- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.022
- 598
- 33
Adet?2 koli şimdilik duruma göre yetmezse artırırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet?2 koli şimdilik duruma göre yetmezse artırırım
4 no 126x2
Biz şimdi 2 kullanıyoruz. Yola çıkarken yarım paket almıştım. Günde 7-8 kullanıyoruz normalde. Bebeğimin şansa sürekli kaka yapası tuttu Ben de önlem amaçlı 1 paket alayım dedim. Evde 300’e yakın 2 numara var. 432 tane de 3 numara var. 3 nasılsa 10’kiloya kadar kalanı ileride kullanırım az büyük çok sorun olmaz diye 3 numara aldım.Hee daha olcak
Al al Bnde 5-6 alırım
Burda çok yazdım 1 almayın 2 de çok almayınBiz şimdi 2 kullanıyoruz. Yola çıkarken yarım paket almıştım. Günde 7-8 kullanıyoruz normalde. Bebeğimin şansa sürekli kaka yapası tuttu Ben de önlem amaçlı 1 paket alayım dedim. Evde 300’e yakın 2 numara var. 432 tane de 3 numara var. 3 nasılsa 10’kiloya kadar kalanı ileride kullanırım az büyük çok sorun olmaz diye 3 numara aldım.
Ve 3 gayet rahat oldu. Sanırım 2 yi biraz abartmışım 8 kilo yazıyor ama daha erken 3 e geçmek isteyebilirim
Ay dikkat etmemişim ama biz çok bez kullanıyoruz. 1 den 300 gibi bir şey kullandık. 2 de o kadar olmuştur. 5700 lerdeydi en son kilomuzBurda çok yazdım 1 almayın 2 de çok almayın
Biz 10 kg değiliz 4e geçtik
Bitter normal 4ü bağlayınca bana bi atar mısın özelden senin için sorun olmayacaksa. Benim noydan 3 küçülmek üzere ama enden hala zamanı var gibi bi tık genis bi kalıp goon.4 no 126x2
Gece külot bezi 25
Külot bez premium 44 lü var elimde
2-3 gün oldu 4 başlayalı
5 no dan 108 var 1 koli daha alırım
Gece külot bez 22 adet var
Atarım yarınBitter normal 4ü bağlayınca bana bi atar mısın özelden senin için sorun olmayacaksa. Benim noydan 3 küçülmek üzere ama enden hala zamanı var gibi bi tık genis bi kalıp goon.
Çok da büyük takmayın diyolar ya çarpıklık filan olmasın diye.
Ben de 45 50 gün arası gectim 3e şimdi 7 kilo civarıdır 7.5 yoktur. Tabi vücut yapisına göre değişiyo da. Bi bakayım ya.Atarım yarın
3 çizgi yapmaya başlamıştı hafiften bu sefer çok iz olmadan geçtim 40 çıktığından beri 3 nodayım
Benim hesap yanlışmı oldu o zaman ben 4 hiç stok yapmadım 40ından sonra 3 noya geçmişsin benim 2 nolar ne ara kullanılacak ya 1 nolar iyiki onu az aldımBurda çok yazdım 1 almayın 2 de çok almayın
Biz 10 kg değiliz 4e geçtik
Ama biz bunları hep anlattıkBenim hesap yanlışmı oldu o zaman ben 4 hiç stok yapmadım 40ından sonra 3 noya geçmişsin benim 2 nolar ne ara kullanılacak ya 1 nolar iyiki onu az aldım
Ama siz dediniz 2den biraz daha alAma biz bunları hep anlattık
Kaç tane var 2Ama siz dediniz 2den biraz daha al
Şimdilik 240 adet daha alacaktım korktum olmazsa diye ben diyordum biraz daha takviye yapayım o zaman 3 ve 4 e yükleneyimKaç tane var 2
Yeter ya daha 2 alma. 240a daha al dememisimdir benŞimdilik 240 adet daha alacaktım korktum olmazsa diye ben diyordum biraz daha takviye yapayım o zaman 3 ve 4 e yükleneyim
O zaman 3 den alırım o daha çok gidiyor sanırım 200ye yakın 3 var 4 hiç almadım zaten dedim doğduktan sonra duruma göre 4e başlarım. Siz dediniz derken genel anlamda söyledim kızlardan birisi demişti ama kimdi hatırlamıyorumYeter ya daha 2 alma. 240a daha al dememisimdir ben
200 adetten çok alma hic bi numarayı duruma göre takviye al tam sayıyı tutturamazsın bi de belki sen de az bez değistiririrsin ya da bebe birden kilo alır. Ben çok değistiriyorum dursa durur pişik de olmaz ama içime sinmiyo.O zaman 3 den alırım o daha çok gidiyor sanırım 200ye yakın 3 var 4 hiç almadım zaten dedim doğduktan sonra duruma göre 4e başlarım. Siz dediniz derken genel anlamda söyledim kızlardan birisi demişti ama kimdi hatırlamıyorum
Hani nerdesempatik_kiz bezlere indirim geliyormuş eksik stoğun kaldıysa hazır ol
Stok deyince her topikte milletin aklına ben geliyorumİndirim ve stok deyince aklıma geliyor ne yapayım
Ne çabuk geçmişsin yaaaAtarım yarın
3 çizgi yapmaya başlamıştı hafiften bu sefer çok iz olmadan geçtim 40 çıktığından beri 3 nodayım
Tamam teşekkür ederim Merve artık bez stoğu yapmam 1 numaradan da var zaten doğduktan sonra duruma göre alırım bende.200 adetten çok alma hic bi numarayı duruma göre takviye al tam sayıyı tutturamazsın bi de belki sen de az bez değistiririrsin ya da bebe birden kilo alır. Ben çok değistiriyorum dursa durur pişik de olmaz ama içime sinmiyo.