- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Çok guzellerrrr ben de uzun kollu çıtçıtlı bakiodum e bebekten demek yeni gelmişgüle güle giysin yavru kuşBende bugün bi ebebek ziyareti yaptım kışlıklar gelmiş
Abimiz su bile aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok guzellerrrr ben de uzun kollu çıtçıtlı bakiodum e bebekten demek yeni gelmişgüle güle giysin yavru kuşBende bugün bi ebebek ziyareti yaptım kışlıklar gelmiş
Abimiz su bile aldı
Evet gelmişti turuncu ve yeşil olan çok uygun 2 si 12.95 di indirimli bölüme de bakın derimÇok guzellerrrr ben de uzun kollu çıtçıtlı bakiodum e bebekten demek yeni gelmişgüle güle giysin yavru kuş
Çok güzelmişKızlar triko battaniyemiz de geldi az önce.Ben çok beğendim ekru rengini de alicam
Nerde kız ben açınca 344 TL yaziyo bana özel herhal
Biri beni influensır yapsınİnfluencer olacakmışsın resmen :)
Tekrar gir çık ben alana kadar da 280 olduNerde kız ben açınca 344 TL yaziyo bana özel herhal
Aman neyse param yok zaten rapordan kesecekler dursun hele zaten bana garezi var hepsi buradaninTekrar gir çık ben alana kadar da 280 oldu
Bi ara bana da bu fiyati gosterdi site kafayı yemiş herhaldeAman neyse param yok zaten rapordan kesecekler dursun hele zaten bana garezi var hepsi buradanin
Kesinlikle kafayı yemiş, 10 dakikalık indirim mi olur iki gün üst üste beğendiğin bir ürün indirme girdi diye bildirim geldi, ben girip sepete ekleyene kadar indirim bittiBi ara bana da bu fiyati gosterdi site kafayı yemiş herhalde
Anam buraya link attım dönüp kart girene kadar arttı aaay aay delircemKesinlikle kafayı yemiş, 10 dakikalık indirim mi olur iki gün üst üste beğendiğin bir ürün indirme girdi diye bildirim geldi, ben girip sepete ekleyene kadar indirim bitti
Kaç TL idi, markası ne tam okuyamadım üstünü Uygunsa alabilirim benim gördüklerim çok pahalıydıKızlar ben bir de bebek bezi çöpü aldım. Koku sızdırmıyor, kullanan tanıdığım da çok memnundu. İlgilenen bir baksın derim, en ucuza ebebek’te buldum.
Markası Owli. Ben indirimle 130a almıştım, şu an hepsiburadada 170 sanırımKaç TL idi, markası ne tam okuyamadım üstünü Uygunsa alabilirim benim gördüklerim çok pahalıydı
Hadi hayırlı olsun. Bakalım nevresim nasıl çıkacak.E bebekteb aldıklarım geldi çok kaliteli görünüyor cidden Eki Görüntüle 2910822
Sağolasin güzel kızın güzel annesi bilmiyorum henüz açmadım ama güzelmiş tulum ve badi 33 TL'ye denk geldi o aşırı güzel kaliteli.Hadi hayırlı olsun. Bakalım nevresim nasıl çıkacak.