Kız amaan düşüneceğin son şey oluyor duş alınca göbek atasın geliyorMerhaba herkesehamilelik sürecimde neredeyse hiç saçım dökülmedi, doğumdan sonra cok fazla dökülecegini hissediyorum nedense bu dökülmeyen saçların acısı çıkacak sanki sizlerin doğumdan sonra nasıl oldu bunun için ek bir takviye aldınız mı işe yarayanlar neler oldu bunu merak ediyorum
Ah ah zaten streslendim yaklaştıkçaKız amaan düşüneceğin son şey oluyor duş alınca göbek atasın geliyor
Bi gram uyku icin adak adayanlar var bacım ay sacim ay göbeğim isler soora çok soooraaAh ah zaten streslendim yaklaştıkça
Ohh Eylülün keyfine diyecek yokturOha diyorum cidden oha. Bu sanal bebek mi canım ihtiyacını karşıla bırak. Sevgi de ihtiyaç sevgiii. Az önce kanguruda geziyoz biraz açık yakalı idi t-shirt meme verdim ordan sirf zevk için. Ya bu bebeğe ben türlü şebeklikler yapıyorum sırayla oyuncaklarıni salllıyorum bi şeyler yapıyorum oyuncağın kenarından ta gözümün içine bakıyo. Beni seviyor. Onu seviyorum. Annesiyim. Daha ne olsun ya dünyada. Çok bilmiş gerizekâlılar ten teması ve göz temasının nörolojik katkılarını arastırsınlar bir de.
Tamam sustum bennBi gram uyku icin adak adayanlar var bacım ay sacim ay göbeğim isler soora çok soooraa
Ay maşallahUyku eğitiminde gece beslenmesi kesilmiyor beslemeye devam ediyorsun sadece uykusunda besliyorsun uyanık olmuyor farkı buuyurken emzirmek de ayrı keyifli geldi bana, daha da bir masum oluyorlar bence
bir de sere serpe beşiğinde döne döne rahatça uyuduğunda çok mutluyum şu andaaman kendi kendime nazar değdirmeyeyim
Önceki mesajları okuyamadım. Spor olayından bağımsız söylüyorum.Şu an günde 1 saat bebeği bırakabileceğim kimse yok. Ramazan sonu Annem Antalya’ya dönünce pilatese yazılmayı düşünüyorum. Ama pek sporla gidecek gibi değil. Ameliyatımda “senin iç karnın çok genişmiş” demişlerdi. Hamileliğim son aylarına kadar karnım çok fazla şişmemişti bile. Belki onunla alakalıdır.
Ben de s1 i kullanmıştım. İlk ay muhteşemdi. Sonra nazarım değdi galibaBen kiraladim.. spectra s1 ve spectra dual s ‘i tavsiye ederim… diger ev tipi olanlar benim isime yaramadi maalesef.. bu arada pompa alirken meme ucunuzun da olcusune uymasina dikkat edin..
Gofretcim benim bakıcım vardı, 10 günde yolladım. Bakıcı kucağına alınca kıskandım. Annemden başkasına bırakamam kızımı.Önceki mesajları okuyamadım. Spor olayından bağımsız söylüyorum.
Armutta saatlik bakıcı olayları falan varmış. evinde kamera sistemi ile belki oradan güvendiğin biriyle anlaşabilirsin. İhtiyacın olduğunda gelir. Genelde öğrenciler oluyormuş
Ayy ben de içten içe bakıcımızdan kıskanıyorumGofretcim benim bakıcım vardı, 10 günde yolladım. Bakıcı kucağına alınca kıskandım. Annemden başkasına bırakamam kızımı.
Pilsan alcam ben gibi genis dediler ikeadan
Hem de hic görmeden yeter beaa zaten benim kurtlu duracak mi bakalimPilsan alcam ben gibi genis dediler ikeadan
Onlara bi kere sordum darladım bu kadsr beğenmediğimi bilmiyolar hic bi şeyi
O derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?