Günlük olan en alt segment çünkü . Ben aktif kullanıyorum çokta memnunumBen hiç iyi yorumlar duymadım ya günlük rahatlık hakkında
O yüzden prima premium care aldım direk
Aktif bebekten bile daha kötü diyordu hep yorumlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük olan en alt segment çünkü . Ben aktif kullanıyorum çokta memnunumBen hiç iyi yorumlar duymadım ya günlük rahatlık hakkında
O yüzden prima premium care aldım direk
Aktif bebekten bile daha kötü diyordu hep yorumlar
Kesinlikle , aktifciyim ve coookk çok memnunum .Bn günlükle aktifi karıştırdım
Aktif premiumdan sonra iyisi
Belki de sempatik bu
Ay valla şimdi Trendyol da gördüm bildiğin almış yani ev burası şok oldum hani ikiz olsa bu kadar mı olur bir kolinin içinde 200 adet olsa yine çok .Belki de sempatik bu
Bunlar benim deme
Çocuk bezi bırakana kadar idare eder bu işteAy valla şimdi Trendyol da gördüm bildiğin almış yani ev burası şok oldum hani ikiz olsa bu kadar mı olur bir kolinin içinde 200 adet olsa yine çok .
Burada birşey derdim de banlanirim ,asla benim değil aslaaaaBunlar benim deme
-Çocuk büyüyünce " b.kuma harcanan parayı hesabıma yatırsaydiniz bin yıl pisletmezdim"Çocuk bezi bırakana kadar idare eder bu işte
Üstteki eski tarihli gibi çünkü alttaki doğru bende sürekli netten baktığım ve mağaza mağaza gezdiğim için net biliyorum kuzu o eski üretim olma ihtimali yüksek . Sen alttakini al ve resimlerde farklı yeni olanı alttaki zaten premium care nin.Ya kızlar internetten 4 numara Premium Care bakiorum.Bakin size resim atiorum.Alt alta iki farklı firma ikisindeki kilo aralığı farklı.288 li 3 numaram bitmek üzere.Bi koli 4 numaram var henüz gecmedik.Kizim 7 kilo tartildi geçen salı.Simdi ben 3 numara mi alım 4 numara mi?Ve neden iki farklı kilo aralığı var?
bugün bende mağazadan 3 alacaktım ki evde var 200 adetten fazla 3 no ama tecrübeli arkadaşıma sordum en çok 4 gidiyormuş , 4 al dediler . Bence sende 4 al ancak 3 no bitmek uzereymis yazmışsın , 3 nodan ne kadarlık alican? Ya da kaç lik alırsın adet olarakBilmiodum kuzu @MevsimBahar.Acaba 3 mü alayım 4 mu ne dersin beybim?
Doğru olan bu kuzum 4 te aktiflerde bile bu aralık çünkü.
Valla bende günlük kaç bez gidiyo bilmiyorum bizde kabızlık var ama bolca çiş var mavi seritin yarısı bile çıksa degisiyorum hemen ancak Pera 7 kg yeni olduğuna göre ve 4 ü deneyince büyük olduguna göre 3 ten yine biraz al ama eskisine nazaran az al .M Mutluuu06 ya kuzu ben hiç saymiorum ki.Millet kaç no kaç gün gitti,günde kaç bez degisio wala ezbere bilio.Ben hiç saymiorum.Sanirim bı buçuk aydır kullanıyorum 3 numara.10 güne biter elimizdeki diye tahmin ediorum.Yani 2 ayda 288 li 3 numara kullanmış olucaz sanırım.Gecen salı 7 kilo tartildi.Suan 3 numaranın kilo aralığına girio.Evdeki 4 numarayı deneyim dedim geçen hafta.Buyuk geldi.Yarın bı daha deneyim bakim nasıl olcak.