1 ay sürüyormuş. Ama gittikçe etkisi azalır. Neler oluyor atakta??Bu 4. Ay atağı kac gün sürüyor kızlar zira 1 haftadır çıldırma noktasındayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay sürüyormuş. Ama gittikçe etkisi azalır. Neler oluyor atakta??Bu 4. Ay atağı kac gün sürüyor kızlar zira 1 haftadır çıldırma noktasındayım
Sürekli bir ağlama halinde ne yapsam memnun edemiyorum 3 saatlik uykuyla ayaktayım bugün oyun oynatıyorum, gezdiriyorum, konuşuyorum, ne yapsam olmuyor sürekli ağlıyor ☹ uykusu geliyor uyumuyor uyuşmasa 10 dk sonra uyanıyor, 2 aydan beri gece kesintisiz uyurdu 3 4 gündür sürekli uyanıp mizirdaniyor, dün 3 buçukta uyuduk sabah 6 buçukta ayaktaydik1 ay sürüyormuş. Ama gittikçe etkisi azalır. Neler oluyor atakta??
Uyku gerilemesi de 4. Ayda ya da sonrasında oluyormuş. Kızımda ay sonu 4 aylık olacakSürekli bir ağlama halinde ne yapsam memnun edemiyorum 3 saatlik uykuyla ayaktayım bugün oyun oynatıyorum, gezdiriyorum, konuşuyorum, ne yapsam olmuyor sürekli ağlıyor ☹ uykusu geliyor uyumuyor uyuşmasa 10 dk sonra uyanıyor, 2 aydan beri gece kesintisiz uyurdu 3 4 gündür sürekli uyanıp mizirdaniyor, dün 3 buçukta uyuduk sabah 6 buçukta ayaktaydik
Akıllı bıdık benimki ile biraz takılsa anlatsa bir şunubenim oglan ekonomik ne öyle zırt pırt bezmi değişir beze verilen para yemeğe verilsin diyor sanırım.
Bnde çok uzun tutmuyorum 3 max 4 saatte hele kaka yaptıysa hemen değişiyorumAkıllı bıdık benimki ile biraz takılsa anlatsa bir şunu
Biz normalde 8-10 değiştiriyorduk. Şimdi bakıcı ablamız durup oturup değiştiriyor Pişik olmasından çok korkuyor. Çizgi olayını gösterdim çiş olduğunda çizginin boydan boya mavileşmesi lazım dedim de bir tık sanki azalttı ama bir tık
Kakayı biz de hemen değiştiriyoruz. Allah korusun pişik zor iş. Çocuğa da eziyet. Acı çekmesinlerBnde çok uzun tutmuyorum 3 max 4 saatte hele kaka yaptıysa hemen değişiyorum
Az önce altını temizledim kaka yaptı şimdi onu açıcam
Evet biz pişikten çok çektik hava alsın açınca altını alt açmada bi 10 dk dursun hoşuna giderKakayı biz de hemen değiştiriyoruz. Allah korusun pişik zor iş. Çocuğa da eziyet. Acı çekmesinler
Ilk hafta en zoru sonra azalır. 15 günu geçti bizim emerek uyur tan uykuya dalacak birakıp ağlıyo filan hala arada. Piş piş yapıyorum bi yandan emerken de uyuyo dövüşerekSürekli bir ağlama halinde ne yapsam memnun edemiyorum 3 saatlik uykuyla ayaktayım bugün oyun oynatıyorum, gezdiriyorum, konuşuyorum, ne yapsam olmuyor sürekli ağlıyor ☹ uykusu geliyor uyumuyor uyuşmasa 10 dk sonra uyanıyor, 2 aydan beri gece kesintisiz uyurdu 3 4 gündür sürekli uyanıp mizirdaniyor, dün 3 buçukta uyuduk sabah 6 buçukta ayaktaydik
Ay diğer ay atakları es geçmişti bizi 4. Ay fena vurdu kendimi geçtim artık ona üzülüyorum sürekli ağlıyor katıla katıla sanki bir yeri acımış gibiIlk hafta en zoru sonra azalır. 15 günu geçti bizim emerek uyur tan uykuya dalacak birakıp ağlıyo filan hala arada. Piş piş yapıyorum bi yandan emerken de uyuyo dövüşerek
Digerleri bizi de es geçmisti. Bu da cok zorlamadı yalan yok.Ay diğer ay atakları es geçmişti bizi 4. Ay fena vurdu kendimi geçtim artık ona üzülüyorum sürekli ağlıyor katıla katıla sanki bir yeri acımış gibi
Hemen bir araya getirelim bir toplanti yapsin anlatsın bizimki benim minnoş doğdu doğalı rahatsız olmuyor ıslak bezden gerçi sadece gece degistirmiyorum gündüz max 4 saat durur altında alirim hemenAkıllı bıdık benimki ile biraz takılsa anlatsa bir şunu
Biz normalde 8-10 değiştiriyorduk. Şimdi bakıcı ablamız durup oturup değiştiriyor Pişik olmasından çok korkuyor. Çizgi olayını gösterdim çiş olduğunda çizginin boydan boya mavileşmesi lazım dedim de bir tık sanki azalttı ama bir tık
InsaAllah düzelir hemen birde cuma günü aşısı var dur bakalım o gün napicazDigerleri bizi de es geçmisti. Bu da cok zorlamadı yalan yok.
InsaAllah yaşamazsınız atak bizde hemen atlatırız ben ona üzülüyorum kendimden çok sürekli katıla katıla ağlıyor sanki bir yeri açıyo gibi ☹Uyku gerilemesi de 4. Ayda ya da sonrasında oluyormuş. Kızımda ay sonu 4 aylık olacak
Ay bu aşı bizi etkiledi ya. Keyfi cok yerindeydi birden bi basladı ağlamaa nefesi kesildi yarim saat boyunca. Ates beklemeden verdik şurupInsaAllah düzelir hemen birde cuma günü aşısı var dur bakalım o gün napicaz
Benimde en korktuğum ateş diğer aşıları kolay atlattik ama 4. Ay aşısı genelde asi yapıyormuş olmadı bende eve gelir gelmez surup veriyim.Ay bu aşı bizi etkiledi ya. Keyfi cok yerindeydi birden bi basladı ağlamaa nefesi kesildi yarim saat boyunca. Ates beklemeden verdik şurup
Belki hic sorun olmaz bekle yine mızırdanmasını ya gereksiz vermemiş olursun bence.Benimde en korktuğum ateş diğer aşıları kolay atlattik ama 4. Ay aşısı genelde asi yapıyormuş olmadı bende eve gelir gelmez surup veriyim.
Ay insaAllah kuzu tamam oyle yapiyim o zaman.Belki hic sorun olmaz bekle yine mızırdanmasını ya gereksiz vermemiş olursun bence.
Ay yok almadim yav kestiremiyommerve sen eylül kusa yazlık kıyafet aldin mi kaç beden aldin aldiysan?
Bizde ay sonu cikicaz alışverişe benim oglan şimdiden 9 ay kıyafetlerin çoğunu giyiyor 12 18 mi alsam 9 12 mi bilemiyorumAy yok almadim yav kestiremiyom