- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Nefessiz yeni günlere hazırlanim ben şimdidenSuşi mi ama çok zararlı bebişe zararlı şeyleri bırakırsan faydalıları yersin
Ağrı ve nefes normal baskı yaptıkça daha da zorlayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefessiz yeni günlere hazırlanim ben şimdidenSuşi mi ama çok zararlı bebişe zararlı şeyleri bırakırsan faydalıları yersin
Ağrı ve nefes normal baskı yaptıkça daha da zorlayacak
Suşi yemişin kus bi zahmet Benim de reflu muazzam ya son bir haftadır. Artar da bu hal. Mide yine bitik.Kızlar ya ben yediğim içtiğim kullandığım hicbiseyi değiştirmedim.Doktorum da normal hayatına devam et dedi.Susi bile yiorum yani ama gebeliğimin hicbi döneminde rahata eremedim.Su meşhur balayı aylarını yaşayamadım.İlk 5 ay aralıksız kustum aç yaşadım sonra kusmalarim seyreldi ama yemek yiyememe halı devam bı de ağrılar ve nefes alamama eklendi.Hayirlisiyla dogursaydim
Ayyy reflü bende de başladı Merve çok da zorluosen kaç haftalık oldunSuşi yemişin kus bi zahmet Benim de reflu muazzam ya son bir haftadır. Artar da bu hal. Mide yine bitik.
Dur daha iyi günlerin sık ve az beslen birden yiyince o da nefesi etkiliyorNefessiz yeni günlere hazırlanim ben şimdiden
Daha iyi günlerim miiiiii olamazzzzdaha fenalari beklio diosun yani.Kuzum yemek hala yiyemiorum ki.İvir zıvır wala.Demek ben kilo falan alsaydım nolurdum Allah bilirDur daha iyi günlerin sık ve az beslen birden yiyince o da nefesi etkiliyor
27+6 bugün ama bebem 10 gün onden gidiyodu en son mide koruyucu hap ve suruba başladım.Ayyy reflü bende de başladı Merve çok da zorluosen kaç haftalık oldun
Ben koronadan sonra geceleri nefesim kesiliyor gibi hissediyorum ya da hamilelikten mi anlamadım ,dün gece örnek hiç uyumadim sabaha karşı uyuyabildim ancak inşallah bugün zorla test verdim 14.günüm normalde artık test almıyorlar 14.gun sonrası bitiyor karantina ama ben sırf yarın hastaneye gidicem orada kimseye bulastirmamak için zorla test aldırdım yetkililere . Nefes durumum inşallah düzelirNefessiz yeni günlere hazırlanim ben şimdiden
Korona sonrası geç düzeliyor bn Aralık ayında geçirdim çabuk toparlanmak için bol bol nefes egzersizi kısa yürüyüşler iyi geliyor çok geçmiş olsunBen koronadan sonra geceleri nefesim kesiliyor gibi hissediyorum ya da hamilelikten mi anlamadım ,dün gece örnek hiç uyumadim sabaha karşı uyuyabildim ancak inşallah bugün zorla test verdim 14.günüm normalde artık test almıyorlar 14.gun sonrası bitiyor karantina ama ben sırf yarın hastaneye gidicem orada kimseye bulastirmamak için zorla test aldırdım yetkililere . Nefes durumum inşallah düzelir
Sizede çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim ancak kesinlikle geceleri kesiliyor nefesim son 2,3 gecedir tetikte resmen uyanıyorum uykularimdan. Çok şükür hicbiseyim kalmadı rahatsızlık olarak ancak dün gece çok korktum nefesim kesildi diye ve artık gidip bebeğimi görmek istiyorum 45 gün filan oldu kontrole gitmeyeli normalde covid olduğum hafta gitmem lazımdı inşallah negatifi görürüm de giderimKorona sonrası geç düzeliyor bn Aralık ayında geçirdim çabuk toparlanmak için bol bol nefes egzersizi kısa yürüyüşler iyi geliyor çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım.Nefes problemi çok büyük biseymis yaşayınca anladim.Ben koronadan sonra geceleri nefesim kesiliyor gibi hissediyorum ya da hamilelikten mi anlamadım ,dün gece örnek hiç uyumadim sabaha karşı uyuyabildim ancak inşallah bugün zorla test verdim 14.günüm normalde artık test almıyorlar 14.gun sonrası bitiyor karantina ama ben sırf yarın hastaneye gidicem orada kimseye bulastirmamak için zorla test aldırdım yetkililere . Nefes durumum inşallah düzelir
Çok teşekkür ederim Allah'ım sizleri de korusun özellikle şu süreçte . Ben çok rahatsız oluyorum özellikle geceleri uykudan uyandım ve korkuyorum ister istemez zaten psikolojik olarak bu rahatsızlıkta korktum . Gündüz hiç böyle bir durum yok ama geceleri niye oluyo hiç anlamadım hani kafaya taksam diyicem uyumadım hiç öyle ama uykumdan uyanıyorum o kadar .Çok geçmiş olsun canım.Nefes problemi çok büyük biseymis yaşayınca anladim.
İkisi de trendyolda varHehehe olsun magic formu duymamistim aklımda bulunsun o da. Dagiyi biliyorum ama bakmadim hic. Bi gun avmden filan bakmam lazim. Bu magic form intte mi var sadece.
Aaa ben uyuyakalınca o da unuttu zaar bu akşam hatırlatayım bi
birer tosuncuk mu doğurcaz acep benim bebemde 18 haftadan beri 2 hafta önde gidiyor, doktor iri bebek olacak ve büyük ihtimalle genetik dedi27+6 bugün ama bebem 10 gün onden gidiyodu en son mide koruyucu hap ve suruba başladım.
Hahah evet yaa, ondan pek memnun kalmadım, habire katkisiz, dogal, organik bidi bidi kosturuyorm ayyy ne zor. Çamaşırlar da öyle bebek gibi kokyo ahahhahahaBen de gebelikte dalin kullandım hala kullanıyorum ama dalin dandikmiş meğersem Olsun diğerlerinden iyidir yine diyorum.
İntte bulunur da ekleyerek nerde vardir diye merak ettm memelerimn buyuklgune göreİkisi de trendyolda var
Aaa ben uyuyakalınca o da unuttu zaar bu akşam hatırlatayım bi
Duru granül lavantalı aldım bnkızlar çamaşır deterjanı olarak ne kullanacaksınız?
Ben siveno aldımkızlar çamaşır deterjanı olarak ne kullanacaksınız?
güzel güzel yıkansın minnoş kıyafetler :)Ben siveno aldım
onun içinde çamaşırlardan iyi durulanmıyor diyorlar, omo çıkarmış bebek deterjanı onumu denemsem diye düşünüyorum bendeDuru granül lavantalı aldım bn