- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Hamileyken aldıklarıma ek anca 2-3 kıyafet almışımdırBen yine arada baska bedenler giydirdim ayol sen abarttın
Yeni yeni pijama almaya başladım yazlık bişeyler aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyken aldıklarıma ek anca 2-3 kıyafet almışımdırBen yine arada baska bedenler giydirdim ayol sen abarttın
Soğuk olursa evet bu havalarda hayırEvde de patik giydiriyor musun?
Uf süper tam benlik hareket0-3 Yenidoğan’daki itibaren 3-6 ayla karşılaştır fazla fark yoksa 3-6 olsun büyük olsun küçük olmasın
Peluş tulum 9 aylık aldım doğumdan itibaren giydiriyorum
Kız atlet diyomKullanılır cnm kullanılmazsa kulpunu kes müslin örtü niyetine kullan
Heee kullanıyorum dur aldığımı bulursam link atimKız atlet diyom
Heee kullanıyorum dur aldığımı bulursam link atim
Sleepyden büyük de normal. Eylül 4e geçecek bi kaç güne senin bebe kaç kilomerve mervecim Eylül şu an Goon kaç beden kullanıyor? Markette bugün gördüm ama bedende kararsız kaldım. Beden aralıkları farklı. Kalıpları küçük mü?
Bence gereksiz. Zaten muhim olan kolların sarılması bacakalrı serbest birakcan.Size bir soru daha geliyor.
Düğümlü uyku tulumu görmüştüm daha önce. Kullanan oldu mu böyle bi şey. enden kısa sürede dar gelir muhtemelen ama boydan uzayıp kısalıyor iyi gibi geldi bana
Benim denk geldiğim buydu
Anne ve Yavru Tavşan Desenli Kişiye Özel Düğümlü Uyku Tulumu - Astral Baby
Beden: 0-3 Ay Düğümlü uyku tulumu yenidoğan bebekler için tasarlanmıştır. Bebeğin bacakları tulum içerisinde kalarak anne karnı hissi verir. Bu sayede bebekler kendilerini daha huzurlu hisseder ve rahat uyurlar. Kol kısımlarındaki gizli eldiven sayesinde bebeğinizin eldivenleri elinden çıkarması...www.astralbaby.com.tr
Bu muhteşeeeem. Ben bundan sonra hep bundan kullanacam emzirmeyi bıraksam da. Neden normali de bòyle yapmazlar hic bilmem.İç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Siyah U Yaka Düz Askılı Hamile Kuplu Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S26913Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Bunu buldum bi tek kuplu. Sütyene gerek kalmaz
İşte bacaklar için Anne karnı hissiyatı filan romantikliği varBence gereksiz. Zaten muhim olan kolların sarılması bacakalrı serbest birakcan.
Yav yok. Sarmaman gerekiyo zatenİşte bacaklar için Anne karnı hissiyatı filan romantikliği var
Evet bi de önden çıtçıtlı olan var bn ondan da çok memnun kaldım emzirme sonrası normal atlet gibi bile kulanılur bulamadım amaİç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Siyah U Yaka Düz Askılı Hamile Kuplu Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S26913Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Bunu buldum bi tek kuplu. Sütyene gerek kalmaz
6.200 gr mervecim. 2 beden 4-8 kg diyor. Dar mı olur bilemedim.Sleepyden büyük de normal. Eylül 4e geçecek bi kaç güne senin bebe kaç kilo
Yaa alıyorum o zaman. Bunun normali var heralde ya. Çünkü 2 3 sene önce kuzenim kuplu atlet kullanıyorum lcw dan aldım çok rahat oluyor demiştiBu muhteşeeeem. Ben bundan sonra hep bundan kullanacam emzirmeyi bıraksam da. Neden normali de bòyle yapmazlar hic bilmem.
Tamam alıyorum bende o zamanEvet bi de önden çıtçıtlı olan var bn ondan da çok memnun kaldım emzirme sonrası normal atlet gibi bile kulanılur bulamadım ama
Ya ben normale denk gelmedim hep bustiyer gibi adı neydi onların unuttum dantelli filanlardı.Yaa alıyorum o zaman. Bunun normali var heralde ya. Çünkü 2 3 sene önce kuzenim kuplu atlet kullanıyorum lcw dan aldım çok rahat oluyor demişti
Canım çok güzelmiş güle güle kullan. Bugün çark vardı lc de gördün mü. Güzel bir indirim denk gelirse baya uyguna geliyor aldıklarımızTamam alıyorum bende o zaman
3 al bence6.200 gr mervecim. 2 beden 4-8 kg diyor. Dar mı olur bilemedim.