Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar ben anlamadım bu bez işini, 4te göbek kısmı zor oluyor daha şimdiden, öyle aylarca kullanacak gibi değiliz hiç yaEn çok uzun süreli kullanacağımız 4 imiş zaten ,bezleri bile büyüdükçe heyecanlanıyorm. Bende 4 ten stokladim ama yine alicam
Hangisini kullanıyorsun kiYa kızlar ben anlamadım bu bez işini, 4te göbek kısmı zor oluyor daha şimdiden, öyle aylarca kullanacak gibi değiliz hiç ya![]()
![]()
Premium care ve aktif bebek, ilk geçtiğimde tam sarıyordu benim deHangisini kullanıyorsun ki
Bn yeni dörde geçtim tam sarıyor
Bnm bacaktan sıkınca beden değiştiriyorumPremium care ve aktif bebek, ilk geçtiğimde tam sarıyordu benim de
Ay bu ne çocuk sanki b.k olarak doğacak tövbe estağfurullah
Bnce bu sapıtmış ticarete dökmüş olabilir
Haziran kısmetse. Yenidoğan 3 takım var. Bir tane de 10lu hastane çıkışı alıcam. Çok çabuk büyüyorlar diyorlar. Ne yapsam bilemedimNe zaman dogacak? Kış bebesi diye ben çok aldım kurumaz vs diye.
Amaninnn başkasını etiket yapmşsınB Bitter cikolataa KDV indirimi olacaksa bekleyim bitterim.Maasimi bekliorum zaten.
Yetebilir ya 2 de tulum alırsın.Haziran kısmetse. Yenidoğan 3 takım var. Bir tane de 10lu hastane çıkışı alıcam. Çok çabuk büyüyorlar diyorlar. Ne yapsam bilemedim
Hala memnun olan da var şans işiHerkes bez stoğu yapmış ne güzel. Bir tane bile bez almamış ben
Sleepy düşünüyordum ama olumsuz yorumlar da bayağı varmış
Teşekkür ederimYetebilir ya 2 de tulum alırsın.
Hala vaktin varKeşke sayfayı daha evvelden görseydim. Takipteyim
Bence yeter canım.Ben doldurdum da noldu.Dunya kadar hastane çıkışı,yenidoğan aldım.Daha bı kere bile giydirmeden Dolapta sattım hala satıyorum.Simdiki aklım olsa o kadar para dokmezdim.Bi de seninki yaz bebesi.Kolsuz tulumlarla gezer wala misss.Haziran kısmetse. Yenidoğan 3 takım var. Bir tane de 10lu hastane çıkışı alıcam. Çok çabuk büyüyorlar diyorlar. Ne yapsam bilemedim
Çok teşekkürlerBence yeter canım.Ben doldurdum da noldu.Dunya kadar hastane çıkışı,yenidoğan aldım.Daha bı kere bile giydirmeden Dolapta sattım hala satıyorum.Simdiki aklım olsa o kadar para dokmezdim.Bi de seninki yaz bebesi.Kolsuz tulumlarla gezer wala misss.