- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
amin cnm sağolBravo valla Allah bereketini versin. Sleepy zulam vardı onu da sattım işte maalesef Baska zula mula yok bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm sağolBravo valla Allah bereketini versin. Sleepy zulam vardı onu da sattım işte maalesef Baska zula mula yok bende.
Ben sleepy aldım 1 numara 210 adet, 2 numara 210 adet, 3 numara 54 adet. Ama durdum son yorumlardan sonrasweetgirlcandy ne ile başladın bacım sen.
Prima da;
2 numara; 4-8
3 numara; 6-10
Senin yazdıklarını okurken evde ne tarafa bayılayım moduna geçiyorum direk
Gız millet ac ac ne birikimi,bebelerin bez parası büküyo belimiziAmaaaaan almıyom bez mez
Cidden hafta içi gideyimde bir çeyrek alayım bari. Bez fiyatları doğuma kadar artsada altında artar zaten o zamana
En iyisi bez hariç diğer bütün eksikleri tamamlayayım.
Doğuma yakın güncel yorumlara görede bez alırım.
Bez yerinede arada gram altın falan alırım
Kızlar bu arada ekonomi finans bölümünde birikim tasarruf konularındada paylaşım yapıyoruz.
Yaptığımız birikimlerimizi yatırımlarımızı falan paylaşıyoruz orayada beklerim
Altın biriktirmeye başlıyoruzz
1. @Asmin75 = 2. @Thewitcher = 12 çeyrek+50 gram altın 🎖 3. @mavimli = 5000 $+5000£ 4. @karamelli_turta = 20 gram +12 çeyrek altin 🎖+500 £ 5. @tatlu = 5 tam+20 gram altın 🎖 6. @kahvemsimutluluk = Ev değiştirmek 🏠 7. @sempatik_kiz = 2 bilezik+12 çeyrek altın 🎖 8. @kronikuykucu =40 gram altın 🎖 9...www.kadinlarkulubu.com
Bez fiyatları altınla yarışıyormuş zatenBen sleepy aldım 1 numara 210 adet, 2 numara 210 adet, 3 numara 54 adet. Ama durdum son yorumlardan sonra
Gız millet ac ac ne birikimi,bebelerin bez parası büküyo belimizi
Haziranın başı gözüküyor valla ney altınla yarışmıyor ki her şey aldı başını gidiyorBez fiyatları altınla yarışıyormuş zaten
Senin doğum ne zaman
Eve 814 TL elektrik faturası gelmiş. Bezide birikimide artık bende
Nerden tasarruf edeyim desem elimde patlıyor artık
Yes güzeldi. Ama takmıyom bir aydır keske taksam.
Canım bende düşünüyorum da fiyatı falan baya uygunmuş rahatlığı nasılYes güzeldi. Ama takmıyom bir aydır keske taksam.
Inşallah bulursunuz canimBi gidişle alıcaz canım esim letgodan bakiyodu aksam
Gayet güzeldi. Ben cok memnun kaldım. Kullanımı da çok rahat.Canım bende düşünüyorum da fiyatı falan baya uygunmuş rahatlığı nasıl
Tak ya niye takmıyorsun. Bende ondan alcam kısmet olursaYes güzeldi. Ama takmıyom bir aydır keske taksam.
Çünkü emzik oldum ben sürekli emziriyorum. Oruruken sürekli rahat edemiyom. Benim eşekliğim.Tak ya niye takmıyorsun. Bende ondan alcam kısmet olursa
Yaaa yesinler Eylülü annesinden kopamıyor demek kiÇünkü emzik oldum ben sürekli emziriyorum. Oruruken sürekli rahat edemiyom. Benim eşekliğim.
Ay valla doğurun siz de böyle olun bananeYaaa yesinler Eylülü annesinden kopamıyor demek ki
No nooo karnı doysun öyle temas edelimAy valla doğurun siz de böyle olun banane
Tamamdır canım çok teşekkür ederim alayım bendeGayet güzeldi. Ben cok memnun kaldım. Kullanımı da çok rahat.
Dene ve gör diyosun yaniDene valla ne desem yalan olur paketin ilk yarısı sövmekle geçti.ikinci yarısında sorun yok şu an
Ayyyy o ne ya iş yeri faturası gibi iyice saçma bir hal aldı artikBez fiyatları altınla yarışıyormuş zaten
Senin doğum ne zaman
Eve 814 TL elektrik faturası gelmiş. Bezide birikimide artık bende
Nerden tasarruf edeyim desem elimde patlıyor artık