AA her şeyi elinizde mi yıkıyorsunuz.Bir de çalışıyorsunuz nasıl yapıyosunuzKzlar günaydın.Yikamak,ayırmak okudum ama tam anlayamadım neyden bahsettiğinizi.Bebegin beslenme aksesuarlarının yıkanmasından bahsediosunuz sanırım.Ben kendimiz için de bulaşık makinesini hiç kullanmiorum herşeyi elimde yikiorum.Kizimin herşeyini de elimde biberon emzik deterjaniyla yıkayıp üzerine kaynar su döküyorum.Banyo suyumuz da içme suyundan.Havuza sokmayı zaten kesinlikle düşünmüyodum.Simdi denizden de vazgeçtim.Biraz daha büyüsün.Kafami şimdi bı de ona takarım ben yoksa.
Sevindim bu yorumu okuyunca. Kendi doktorumada bir danışayım. Biz de eylül gibi gitmeyi düşünüyoruz. 8 aylık oluyorDoktorumuz denizi kesinlikle önerdi. Egzaması var zaten çok iyi gelir dedi.
Havuzu asla önermedi. Yüzme eğitimine başlayacaktım 2 aylıkken. Yazın dahi olmaz dedi.
Güneş kremi de 6 aydan önce olmaz dedi. Zaten bizim denk geliyor tam
Ayyy muz muu diğerlerini tüketmiuorum ama muz yiyorumİnşallah cnm bnm alerji de azalır sende rahat bebişte rahat olur
Deniz işini Bnde soracam muhakkak aklımda
Bana da dr domates limon portakal muz yeme dedi yazın da. Kavun karpuz çok alerjikmiş aklında olsun
GünaydıınKzlar günaydın.Yikamak,ayırmak okudum ama tam anlayamadım neyden bahsettiğinizi.Bebegin beslenme aksesuarlarının yıkanmasından bahsediosunuz sanırım.Ben kendimiz için de bulaşık makinesini hiç kullanmiorum herşeyi elimde yikiorum.Kizimin herşeyini de elimde biberon emzik deterjaniyla yıkayıp üzerine kaynar su döküyorum.Banyo suyumuz da içme suyundan.Havuza sokmayı zaten kesinlikle düşünmüyodum.Simdi denizden de vazgeçtim.Biraz daha büyüsün.Kafami şimdi bı de ona takarım ben yoksa.
Her yerini sarması güneş açısından iyi ama deniz suyunu iyice alır mı bakayım ben deTabii kidecathlondan bakıp beğenmiştim. Heryerini saran bir mayo. Bulursam atayım
İçme suyunda nasıl yıkıyorsunuz? Arıtıcı ya da damacana mı? Doktor tavsiyesi mi?Kzlar günaydın.Yikamak,ayırmak okudum ama tam anlayamadım neyden bahsettiğinizi.Bebegin beslenme aksesuarlarının yıkanmasından bahsediosunuz sanırım.Ben kendimiz için de bulaşık makinesini hiç kullanmiorum herşeyi elimde yikiorum.Kizimin herşeyini de elimde biberon emzik deterjaniyla yıkayıp üzerine kaynar su döküyorum.Banyo suyumuz da içme suyundan.Havuza sokmayı zaten kesinlikle düşünmüyodum.Simdi denizden de vazgeçtim.Biraz daha büyüsün.Kafami şimdi bı de ona takarım ben yoksa.
Canım ben carter's spf 50 mayo ve markasını net hatırlamadığım spf 50 bir şapka aldım.sonra alttan çıtçıtlı yarım kollu bir mayo ve yine güneş koruyuculu yarım kollu bir mayo daha aldım , bir de heves ettim e bebekten bikini aldımKızlar deniz malzemeleri aldınız mı? Nasıl girecek bu bebeler. Bakıyorum ama 6 ay için bir şey bulamadım
Ayy ben tenteli simit bulamadım istediğim gibi. Var mı marka model, linkCanım ben carter's spf 50 mayo ve markasını net hatırlamadığım spf 50 bir şapka aldım.sonra alttan çıtçıtlı yarım kollu bir mayo ve yine güneş koruyuculu yarım kollu bir mayo daha aldım , bir de heves ettim e bebekten bikini aldımgüneş kremini mustela aldım , trukid sinek kovucu ve hero stick de aldım. 9-12 aldım genelde mayolarını..genelde likralı olduğu için büyük olmaz sanırım.
Denize girmek için de tenteli simidi alındı tabi onu es geçmemeliyim sanırım
Bol bol bebek bezi ve ıslak mendil al yazın doğacaksa sıfır kol zıbın her dakika kirlenecektir emin ol. Bebek çantası emzik(vermeyi düşünüyorsan) doğum için kendine ayrı birkaç tane bez al hastanede ihtiyacın olacak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsünTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Sorma kuzu ya çok zorlaniorum.Yardimci ariorum üç günde bir gelicek.AA her şeyi elinizde mi yıkıyorsunuz.Bir de çalışıyorsunuz nasıl yapıyosunuz
Damacana suyla yıkıyoruz canım.Doktora hiç sormadım bile.Ben öyle rahat ettiğim için öyle yıkıyorum.İçme suyunda nasıl yıkıyorsunuz? Arıtıcı ya da damacana mı? Doktor tavsiyesi mi?
Bende şuana kadar içme suyu ile yıkıyordum ariticidan alıp kaynatip yikiyordum ama artık dusa sokmaya karar verdim hatta geçen gün babasinin kucağına verdim kendi yıkanırken yıkayıp verdi banaDamacana suyla yıkıyoruz canım.Doktora hiç sormadım bile.Ben öyle rahat ettiğim için öyle yıkıyorum.
Canım sahibindene ilan ver hemen bulursun. Çok başvuru oluyorSorma kuzu ya çok zorlaniorum.Yardimci ariorum üç günde bir gelicek.
Hiç bilmiodum canım.Hemen bakiorum.Coook teşekkür ediorum gofretcimmCanım sahibindene ilan ver hemen bulursun. Çok başvuru oluyor
Benim aldığım ürün bu .. zaten kıyıda benimle olacağı için aşırı güvenlikli bir şey tercih etmedimAyy ben tenteli simit bulamadım istediğim gibi. Var mı marka model, link
Carterse baktım bayıldımmmçok teşekkür ederimm
Sinek koruyucuyu alerji doktoruna soracağım ben de
Ya çok şekerBenim aldığım ürün bu .. zaten kıyıda benimle olacağı için aşırı güvenlikli bir şey tercih etmedim
buradanaldım 0-3 Yaş, Pembe Renk, Güneşten Koruyan Gölgelikli Oturaklı Tutmalı Havuz Ve Deniz Simit 70 Cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
buradanaldım 0-3 Yaş, Pembe Renk, Güneşten Koruyan Gölgelikli Oturaklı Tutmalı Havuz Ve Deniz Simit 70 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Niye elinde yikiyorsun canım özel bir sebebi mi varSorma kuzu ya çok zorlaniorum.Yardimci ariorum üç günde bir gelicek.
Ozel bı sebebi yok canım.Oyle alistigimdan sanırım.Yardimci ariorum şimdi.Ev,iş,bebek aşırı zorlaniorum.Niye elinde yikiyorsun canım özel bir sebebi mi varaslında birazda alıştırmak gerekmez mi