- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bebişe odaklan bunları unutBittercim ben hayatım boyunca hep kendi başımın çaresine baktım. İlk evliliğimi 20 yaşında yaptım. Mesela bir çocuk düşer “Anne” diye ağlar ya, ben 22 senedir düştüğümde annemden medet ummadım. Benim evden erken çıkmam sebebiyle sanırım annemde bana karşı “Annelik” duygusu beslemiyor. En son ne dedi biliyor musun. Eşime “Bu ilk kocasıyla gelirdi, bir de köpekleri vardı. Köpekleri garajda kalır. Kılları dökülür. Ben arkalarından köpek kılı temizlerdim” dedi. Eşim çok bozuldu. “Ben mecbur muyum senin ilk kocanla yaşadıklarını dinlemeye” dedi. Seneler önce bizi misafir etmiş olmasını bile başıma kakıyor. O yüzden ondan iyilik istemiyorum.
Şimdi hiç bilmediğim, tecrübe etmediğim bir hayat başlıyor. Onun paniği var.
Kk ailesindeki kurduğumuz arkadaşlıklar gerçekten bana güç veriyor. Doğum sonrasından da sizi sık sık sorularımla boğacağım. Üzgünüm Hepinizden Allah razı olsun.
İnşAllah dediğin gibi olur status. Yemek, temizlik benim için sorun olmaz. Bebeği görmeye şehir dışından bir kaç akrabam gelecekmiş. Ben biraz geç yaşta ve zor hamile kaldım. 42 yaşında, 5 kez tüp bebek tedavisiyle. O yüzden akrabalarım merak ediyor. Onun dışında bizimde gelen gidenimiz olmaz.
Düşünsene mis kokusunu çekeceksin içine
Ne zmn istersen her zmn destek oluruz inşallah sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle birini bul cnm böyle emekli hemşire gibi biri daha iyi olur bebek için sanki tabi sen daha iyi bilirsin