- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.022
- 598
- 33
Al canısı mutlaka al. Cünkü tedirgin olunca da bi emip rahatlamak isteyebilir dış ortamlarda.Kendime hemen bir örtü aliyim o zaman kış diye cok dışarı çıkmadık gerek olmamıştı almamıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al canısı mutlaka al. Cünkü tedirgin olunca da bi emip rahatlamak isteyebilir dış ortamlarda.Kendime hemen bir örtü aliyim o zaman kış diye cok dışarı çıkmadık gerek olmamıştı almamıştım
Önerdiğin bir örtü verme kuzu yada seninki hangisi? Yada almayıp esime diktirsem mi acaba evdeki kumaslardanAl canısı mutlaka al. Cünkü tedirgin olunca da bi emip rahatlamak isteyebilir dış ortamlarda.
Diken varsa diktir bn LCW’den almıştımÖnerdiğin bir örtü verme kuzu yada seninki hangisi? Yada almayıp esime diktirsem mi acaba evdeki kumaslardan
Esimin elimden gelir dikiş evde de oğluma diktirdigimiz nevresimden kalan kumaşlar var bayaDiken varsa diktir bn LCW’den almıştım
Nette ölçüleri vardır ohh güle güle kullan emzir bebşşiEsimin elimden gelir dikiş evde de oğluma diktirdigimiz nevresimden kalan kumaşlar var baya
Youtube dan bakmak lazım kuzuNette ölçüleri vardır ohh güle güle kullan emzir bebşşi
3 benim yarisi kadardi ve cok cabuk 4 oldu, artabilir elindekiler, hemen buyuyo bu zottirilerBiz şimdi 2 kullanıyoruz. Yola çıkarken yarım paket almıştım. Günde 7-8 kullanıyoruz normalde. Bebeğimin şansa sürekli kaka yapası tuttu Ben de önlem amaçlı 1 paket alayım dedim. Evde 300’e yakın 2 numara var. 432 tane de 3 numara var. 3 nasılsa 10’kiloya kadar kalanı ileride kullanırım az büyük çok sorun olmaz diye 3 numara aldım.
Ve 3 gayet rahat oldu. Sanırım 2 yi biraz abartmışım 8 kilo yazıyor ama daha erken 3 e geçmek isteyebilirim
Vayyy beeee boyle dev hizmet görülmedi goon alcam kiz, sen boyle anlattikca bana bi guven geldi, ne kadar aliyon soyle komisyonu agdhshdEki Görüntüle 3036311
Bak goon 2 sleepy ve baby turco 3 numara burda. Boydan 3ler daha uzun tabi ama enden goon onlardan da geniş.
Eki Görüntüle 3036312
@soysal-
Yok cnm 3 de cabuk geciyor, cok alma 4e kadar.En uzun giden 3 numara sanırım zaten beden büyüdükçe kullanım aralıkları da artıyor galiba. Tamam kaydettim hep bunları cok teşekkür ederim
Zaten ben de pek beze yapmamışım annem sonradan akıl etmiş beni tuvalete tutmayı. Evde olacağım zaten uslu bi cociğim olursa ben de çocikimi tuvalete tutmayı düşünüyorum kısmet
Valla en garanti ihtiyaç bebek bezi bence bu çocukların çişli olacağı kesin
Diken varsa diktir tabiii daha cillop benimki boyundan asmalı en basit model giymeli değil rahat bence.Önerdiğin bir örtü verme kuzu yada seninki hangisi? Yada almayıp esime diktirsem mi acaba evdeki kumaslardan
Biri de benim reklamımi goona yapsın bakın bu ana cabalıyo siye bana beleş versinler ya3 benim yarisi kadardi ve cok cabuk 4 oldu, artabilir elindekiler, hemen buyuyo bu zottiriler
Vayyy beeee boyle dev hizmet görülmedi goon alcam kiz, sen boyle anlattikca bana bi guven geldi, ne kadar aliyon soyle komisyonu agdhshd
Ay evde bir sürü kumaş var esime söyledim dikerim ben bunu dediDiken varsa diktir tabiii daha cillop benimki boyundan asmalı en basit model giymeli değil rahat bence.
Bize de at bakalım janjanlı örtünü ay negzel becerili koca yaa valla. Terzi miAy evde bir sürü kumaş var esime söyledim dikerim ben bunu dedi
Ahahahah olur mu dersin sen hangisini kullanyosun, mutlu bebek mi premium soft mu?Biri de benim reklamımi goona yapsın bakın bu ana cabalıyo siye bana beleş versinler ya
Premium softAhahahah olur mu dersin sen hangisini kullanyosun, mutlu bebek mi premium soft mu?
Atarım kuzu dikilince koltuk imalatçısı canisi, koltuk kumaşları falan dikiliyor ya ordan aşina dikişeBize de at bakalım janjanlı örtünü ay negzel becerili koca yaa valla. Terzi mi
Desenli Emzirme Önlüğü AsortilKendime hemen bir örtü aliyim o zaman kış diye cok dışarı çıkmadık gerek olmamıştı almamıştım
Benimki şöyle bir şey; rahat dikilirÖnerdiğin bir örtü verme kuzu yada seninki hangisi? Yada almayıp esime diktirsem mi acaba evdeki kumaslardan
Tamam o halde, goon indirimi olunca beni de etiketle luffeeennnnPremium soft
Eşim ben dikerim bunu dedi kuzu dur bakalım beceremezse alirim teşekkür ederimDesenli Emzirme Önlüğü Asortil
baby plus Desenli Emzirme Önlüğü Asortil
Evet bu tarz dikecek canimBenimki şöyle bir şey; rahat dikilir
Desenli Emzirme Önlüğü Asortil
baby plus Desenli Emzirme Önlüğü Asortil