- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Şuraya +1 leyimde yalniz hissetme kendimi süt ineği gibi hissediyorum.Ay valla doğurun siz de böyle olun banane
Bebeğin bu kadar emdigini görüp bu cocuk ac sütün yetmiyoculara ayrica selam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuraya +1 leyimde yalniz hissetme kendimi süt ineği gibi hissediyorum.Ay valla doğurun siz de böyle olun banane
Ay darısı başıma, nasıl özeniyorum cok emen bebeklereŞuraya +1 leyimde yalniz hissetme kendimi süt ineği gibi hissediyorum.
Bebeğin bu kadar emdigini görüp bu cocuk ac sütün yetmiyoculara ayrica selam
Al bendenKızlar elinde başka e bebek indirim kodu olan var mı
Allah razı olsun cnmAl benden
Cok özenme bence canım bir süre sonra belini hissetmiyosunAy darısı başıma, nasıl özeniyorum cok emen bebeklere
Yaa ne bileyim böyle siz anlattıkça hoşuma gidiyor bu arada çarşamba günü doğumum var dualarınızi bekliyorum, pasamla saglikla kavuşalım inşallahCok özenme bence canım bir süre sonra belini hissetmiyosun
Yaa sağlıcakla kavuşun inşallah.Yaa ne bileyim böyle siz anlattıkça hoşuma gidiyor bu arada çarşamba günü doğumum var dualarınızi bekliyorum, pasamla saglikla kavuşalım inşallah
Amin insallah cnmYaa sağlıcakla kavuşun inşallah.
Yenidoğanlar tam kalıp bence. Sweat filan tarzları biraz bol bence.Tecrubelk anneler lcw bebek kiyafetlerinin kaliplari nasil ? Dar mi acaba
3 ay yazan kalın penye tulumları şu an giydiriyom.Tecrubelk anneler lcw bebek kiyafetlerinin kaliplari nasil ? Dar mi acaba
Dar değilTecrubelk anneler lcw bebek kiyafetlerinin kaliplari nasil ? Dar mi acaba
Bende küçük boy bi termos var şu kaynatıp ona koyuyorum devamlı bittikçe ekliyorum elimin altında her an sıcak su oluyorÇaycım yok ama bakalım ocakta kullanmadığım çaydanlık hazır bekler artık
Ben biraz daha pamuk zulası yapayım bari
Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşaAllahYaa ne bileyim böyle siz anlattıkça hoşuma gidiyor bu arada çarşamba günü doğumum var dualarınızi bekliyorum, pasamla saglikla kavuşalım inşallah
Amin insallahSağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşaAllah
Rabbim hayırlı kolay bir dogum nasip etsin Sağlıkla gelsin ogluşYaa ne bileyim böyle siz anlattıkça hoşuma gidiyor bu arada çarşamba günü doğumum var dualarınızi bekliyorum, pasamla saglikla kavuşalım inşallah
Amin insallahRabbim hayırlı kolay bir dogum nasip etsin Sağlıkla gelsin ogluş
forevermorrenk ateş ölçeri aldın mı? Şimdi takip ettiğim bi eczacı var o önermiş kendi Omron marka kullanıyormuş hep onla birebir ölçen sejoy diye bir marka önermiş
Sejoy Temassız Alından Ateş Ölçer Det-306 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sejoy Temassız Alından Ateş Ölçer Det-306 yorumlarını inceleyin, Trendyolty.gl
Eki Görüntüle 2997803