Buz kalıbı ne için?Dun bakici icin armut'a ilan verdim, tanidiklara duyurdum. 1-2 kisinin yonlendirdigi ile gorustum henuz uygun bir aday yok. Sahibinden'e de yazarim. Muhtemelen biz de ajansla gorusecegiz gene 10yil onceki gibi... O da ayni buzdolabi alirmis gibi: adaylar dosyayla gelirlerdi; saglik testleri, vizeler, 3 kez degistirme garantisi vb. hep garip gelmistir. Ama iznim bu ay sonu bitiyor, fakulte kapali oldugundan eylule kadar oyalanabilirim ama sonrasinda en azindan 2 tam gunluk bile olsa bakici lazim bana!!!
Merve gelene kadar herkes OİOi lerini aldi miIkizlere 2 tane puzzle tabak, 2 silikon bardak, bir de ikili mama kasigi aldim. Evde abladan kalan avent kasiklar da var. Sulukta da onceden avent kullanmistim, bu kez mamajoo aldim bakalim. Wee kaşik kutusu, Minimono rulo su geçimez yer ortusu, silikon buz kalibi kapakli, dokulmeyen atistirma kabi vb vb. harcadik gene paralari
Minimono Mama Sandalyesi & Aktivite Örtüsü 100 x 120 cm - 30 AdetArmuttan bana 3-4 aday gelmişti. Sahibinden de sayamadığım kadar çok dönüş oldu.
Merve karşı mı oioi ye
Ben de 2 puzzle tabak, kase, silikon bardak, pipetli bardak(diğer bardakla beraber 2 kapağı da kullanabilmiş olacağım), mama önlüğü, püre başlık ve kaşıklarını aldım. Şu su geçirmez örtüleri, kaşık kutularını falan hangi siteden aldın? Özellikle örtü için link var mı? Bir de tencere falan ayıracak mısın?
Çok teşekkür ederimMinimono Mama Sandalyesi & Aktivite Örtüsü 100 x 120 cm - 30 Adet
Trendyol'da da var aynı fiyata. Üç farklı desen seçeneği var ikisinde de
Bebek kiymasini koymak icin, tek ogunluk kullanirsiniz. Kapakli oldugu icin buz yanigi olmaz, silikon old. Icin kolay cikar. ya da ilikli kemik suyu dondurursunuz, buz poseti kullanmayacaginiz icin atik uretiminizi azaltirsinizBuz kalıbı ne için?
Merve masrafa karsi oioiye karsi durusunu bu yonde degerlendirdim, muebbet cezasi bitse de gelse ❤❤Armuttan bana 3-4 aday gelmişti. Sahibinden de sayamadığım kadar çok dönüş oldu.
Merve karşı mı oioi ye
Ben de 2 puzzle tabak, kase, silikon bardak, pipetli bardak(diğer bardakla beraber 2 kapağı da kullanabilmiş olacağım), mama önlüğü, püre başlık ve kaşıklarını aldım. Şu su geçirmez örtüleri, kaşık kutularını falan hangi siteden aldın? Özellikle örtü için link var mı? Bir de tencere falan ayıracak mısın?
Silikon buz kalıbı ne aldınızBebek kiymasini koymak icin, tek ogunluk kullanirsiniz. Kapakli oldugu icin buz yanigi olmaz, silikon old. Icin kolay cikar. ya da ilikli kemik suyu dondurursunuz, buz poseti kullanmayacaginiz icin atik uretiminizi azaltirsiniz
Bunu yeni gördümHiç bozuntuya vermeTotoyu ısır sana daha çok gülsün
Biz ceee oynuyoruz gülüyorBunu yeni gördüm
Acil hemen güldüren taktik verin
Dün bugün akıllandı oğlum ama olsun
Merve unutmaz inşallah burayıMerve masrafa karsi oioiye karsi durusunu bu yonde degerlendirdim, muebbet cezasi bitse de gelse ❤❤
Beylere bi minik tenceremi veririm, biberon temizleyici ile yikanir, buharli pisiricim de var cogu zaman o kullaniliyor zaten baslarda. Yogurt icin de gayet anam babam usulu minik cam kavanoz kullaniyorum. ( bu kez hic gerekmemesine ragmen 2 tane de en minik boy Weck kavanoz almistim kullanilmayi bekliyor, gene musriflik eseri)
Oyy maşallahBiz ceee oynuyoruz gülüyor
Gerçi bnmki herkese gülüyoryoldan geçenlere bile gülüyor
Avucunun içinde burda bi kuş varmış yapıyorum gülüşüyor
Evet artık anlıyorOyy maşallah
Büyüdü seninki daha iyi anlar
Benimki de gelene geçene mavi boncuk
Ayy ne güzelEvet artık anlıyor
Prenses Burda yok diyorum buradaymış diyince gülüyor hoşuna gidiyor
Abiye yaptıklarını görsen ağzı açık geziyor ona
Tefal, oldukca eski belki 15 yilliktir....Merve unutmaz inşallah burayıne yaptı da böylesi ceza aldı bilen var mı?
Ya bunlar hiç müsriflik değil. Ayırmak malzemeleri daha iyi. Buharlı pişiricin ne marka? Benim yok
Şöyle bir şey alacağımTefal, oldukca eski belki 15 yilliktir....
Buhar aparatı var ona bak istersenŞöyle bir şey alacağım
Kütahya Porselen Mammi 3 Parça Porselen Buharlı Pişirici | Kütahya Porselen
Kütahya Porselen Mammi 3 Parça Porselen Buharlı Pişirici ürünü en uygun fiyatlarla Kütahya Porselen'de. Avantajlı fiyatları kaçırmamak için hemen tıklayın.kutahyaporselen.com
Robotlular gereksiz pahalı geldi
Tencerelerini ayırmak istiyorum. Makineye girmesin elde biberon temizleyici ile yıkansın. O yüzden komple daha mantıklı geldiBuhar aparatı var ona bak istersen
Bnm tencere setimde vardı hiç kullanmamıştım onu kullanıyorum arada
Ay bayıldım bunun çapı ne ki acabaaaŞöyle bir şey alacağım
Kütahya Porselen Mammi 3 Parça Porselen Buharlı Pişirici | Kütahya Porselen
Kütahya Porselen Mammi 3 Parça Porselen Buharlı Pişirici ürünü en uygun fiyatlarla Kütahya Porselen'de. Avantajlı fiyatları kaçırmamak için hemen tıklayın.kutahyaporselen.com
Robotlular gereksiz pahalı geldi
Ama porselen çatlayabilirTencerelerini ayırmak istiyorum. Makineye girmesin elde biberon temizleyici ile yıkansın. O yüzden komple daha mantıklı geldi
Ay işte o detayları hiç bilmiyorumAma porselen çatlayabilir
Kullanmadığın bi tenceren varsa onu kullan
Bn ilk cam tencerem vardı onu bebeğe ayırdım ve çatladı atmak zorunda kaldım
ben de çok beğendimAy bayıldım bunun çapı ne ki acabaaa