- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.782
- 33
Tamam bildiğim tüm kelimeleri gözden geçireyim ingiliçceArada üründen şüpheye düştüğümde yazarım sana yine beni gazla diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bildiğim tüm kelimeleri gözden geçireyim ingiliçceArada üründen şüpheye düştüğümde yazarım sana yine beni gazla diye
giggles ingiliççe öğretmeni dikkatli ol iyi test edin heeee ona göre alcamTamam bildiğim tüm kelimeleri gözden geçireyim ingiliçce
Tamam yav ettim bak daha kulanamam diyooomgiggles ingiliççe öğretmeni dikkatli ol iyi test edin heeee ona göre alcam
Ben dedim en baştan etmem test diyegiggles ingiliççe öğretmeni dikkatli ol iyi test edin heeee ona göre alcam
Hatirlamaz kiSor bakiyim şimdi. Gözün yanmış mıydı annecim de
Ya merve bunu iade almazlarsa kafasını yıkamak için şampuanı yeniden alsam bunuda vücuduna kullansam sorun olur mu acaba, pişik kremi falan her türlü kullanılır zaten onu çok takmıyorum.Üzüldüm ya benim yanmadı ☹
Olur olur olmadı kendine bile kullanırsınYa merve bunu iade almazlarsa kafasını yıkamak için şampuanı yeniden alsam bunuda vücuduna kullansam sorun olur mu acaba, pişik kremi falan her türlü kullanılır zaten onu çok takmıyorum.
Saol canım çok üzüldüm gerçekten mustela hayal kırıklığı oldu, biraz araştırma yaptım son piyasaya sürülen ürünlerde bu sıkıntı çok varmış ve bebeklerde alerji yapıyormuş, iade edebilirsem sanırım mustela almaktan vazgeçicemOlur olur olmadı kendine bile kullanırsın
Alerjik değilmiş dün Bnde okudum bazı vücutlara iyi gelmiyor alerjik olunca bak iade olmazsa sen yıkanırsın Nivea alırız seninleSaol canım çok üzüldüm gerçekten mustela hayal kırıklığı oldu, biraz araştırma yaptım son piyasaya sürülen ürünlerde bu sıkıntı çok varmış ve bebeklerde alerji yapıyormuş, iade edebilirsem sanırım mustela almaktan vazgeçicem
Kız benim eşim alerjik bir insan oğluşta babasına çekerse yandım ben ( Allah korusun) dümdüz dalin alıp geçicem en sonunda ne zor işlermiş bunlarAlerjik değilmiş dün Bnde okudum bazı vücutlara iyi gelmiyor alerjik olunca bak iade olmazsa sen yıkanırsın Nivea alırız seninle
Bn dalinin kokusunu sevmiyorum uni de güzel bn bi ara saçımı onla yıkıyordumKızlar ben de Dalin alicam.Kokusuna hastayım.Bebek bebek kokuyo.Baska hicbi şampuan beni tatmin etmio.Ben makyajımı da dalinle temizliorum biraz gözümü yakio ama olsun.Goz yanmasından bişi olmaz takilmiorum ben ona.
Dalin'de SLS varKızlar ben de Dalin alicam.Kokusuna hastayım.Bebek bebek kokuyo.Baska hicbi şampuan beni tatmin etmio.Ben makyajımı da dalinle temizliorum biraz gözümü yakio ama olsun.Goz yanmasından bişi olmaz takilmiorum ben ona.
SLS nedir? Hiç araştırmadım içeriğiniDalin'de SLS var
Olur olmazsa kendin kullanırsınYa merve bunu iade almazlarsa kafasını yıkamak için şampuanı yeniden alsam bunuda vücuduna kullansam sorun olur mu acaba, pişik kremi falan her türlü kullanılır zaten onu çok takmıyorum.
Dalin çöp maalesef alma.Kızlar ben de Dalin alicam.Kokusuna hastayım.Bebek bebek kokuyo.Baska hicbi şampuan beni tatmin etmio.Ben makyajımı da dalinle temizliorum biraz gözümü yakio ama olsun.Goz yanmasından bişi olmaz takilmiorum ben ona.
Ayy hiç bilmiodum.Kokusuna tavdim.Bi araştırın kuzum.Dalin çöp maalesef alma.
Ay ne zor işmiş bebek hazırlığı ya başka hazırlık yapmadım zaten daha bir şampuanını alıyım dedim oda hüsranla sonuçlandıOlur olmazsa kendin kullanırsın
Kesinlikle araştırmalısın. mümkün olduğunca bebek için doğal içerikli kullanmaya çalış.SLS nedir? Hiç araştırmadım içeriğini