- 2 Ağustos 2013
- 35.597
- 109.401
- 798
Günaydın bende ya bunu ya diğerini alcamGünaydın canım daha almadım ama yorumlarda hep bu tarz şeyler yazılmış.
Yüksek ihtimal alacağım herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bende ya bunu ya diğerini alcamGünaydın canım daha almadım ama yorumlarda hep bu tarz şeyler yazılmış.
Yüksek ihtimal alacağım herhalde :)
Günaydın bende ya bunu ya diğerini alcam
Seyahat boyu neymiş yaBen diğeri için yorumları okumuştum
Hem o seyahat boyuymuş bilemedim :)
Seyahat boyu neymiş ya
Diğerleri nasıl sanki onları da at götürÇantana at nereye istersen götür
Diğerleri nasıl sanki onları da at götür
Büyük bence. Ben kıza 0-1 aylık aldım. 50-55 cm 3-5 kg diyor. Üzerinden düşüyor. Benim kız 48 cm, 3,5 kg.Tecrubelk anneler lcw bebek kiyafetlerinin kaliplari nasil ? Dar mi acaba
Aynı şekilde joker de falan da varmış şubat indirimleri kaçırmayalımEki Görüntüle 2998244 kizlar her gün başka kategoride indirim var
Niye yapıyorlarmış biliyor musun? Çünkü zaten buna odakliymis bebekler. Doğar doğmaz leğene yaptıran var mesela çünkü açar açmaz yapıyo. Ve bir yaşa gelmeden tuvalet egitimi böylece tamamlaniyomus. Benim totom yemedi bunu o ayrı yapana saygim sonsuz
Bu gece pusuda beklicem dört gözle
Saçlarına maşallah canimBüyük bence. Ben kıza 0-1 aylık aldım. 50-55 cm 3-5 kg diyor. Üzerinden düşüyor. Benim kız 48 cm, 3,5 kg.
Aldım bile piranalar bitirebilirdi
Oooo hızlısın gerçekten indirim var mıydı peki primadaAldım bile piranalar bitirebilirdi
Oooo hızlısın gerçekten indirim var mıydı peki primada
İyi gerçek indirim yaniBunu 10 gün önce 250 ye aldım hepsiburadadan
399 oldu
Şuan gayet iyi heryerde 399
Yani 4 no daha da pahalı
Kaç numara aldınızAldım bile piranalar bitirebilirdi
3-4 aldımKaç numara aldınız
156 ve 136 adet olandan mı aldınız3-4 aldım