- 13 Ocak 2020
- 44.538
- 167.793
- 33
Öf şu da bence en mal icatlardan biriŞampuan yarıya inmiştir
Bundan al göze gelmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öf şu da bence en mal icatlardan biriŞampuan yarıya inmiştir
Bundan al göze gelmesin
Aşk olsun yeniliklere çoook kapalısınÖf şu da bence en mal icatlardan biri
Ne yenisi ayol 5 sene once çok sattım ben bunlardan. bebek butikte çalışıyodum.Aşk olsun yeniliklere çoook kapalısın
Bn yeni görüyom ne kadar cahilim bnm 5 yıl önce bebem yoktu ki biliyimNe yenisi ayol 5 sene once çok sattım ben bunlardan. bebek butikte çalışıyodum.
Niye yanıyor1.de yandı 3 kez daha yıkadım onlarda yanmadı.
Bilmem o ilki niye öyle oldu ilginç oldu ama orijinalliğinde sorun olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşımın güvendiği bi magazadan aldım diye.Niye yanıyor
Orijinal olmadığı için mi
Söylesene biraz da köpürtüp denesin ya avokadolu mu senin de?Hahaha ben de eşime dene bakiyim gözün yanıcak mı dedim ve eline aldığı şampuanı direkt gözüne sürmüş veee yandı dedi.
Yoğunluğuyla alakası olduğunu düşünüyorum sonuçta çocuğun yüZüne şampuan sürmicez anca kafasından süzülen suya karışmış olacak o da yakmaz. Göz yakmayan şampuan diye dalin alıp çocuğumu kimyasala boğamam
Duşa girdiğimde saçımı onunla yıkıyım bakiyim akan suda yanacak mı dedi şimdi duşa girmesini bekliyorum yok avakadolu değil standart düz mustelaSöylesene biraz da köpürtüp denesin ya avokadolu mu senin de?
Hadi bekliyom ben deDuşa girdiğimde saçımı onunla yıkıyım bakiyim akan suda yanacak mı dedi şimdi duşa girmesini bekliyorum yok avakadolu değil standart düz mustela
Dalin de yakıyor sulandırıp bi yüzünü yıkasanaHahaha ben de eşime dene bakiyim gözün yanıcak mı dedim ve eline aldığı şampuanı direkt gözüne sürmüş veee yandı dedi.
Yoğunluğuyla alakası olduğunu düşünüyorum sonuçta çocuğun yüZüne şampuan sürmicez anca kafasından süzülen suya karışmış olacak o da yakmaz. Göz yakmayan şampuan diye dalin alıp çocuğumu kimyasala boğamam
Sulandır azcık yüzünü yıka göz aç kapa bakimSöylesene biraz da köpürtüp denesin ya avokadolu mu senin de?
Sende bi gir yıkan bakim test edip onaylayın da bn öyle alimHadi bekliyom ben de
Öyle deme kizzzz yüzüne su gelip banyodan korkan bebekler için İdeal valla bende senin gibi düşünüyordum ama sonradan utandımÖf şu da bence en mal icatlardan biri
Ya 4 kez yüzümü yıkadım bitti bittti daha da kullanamam beeSende bi gir yıkan bakim test edip onaylayın da bn öyle alim
Sor bakiyim şimdi. Gözün yanmış mıydı annecim deBen kızımda hep mustela kullandım hiç de gözü yandı mi düşünmedim yaaabebe şampuanı sonucta yakmazdi herhalde
Aynı ikimizin aldığı yerden bahsediyorsun di miBilmem o ilki niye öyle oldu ilginç oldu ama orijinalliğinde sorun olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşımın güvendiği bi magazadan aldım diye.
Aynı yerden aldık güveeen. En kalitelisini en orijinalini aldık en pörfekti bizim imeyzink inkıredıbılAynı ikimizin aldığı yerden bahsediyorsun di mi
Ben de iyi yerden aldım
Lütfen evet de
İlk kez internetten böyle ürün aldım
Arada üründen şüpheye düştüğümde yazarım sana yine beni gazla diyeAynı yerden aldık güveeen. En kalitelisini en orijinalini aldık en pörfekti bizim imeyzink inkıredıbıl