Sagol allah razi olsun canim. Dusunulmek ne guzel
Evet gazi var ama gaz kasilmasinin yaninda bazen cok agliyor susturamiyoruz. Gazini cikartsa bile agliyor. Sanirim bu nedenle kolik olabilir dedi doktor.
Sorma annem 3 cocuk buyutmus. Ben tek kiziyim, doguma gel istersen biz karsilayacagiz her seyi dedim, gelmedi. Bastan pek onemsemedim ama dogumdan sonra cok gucume gitti, Ölumden döndüm resmen.. Yapayalniz hickimsemiz yok bu ulkede.. Bana bisey olsaydi esim bebekle ne yapacakti diye cok agladim.
Bebegim agliyor bana whatsapptan icim parcalandi o cocuga yaziyor. Butun gun agliyormus bebegimin haline.
En guzel sekilde bakiyorum ben oysa ki.. Aglamasi elimde olan bir sey degil. Doktor bile susturamadi gecen gece.
Anneanesi orada olsaydi onu opup koklardi, sarip sarmalardi, niniler soylerdi cok iyi bakardi gazi mazi hicbir seyi kalmazdi misil misil uyurdu diyor.
Bu yazdiklari bana kendimi yetersiz hissettiriyor. Sanki ben bakamiyorum bebegime.. Gel de cildirma.
Sut sagiyorum az diyor.
Sut olsun bebege iyi gelsin diye sicak, sulu bir seyler ye diyor. Ben halsizdim yerimden zor kalkiyordum ilk gunler. Kim yapacak sicak ev yemegi bana. Esim yemek yapmayi bilmez, disaridan hazir aliyor ama yurt disindayiz secenek cok kisitli. Bunu bile bile kalkip boyle yaziyor. Cok sinirimi bozdu bu surecte.
Bir de durmadan kime benziyor muhabbeti var dilinde. Bebegim bariz babasina benziyor. Simsiyah saclari var. Cok sacli dogdu minnosum
Tutturmus gorursun sarisin olacak diye. Ay annesine benziyor, ay ayaklari ayni abin Vs. Vs. Kucucuk kibrit kutusu kadar ayagi nasil benzetebiliyorsa
Bir de sey dedi "bak dipteki saclari sari geliyor." Yok oyle bir sey dipten gelen sac falan yok
her gun kime benziyor muhabbeti. Defalarca onemli olan saglikli olmasi kime benzedigi onemli degil anne dedim. Ama yok
belki bana benzer falan diyor hala.. Allahim cildirtti beni.
Dogmadan once de cinsiyet icin boyle yapti. Doktora gidiyorum her seferinde kiz mi, kiz mi, kiz mi. Ruya gördüm kiz olacak vs.
Ya ben hamileyim hassasim ister istemez erkek olursa annem sevmeyecek mi dusuncesi olusturuyordu bende.. Ona da soyledim ama dinleyen kim.
Daha cok var da şimdi bunlar aklima gelenler
Bilmiyorum ben mi buyutuyorum
belki ben su surecte hassas oldugum icin bana bu kadar batiyordur soyledikleri.
off ne dolmusum be.. Anami cekistirdim rahatladim