Ama şu var ki çoğunu hiç kullanmadim ,duruyo öylece . Bütün evin dolabı bana ait , eşimin bekarlık dolabı var onunkiler oradaAyyyy aynı benkendime al al doyamadım.Simdi de Peraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama şu var ki çoğunu hiç kullanmadim ,duruyo öylece . Bütün evin dolabı bana ait , eşimin bekarlık dolabı var onunkiler oradaAyyyy aynı benkendime al al doyamadım.Simdi de Peraya
Hayalim dermişim
Sus kız çaktırmaBelki de sempatik bu
Benim aldıklarım hep üstte resimlerdenÜstteki eski tarihli gibi çünkü alttaki doğru bende sürekli netten baktığım ve mağaza mağaza gezdiğim için net biliyorum kuzu o eski üretim olma ihtimali yüksek . Sen alttakini al ve resimlerde farklı yeni olanı alttaki zaten premium care nin.
Bende yadırgamadım ya nedenseWala bana tuhaf gelmedi kızlar bu stokcusiz benim evi görseniz demek neler olurdaha alacaklarımi da yerim kalmadı koyacak diye alamiorum.Bez,mama,alt açma ortusu,ıslak mendilde sağlam stogum var
Deponun fotosunu at birara bakacam yoksa bu attığım sen misin de sakliyosunHayalim dermişim
Sus kız çaktırma
Benim aldıklarım hep üstte resimlerden
Hiç alttaki resimdeki gibi yok
Kilo olayınada hiç bakmadım ya
Direk numara olarak alıp geçtim
Depoya girip bakayım bir ara
Bende yadırgamadım ya nedense
İkiz çocuğu vardır
Yada ne bileyim yeğeni falan vardır
Benim depoyuda bir görseniz varya
Bende ki stokçulukta bekarlıktan kalma bir alışkanlık
Biz annemle kışa girerken ayçiçek yağı, salça, zeytinyağı, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanı, şampuan, ped, kremler, diş macunu, kuru baklagil gibi bunları bir yıla yetecek kadar alırız ve bütün bir yıl bir daha asla almayız
Bu cidden ben değilim bacımDeponun fotosunu at birara bakacam yoksa bu attığım sen misin de sakliyosun
Kiwi kullandım canım.Fena değildi.Baska kullanmadığım için karşılaştırma yapamiorumKızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı hangi marka kullandınız hangisinden memnun kaldınız yardımcı olurmusunuz
Lansinoh kullanıyorum çok memnunum benim göğüsleri boşaltıyor tamamenKızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı hangi marka kullandınız hangisinden memnun kaldınız yardımcı olurmusunuz
Kendimi gördümbizde iki yatak odası var.Bi tanesi tamamen benim giyim,makyaj malzemesi,bakım eşyalarım,ayakkabılarına dolu ay sen benim ikizim misin yaaaaAma şu var ki çoğunu hiç kullanmadim ,duruyo öylece . Bütün evin dolabı bana ait , eşimin bekarlık dolabı var onunkiler orada
Evet bebeğimKendimi gördümbizde iki yatak odası var.Bi tanesi tamamen benim giyim,makyaj malzemesi,bakım eşyalarım,ayakkabılarına dolu ay sen benim ikizim misin yaaaa
Ben de 9 aylık aldıklarım erken mi oldu diyordumBenimde stogum çok ama bu kadarı fazla değil mi hanfendiiiiii . Ben kızın 3 yaşına dek giyeceklerini bile aldım almaya devam ediyorum gördüğümü beğendiğimi alıyorum giymezsede hediye veirrim birilerine .
Evde yerin olduktan sonra neden olmasın ki alıyorum valla yaş veya aylıkları dert etmiyorum zamanı gelince giyinecek zatenBen de 9 aylık aldıklarım erken mi oldu diyordum
Siz ne yapıyorsunuzyaa
Medela swing kullanıyorum. Çift başlık olması ve vakum gücünün meme hassasiyetine göre arttırıp azaltılabilir olması artıları bence. Max. 10 dkda göğüsleri boşaltıyor, 200-250 cc süt çıkıyor (4 saatte bir yapılan sağımda)Kızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı hangi marka kullandınız hangisinden memnun kaldınız yardımcı olurmusunuz
kendime de öyle fazla musrifciyim elimde değil tutamıyorum
Ayyyy aynı benkendime al al doyamadım.Simdi de Peraya
Ama şu var ki çoğunu hiç kullanmadim ,duruyo öylece . Bütün evin dolabı bana ait , eşimin bekarlık dolabı var onunkiler orada
Yu ar go tu cehennemMerveden dayak yememize az kaldı merve
Dıkşan dıkşan
Ebebeğin pompasını kullandim gayet kullanisliydi benim icinKızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı hangi marka kullandınız hangisinden memnun kaldınız yardımcı olurmusunuz
Hastane tipi spectra s1 kiraladım memnunum.Kızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı hangi marka kullandınız hangisinden memnun kaldınız yardımcı olurmusunuz