- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.796
- 133
Emzirme için rahat mı? Yolda falan?Bu muhteşeeeem. Ben bundan sonra hep bundan kullanacam emzirmeyi bıraksam da. Neden normali de bòyle yapmazlar hic bilmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirme için rahat mı? Yolda falan?Bu muhteşeeeem. Ben bundan sonra hep bundan kullanacam emzirmeyi bıraksam da. Neden normali de bòyle yapmazlar hic bilmem.
Ben komple indiriyorum çok rahatEmzirme için rahat mı? Yolda falan?
Sepete ekledim 2 renginden de Tam ihtiyacım şu sıra. Yaz geldi iki kat da giyilmiyor. Olmayan uçlarımı belli ediyor benimki. Çok iyi denk geldiBen komple indiriyorum çok rahat
Evet çok rahat ucu belli olur ama bundaSepete ekledim 2 renginden de Tam ihtiyacım şu sıra. Yaz geldi iki kat da giyilmiyor. Olmayan uçlarımı belli ediyor benimki. Çok iyi denk geldi
B BitterCikilata
İç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 329,99 TL
Pembe U Yaka Düz Pamuklu Hamile Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S26915Z8-FSAwww.lcwaikiki.com
Bunu mu diyorsun düğmeli diye?
Valla benim hayatımda memnun kaldığım başlıca ürünlerden oldu. Goon gibi överim bunu daSepete ekledim 2 renginden de Tam ihtiyacım şu sıra. Yaz geldi iki kat da giyilmiyor. Olmayan uçlarımı belli ediyor benimki. Çok iyi denk geldi
B BitterCikilata
İç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 329,99 TL
Pembe U Yaka Düz Pamuklu Hamile Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S26915Z8-FSAwww.lcwaikiki.com
Bunu mu diyorsun düğmeli diye?
Tamam Mervecim. 3 alayım. 1 ay sonra kullanırım. Daha garanti olur.3 al bence
Dene bak canım her bebeğin yapısı farklı bak 4 numara 9 kilodan başlıyo eylül daha 8 olmadı ama 3ün ön kulakları tepindikçe asağı iniyo. Aslında kilolu değil ama tam bacağının o kısmi kalın. Zaten burda kimse o uzerindeki kiloya gore gitmiyo topiktekiler benden once geçti 4e ama ben göbeğini filan çok kapatsın istemiyorum. Fazla büyük de sıkar bence.Tamam Mervecim. 3 alayım. 1 ay sonra kullanırım. Daha garanti olur.
Benim çocuğumun baldırları var Bana çekmiş. Bir de kısa olacak heralde Ben 160, eşim 175 Napalım artık ilerde basketbola yazdırırım Aldığım bütün bezler bacağını sıkıyor. Ama bazıları kızarıklık yapıyor. Onları almıyorum. Bu doğru bez seçme işi gerçekten meşakatli.Dene bak canım her bebeğin yapısı farklı bak 4 numara 9 kilodan başlıyo eylül daha 8 olmadı ama 3ün ön kulakları tepindikçe asağı iniyo. Aslında kilolu değil ama tam bacağının o kısmi kalın. Zaten burda kimse o uzerindeki kiloya gore gitmiyo topiktekiler benden once geçti 4e ama ben göbeğini filan çok kapatsın istemiyorum. Fazla büyük de sıkar bence.
Kaç ki boyu sen daha uzun duruyosun aslında.Benim çocuğumun baldırları var Bana çekmiş. Bir de kısa olacak heralde Ben 160, eşim 175 Napalım artık ilerde basketbola yazdırırım Aldığım bütün bezler bacağını sıkıyor. Ama bazıları kızarıklık yapıyor. Onları almıyorum. Bu doğru bez seçme işi gerçekten meşakatli.
59 cm çıktı Mervecim 3 ay kontrolümüzde.Kaç ki boyu sen daha uzun duruyosun aslında.
Minnoş ya çok küçükler illaki farkediyodur cm fazL ya da az olabiliyodur sonuçta bacaklarını gerdirip ölçüyolar az yana açsa mesela daha kısa çıkar. Eylül de 62 çıkmıstı çok fark yok ki.59 cm çıktı Mervecim 3 ay kontrolümüzde.
Evet Mervecim inşAllah dediğin gibi olur. Her ay hem davranışları, hem fizikleri değişiyor bu bebek ırkınınMinnoş ya çok küçükler illaki farkediyodur cm fazL ya da az olabiliyodur sonuçta bacaklarını gerdirip ölçüyolar az yana açsa mesela daha kısa çıkar. Eylül de 62 çıkmıstı çok fark yok ki.
Belki de onunki de emzirme atletiydi normal sanıyorduYa ben normale denk gelmedim hep bustiyer gibi adı neydi onların unuttum dantelli filanlardı.
Ya çarktan çıktım yanlışlıkla bi daha da çeviremiyorum almadım daha bekliyorum kargo bedava falan denk gelirse diyeCanım çok güzelmiş güle güle kullan. Bugün çark vardı lc de gördün mü. Güzel bir indirim denk gelirse baya uyguna geliyor aldıklarımız
Aa öyle de mi oluyor kız biz çevirelim güzel indirim olursa atarız kodu sanaYa çarktan çıktım yanlışlıkla bi daha da çeviremiyorum almadım daha bekliyorum kargo bedava falan denk gelirse diye
Tamamdır. İnstagramda bi sayfa var orda paylaşmışlar kodu kullanmayanlar hep 400 e 150, 300 e 75 lira falan benim alacağım 2 tane atletAa öyle de mi oluyor kız biz çevirelim güzel indirim olursa atarız kodu sana
Gecelik pijama falan aldın mı canım sen. Bizim kızlar oradan almıştı memnunlardıTamamdır. İnstagramda bi sayfa var orda paylaşmışlar kodu kullanmayanlar hep 400 e 150, 300 e 75 lira falan benim alacağım 2 tane atlet
Kargo bedava da sahura özel şu saatler arası diye geliyor bazen bildirim olarak
Trendyoldan 1 tane pijama aldım. 1 tane daha alayım gecelik almayım diyordum. Bazıları gerekli diyor bazıları gereksiz. Şimdi arafta kaldım 2.yi ne alsam diyeGecelik pijama falan aldın mı canım sen. Bizim kızlar oradan almıştı memnunlardı
Gecelik konusunda bende kararsızım ya ama çevrende tanıdığın varsa ödünç alabilirsin ben öyle düşünüyorum. Çünkü normalde giyinmem eğer alırsam sadece bir kaç saat giyinmiş olacağım. Ona da kıyamıyorum dediğin gibi gider bir pijama daha alırımTrendyoldan 1 tane pijama aldım. 1 tane daha alayım gecelik almayım diyordum. Bazıları gerekli diyor bazıları gereksiz. Şimdi arafta kaldım 2.yi ne alsam diye
Evet lcw da güzel modeller vardı şöyle bi baktım da
Çevremde de yok maalesef demek ki ihtiyaç değil hiç kuzenlerin eşleri falan gecelik almadılar bakGecelik konusunda bende kararsızım ya ama çevrende tanıdığın varsa ödünç alabilirsin ben öyle düşünüyorum. Çünkü normalde giyinmem eğer alırsam sadece bir kaç saat giyinmiş olacağım. Ona da kıyamıyorum dediğin gibi gider bir pijama daha alırım