaagggnnnnn' diye anladiysam nolmus yani hshdshdhdhd
Okulun ilk haftasi huni etkinlikleri ajdhhsdhdhhdhdTaam anaokuluysa normal normal sustumm
Ek gıdaya geçişte de minorisin leke çıkarıcısını alırım diye düşünüyorumHmm zaten bunu 6 ay kullanırım ek gıda başlayınca leke çıkmıyor ki omo görmedim ama denemek lazım
Buralarin minimumcusu benim follw meHenüz hic bisey almadim
Yatak konusuna karar verip bir yersen baslamam lazım ☺
Alisverisi minimumda tutmaya calisacagim, bi tek buna karar verdim ☺
Ay ben daha önce paylaştım mı bilmiyorum ama aldığım dış kundağa aşık oldum, konuya girince paylaşmak istedim Kasım başında doğacağı için bu yumuş yumuş kundağı dışarı çıkarken battaniye niyetine kullanırım Nerden aldınız
Buralarin minimumcusu benim follw me
Çıtçıtlı olmayan tırnak makaslarından .. bebek bakım çantası sirta takılan.. orta halli alabiliyorsan kaliteli bir bebek arabası .. az kıyafet çok değil .. bez ,,bebek bakım pamuğu çok da alsan olur ..Tecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Ben de aldıklarım bi makine olunca yıkadım ütüledim yerleştirdim şimdi yine eksikler var ama aldıkça biriktikçe yıkar ütülerim dedim son zamanlara kalınca zor oluyorAranızda en erkenci ben çıktım sanırım bizim kıyafetler yıkandı, kurutuldu. Askı aldım ütüleyip asıcam bugün yarın. Büyük eşyalar henüz tamam değil ama. Beşik, oto koltuğu, bebek arabası vs.
Ay biraz fazla erken olmuş bu da amaaAranızda en erkenci ben çıktım sanırım bizim kıyafetler yıkandı, kurutuldu. Askı aldım ütüleyip asıcam bugün yarın. Büyük eşyalar henüz tamam değil ama. Beşik, oto koltuğu, bebek arabası vs.
Yeni kıyafet kokusuna tahammül edemiyorum. Önce normal deterjanla yıkadım. 30. haftada falan da kendi deterjanıyla yıkarım diyordum. Sonra sivenoyu alınca dedim yıka anamAy biraz fazla erken olmuş bu da amaa
Ya yeni mobilya dolap filan kokuyor ben şimdi koydum içine ama kapaklar komple açık camlar açık havalanıyolar. Koku takıntım var anamdanYeni kıyafet kokusuna tahammül edemiyorum. Önce normal deterjanla yıkadım. 30. haftada falan da kendi deterjanıyla yıkarım diyordum. Sonra sivenoyu alınca dedim yıka anam
İyi yapmıssın bende bian önce tamamlamak istiyorum artık ne zaman ne olcagı belli olmuyo dogum bu zamanında olmayabilir daha doğru düzgün bişey almadım kafayı cok mesgul ediyo herseyi tamamlayıp dogum sonrasına kendimi hazırlamam lazımAranızda en erkenci ben çıktım sanırım bizim kıyafetler yıkandı, kurutuldu. Askı aldım ütüleyip asıcam bugün yarın. Büyük eşyalar henüz tamam değil ama. Beşik, oto koltuğu, bebek arabası vs.