- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
Dinleriz anam dinleriz gülüm dinleriz bebeğimO derken wumın iki bebe bende bir bebe büyüttüm. Tecrübeliyiz. En çok bizi dinleyeceksiniz. Saksı değiliz biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinleriz anam dinleriz gülüm dinleriz bebeğimO derken wumın iki bebe bende bir bebe büyüttüm. Tecrübeliyiz. En çok bizi dinleyeceksiniz. Saksı değiliz biz
Ay kuzu gitgeller içindeyim.Bi Kanz diorum bı Joiebugün ek gıda için ok aldık.Yarin basliorum Allah izin verirse.Daha mama sandalyesi secemedimBen size diyorum joie alın diye dimi therealsinner kanz alcam diyordu en son
Mervem bugün bakamadım.Yarin inşallah bakicaz.Yazicam izlenimlerimitherealsinner aldın mı sandalye ben de baktım bugün ebebekte hepsi gibi hiç bi şeyi beğwnmedim
Baby olus güzeldi senin niye kötü dedilerMervem bugün bakamadım.Yarin inşallah bakicaz.Yazicam izlenimlerimi
Heee biz celiyoruz, litfen kiskanmayalim
Onların fikirlerini ben yaşatıyorum burda zaten
Kendine iyi danışmanlar bulmuşsun Mervecim hele WOMAN iki oğlanla nasıl başa çıkmış valla helal olsun. Bize bir tanesi anamızı ağlatmaya yettiOnların fikirlerini ben yaşatıyorum burda zaten
Kesinlikle bibde yasları da çok yakın.Kendine iyi danışmanlar bulmuşsun Mervecim hele WOMAN iki oğlanla nasıl başa çıkmış valla helal olsun. Bize bir tanesi anamızı ağlatmaya yetti
KıskanıciiiizHeee biz celiyoruz, litfen kiskanmayalim
Bence basedemiyorum zaten, delirdimKendine iyi danışmanlar bulmuşsun Mervecim hele WOMAN iki oğlanla nasıl başa çıkmış valla helal olsun. Bize bir tanesi anamızı ağlatmaya yetti
İlk defa duydum.Ay anlatmayın bana böyle şeyler ben gider onu da alırım şimdi.İyice manyaga bağladım zatenSelamlar hic nefes izleme monitoru alan ya da kiralayan oldu mu?
Neden aliniyor bu? Bebek rahatsiz mi?Selamlar hic nefes izleme monitoru alan ya da kiralayan oldu mu?
Yoo degil.. ben konuya cok takildim. Aslinda nefes almaz ise erken uyari sistemleri var bu cihazlarinNeden aliniyor bu? Bebek rahatsiz mi?
Cok gereksiz bence. Bebegi duzgun besleyip yatirirsaniz neden nefessiz kalsin?Yoo degil.. ben konuya cok takildim. Aslinda nefes almaz ise erken uyari sistemleri var bu cihazlarin
Bebeğin herhangi bir problemi yoksa ve takip edilmesi gerekmiyorsa çok takıntılı bir durum değil mi sizce? Bu kadar korumacı olmak da iyi değil. Bağımlı değil bağlı bireyler olmamız lazımYoo degil.. ben konuya cok takildim. Aslinda nefes almaz ise erken uyari sistemleri var bu cihazlarin
Öyle şey olmaz inşallahya. Neden olsun.Yoo degil.. ben konuya cok takildim. Aslinda nefes almaz ise erken uyari sistemleri var bu cihazlarin
Sen ki taam 154 gün boyunca bebeğini büyütmüş korumuş gözün gibi bakmışsın. Artık düşünme hiçbirini. Manyağa bağlama devrini de kapat gitsinİlk defa duydum.Ay anlatmayın bana böyle şeyler ben gider onu da alırım şimdi.İyice manyaga bağladım zaten