- 13 Ocak 2020
- 44.538
- 167.793
- 33
Deniyim dur ben de. Hangi mağazadan aldın sen?Ay bilemedim hafif bir yanma olda neyse dicem ama baya gözüne sabun kaçmış gibi yakiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deniyim dur ben de. Hangi mağazadan aldın sen?Ay bilemedim hafif bir yanma olda neyse dicem ama baya gözüne sabun kaçmış gibi yakiyor
Bende 3 4 kez denedim hepsinde yaktı canım, güvenemedim ürüne vallahi iade edicempapatyakokankadin denedim canım evet yaktı ilk. 3 kez daha denedim onlarda hiç yanmadı.
Hepsiburadada facederma diye bir magazaDeniyim dur ben de. Hangi mağazadan aldın sen?
YaaaaCanım bugün elime ulaştı kargo şimdi eve geldim şampuanından bir parça aldım ve denedim acayip göz yakıyor sakin almayın tekrar iade edicem umarim iade alırlar yoksa elimde patladı
Ahaaa bitti şampuan az kullansaydın yaDernerken çocuun sampuanını bitircektim be bol bol kullandım bi de
Malesef canım emin olmak için 3 4 kez denedim acayip yakıyor gözü bebek dayanamaz yani buna, iade talebi olusturdum umarim bir sorun çıkarmadan iade alırlar.
Bnde ebebek yada eczaneden alimMalesef canım emin olmak için 3 4 kez denedim acayip yakıyor gözü bebek dayanamaz yani buna, iade talebi olusturdum umarim bir sorun çıkarmadan iade alırlar.
En doğrusu sanırım bende eczaneden alicam eğer iade edebilirsemBnde ebebek yada eczaneden alim
Üzüldüm ya benim yanmadı ☹Hepsiburadada facederma diye bir magaza
Belkide avakadolu olduğu için böyle bor sorun vardır bilemedim canım, inşallah iade kabul eder firma iade edeyim zaten eczaneden alicam bir daha internetten almam böyle birseyiÜzüldüm ya benim yanmadı ☹
Geldiii
Bilmem ki
Ben 1 2 saatle mi kaçırdım
Yalnız yazdıklarınızı okudum şampuanla ilgiliBilmem ki
Dene tarafıni seç. Ben iade etmiyorum.Yalnız yazdıklarınızı okudum şampuanla ilgili
Azcık canım sıkıldı
Ama denemek istemiyorum
Sonra daha çok canım sıkılır
Senin de yandi mı gözlerin?Dene tarafıni seç. Ben iade etmiyorum.
1.de yandı 3 kez daha yıkadım onlarda yanmadı.Senin de yandi mı gözlerin?
Şampuan yarıya inmiştir1.de yandı 3 kez daha yıkadım onlarda yanmadı.