- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
Temiz içerik arıyorsan Instagram'da mühendisin oğlu diye bir sayfa var, ordan bakabilirsin canımonun içinde çamaşırlardan iyi durulanmıyor diyorlar, omo çıkarmış bebek deterjanı onumu denemsem diye düşünüyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temiz içerik arıyorsan Instagram'da mühendisin oğlu diye bir sayfa var, ordan bakabilirsin canımonun içinde çamaşırlardan iyi durulanmıyor diyorlar, omo çıkarmış bebek deterjanı onumu denemsem diye düşünüyorum bende
Mommy’s green aldımkızlar çamaşır deterjanı olarak ne kullanacaksınız?
birde green clean var mühendisinoğluda içeriği temiz diye onaylamış, biberon ve emzik temizleyicisini bu üründen alıcam deterjanı bu üründen tercih edebilirim.Mommy’s green aldım
inceliyorum o sayfayı green clean diye bir marka var onun içeriği temiz demiş biberon temizleyiciyi bu markadan alıcam zaten deterjan içinde bir şans verilebilir benceTemiz içerik arıyorsan Instagram'da mühendisin oğlu diye bir sayfa var, ordan bakabilirsin canım
Ben granül sabul tozlarından alcam. Hemen hemen hepsi katkısız.kızlar çamaşır deterjanı olarak ne kullanacaksınız?
evet bende araştırdım sabun tozlarının hepsi temzi içerikli sadece çamaşırlarda durulanmada sıkıntı oluyormuş ama çift durulama yapılabilir.Ben granül sabul tozlarından alcam. Hemen hemen hepsi katkısız.
Benim.mamina fazla duruluyo bence ben sorun yasamam bence. Bakalım deneyecez 5 6 haftayaevet bende araştırdım sabun tozlarının hepsi temzi içerikli sadece çamaşırlarda durulanmada sıkıntı oluyormuş ama çift durulama yapılabilir.
Hmm zaten bunu 6 ay kullanırım ek gıda başlayınca leke çıkmıyor ki omo görmedim ama denemek lazımonun içinde çamaşırlardan iyi durulanmıyor diyorlar, omo çıkarmış bebek deterjanı onumu denemsem diye düşünüyorum bende
Ayyy çok tatlı oluyor yıka kurula ütüleBenim.mamina fazla duruluyo bence ben sorun yasamam bence. Bakalım deneyecez 5 6 haftaya
Bakalım 34. Haftayı bekler mi bu merve öype bi tarih belirledim kendime ama. BakalımAyyy çok tatlı oluyor yıka kurula ütüle
34 iyidir ya yıka Bnde peşine yıkım etiket sökme işlemini unutmaBakalım 34. Haftayı bekler mi bu merve öype bi tarih belirledim kendime ama. Bakalım
deneme deneme şimdi araştırdım içeriği temiz değilmişHmm zaten bunu 6 ay kullanırım ek gıda başlayınca leke çıkmıyor ki omo görmedim ama denemek lazım
Ay ben hiç sökmezdim anam biz kocaman olsak da sökerdi ☹ bakalım o kısmı da hallederiz.34 iyidir ya yıka Bnde peşine yıkım etiket sökme işlemini unutma
Yaaaa iyi bari deterjan çok severim ondan hmn alabilirdim biledeneme deneme şimdi araştırdım içeriği temiz değilmiş
ay ne tatlı telaşlar bacım sen alışverişi bitirdin yıkamaya başlıcan ben bön bön oturuyorumBenim.mamina fazla duruluyo bence ben sorun yasamam bence. Bakalım deneyecez 5 6 haftaya
Batmıyor mu kız dış kıyafet değilde iç tişört bena batıyor ya oğlanın iç hama sökerimAy ben hiç sökmezdim anam biz kocaman olsak da sökerdi ☹ bakalım o kısmı da hallederiz.
Yok ya hala eksikler var gerçekten. Sanki hiç bi şey almamışım gibi geliyy banaaay ne tatlı telaşlar bacım sen alışverişi bitirdin yıkamaya başlıcan ben bön bön oturuyorum
biz türk kadınlarının hepsi deterjan aşığıyız evde deterjan stoğu var herif bu yüzden boşıcak beniYaaaa iyi bari deterjan çok severim ondan hmn alabilirdim bile
Batmıyor ya bi t-shirtim var mubarek defter basmışlar O yazın atletsizken biraz farkediliyo o kadarBatmıyor mu kız dış kıyafet değilde iç tişört bena batıyor ya oğlanın iç hama sökerim
insan gördüğü herşeyi almak istiyor demi, hep eksik geliyor göze bakalım ben başlayınca napıcamYok ya hala eksikler var gerçekten. Sanki hiç bi şey almamışım gibi geliyy banaa