Tam dogum uzeri tutaydin kendini.. Neyse banlanirsan da doguma kadar gelirsin sanirimKızlar kontrolden çıktım NST ye bağlandım şimdi.Hala bişi yokcumartesi gününe kadar gelmezse cumartesi öğleden sonra yatış yapilicak.İlk önce rahim ağzını yumusaticaz suni sanciya gerek kalmayabilir bile dedi.Suyumuz azalmaya başlamış.Ona da normal dedi 40.haftadayiz.Ay her an banlanma riskim var ya.Az önce kadının birine kendimi tutamayıp terbiyesiz falan dedim.Down sendronmu teşhisi konulan bı hamileye etmedik hakaret bırakmadı ben de ona saydirdim.Hakaret küfür etmedim ama terbiyesiz kelimesini bile banliolar forumda.Bizde haberler böyle kızlar.
Insallah canim, sagolEn güzel zor dönemler beee. Sağlıcakla büyüyün insallah. Huzurlu geceleri olsun.
Ha ha sanki bu yazıyı ben yazmışımSelam kizlar, nassiniz
Bebe dogduktan sonra yazamasam bile firsat buldukca okuyorum yazdıklarınızı.
Adettendir, hemen moral bozayim birazDogurmayanlar bunlar guzel, rahat günleriniz, iyi degerlendirin, kiymetini bilin blah blah
Dunyanin en gazli bebegi olabilir sanirim benim oglum.
Cakmak caksak ucacak eleman
Bazen çok agliyor, surekli kasiyor kendini. Dun gece bile acaba baska bir seyi olabilir mi diye acile kostuk. Ama o aglamak nasil bir aglamak, sanki kesiyoruzO agliyor, ben agliyorum. Doktor henuz kolik icin henuz erken ama olabilir dedi. 3. Aydan sonra rahatlar, gelisimi her seyi normal gozukuyor dedi.
Sabaha karsi 3 ten 5-6 ya kadar arabada gezdigimiz geceler oldu.
Neyse allah beterinden saklasin, saglik sorunu olmasin da bugunler bir sekilde gecer elbet
Bi de bebemle ugrasirken anamin tripleriyle, akil verip bana kendimi yetersiz hissettirmeleriyle de ugrasiyorum.
Aha tam da bu mesaji yazarken whatsapptan trip atti yine.ya sabir..
Kızlar kontrolden çıktım NST ye bağlandım şimdi.Hala bişi yokcumartesi gününe kadar gelmezse cumartesi öğleden sonra yatış yapilicak.İlk önce rahim ağzını yumusaticaz suni sanciya gerek kalmayabilir bile dedi.Suyumuz azalmaya başlamış.Ona da normal dedi 40.haftadayiz.Ay her an banlanma riskim var ya.Az önce kadının birine kendimi tutamayıp terbiyesiz falan dedim.Down sendronmu teşhisi konulan bı hamileye etmedik hakaret bırakmadı ben de ona saydirdim.Hakaret küfür etmedim ama terbiyesiz kelimesini bile banliolar forumda.Bizde haberler böyle kızlar.
İşte bende tam bu yüzden doğunda annemi çağırmayacağım. Eşimle de zaten kanlı bıçaklı. Aynı havayı solumasınlar. Hastanede bebeği görsün gitsin. Bir kaç ay yardımcı tutarım diye düşünüyorum. Bulursam yatılı tutarım.Selam kizlar, nassiniz
Bebe dogduktan sonra yazamasam bile firsat buldukca okuyorum yazdıklarınızı.
Adettendir, hemen moral bozayim birazDogurmayanlar bunlar guzel, rahat günleriniz, iyi degerlendirin, kiymetini bilin blah blah
Dunyanin en gazli bebegi olabilir sanirim benim oglum.
Cakmak caksak ucacak eleman
Bazen çok agliyor, surekli kasiyor kendini. Dun gece bile acaba baska bir seyi olabilir mi diye acile kostuk. Ama o aglamak nasil bir aglamak, sanki kesiyoruzO agliyor, ben agliyorum. Doktor henuz kolik icin henuz erken ama olabilir dedi. 3. Aydan sonra rahatlar, gelisimi her seyi normal gozukuyor dedi.
Sabaha karsi 3 ten 5-6 ya kadar arabada gezdigimiz geceler oldu.
Neyse allah beterinden saklasin, saglik sorunu olmasin da bugunler bir sekilde gecer elbet
Bi de bebemle ugrasirken anamin tripleriyle, akil verip bana kendimi yetersiz hissettirmeleriyle de ugrasiyorum.
Aha tam da bu mesaji yazarken whatsapptan trip atti yine.ya sabir..
Realcim bir kaç gün kendine hakim ol. Bizde burda bekliyoruz doğurdun mu doğurmadın mıKızlar kontrolden çıktım NST ye bağlandım şimdi.Hala bişi yokcumartesi gününe kadar gelmezse cumartesi öğleden sonra yatış yapilicak.İlk önce rahim ağzını yumusaticaz suni sanciya gerek kalmayabilir bile dedi.Suyumuz azalmaya başlamış.Ona da normal dedi 40.haftadayiz.Ay her an banlanma riskim var ya.Az önce kadının birine kendimi tutamayıp terbiyesiz falan dedim.Down sendronmu teşhisi konulan bı hamileye etmedik hakaret bırakmadı ben de ona saydirdim.Hakaret küfür etmedim ama terbiyesiz kelimesini bile banliolar forumda.Bizde haberler böyle kızlar.
Ya hepiniz çok tatlısınız.Ben de geldim moral bozmayaşaka şaka zaten herkesin bildiği şeyler bunlar
acemi anne olarak ben yeni yaşıyorummerve therealsinner ve bekleyen kızlara hayırlı doğumlar diliyorum tekrar, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hayatımın en zor en yorgun en ağlamalı en uykusuz ama en güzel 15 gününü geride bıraktımanne olmak delirmek gibi birşey gerçekten, umarım herkesin söylediği gibi kırkı çıktıktan sonra biraz daha iyi oluyordur herşey biraz daha alışıyoruzdur inşallah birbirimize, en azından lohusalık depresyonu gidiyordur inşallah
Hamileliğimin son bir ayında ağrılardan doğru düzgün uyuyamamıştım, şimdiki aklım olsaydı ne yapar eder uyumanın bir yolunu bulurdum bunu söylemek için uğramak istedim en çok, onun dışında çok yazamasam da mesajları ben de takip ediyorum fırsat buldukça arada ağlarken
Ya çok güzelmiş nerden aldın o fitillere bayıldımBandanalarımız
Trendyoldan ama seçtiğim renkler biraz farklı gelmiş artık yapcek bişi de yokYa çok güzelmiş nerden aldın o fitillere bayıldımzorla 2. Doğurtacaksınız bana kızları süsleyip süsleyip
Ay yok beybiii allah olanlarımıza sağlıklı ömürler versin çok zormuş vallaTrendyoldan ama seçtiğim renkler biraz farklı gelmiş artık yapcek bişi de yok
Eee yap cnm nolcak bi bakmışsın kendiliğinden olmuş
Bnm kadar ara verme
Olsun olsun hayırlısıyla tabi ki 2. Daha kolay geçiyorAy yok beybiii allah olanlarımıza sağlıklı ömürler versin çok zormuş valla
Cokkk güzellerBandanalarımız
Güle güle kullansın minnoshhhh yaaa
Yaaa yerim yerimmmm.Mis kokulu saçlarıni süslesin minnosunnnBandanalarımız
İnşallah canım hepimizinkiYaaa yerim yerimmmm.Mis kokulu saçlarıni süslesin minnosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?