- 7 Ocak 2021
- 2.104
- 4.196
- 83
- 30
Mustela ile duş alan kocalar, göz yakıyor mu diye yüzlerini yıkayan annelerAraya sohbette sıkıştırmış olabiliriz
Faydalı olduysa ne güzel
Bn tek çikilata yaptırdımKizlar pek piyasaya bakmadim da genelde hediyelik neler yapiliyor.
Benm.ilk oglandan kokulu taş kalibi var yine kullansam kendim yapsam diyorum da kokulu taşın modasi geçmişmidir?
Mustela ile duş alan kocalar, göz yakıyor mu diye yüzlerini yıkayan annelerMerve’nin Pierre cardin capsule arabası , muhteşem hazırlanan doğum çantaları , dolap düzenleri ,bebek çikolataları, kapı süsleri her şey aklımda Önerilen her şey de Trendyolda favorilerimde duruyor listeyi oluşturdum yavaş yavaş almaya başladım baya faydalı oldu hiç bilgim yoktu bu konularda
Afiyetle yiyin minnoshun çikolatasıniBn tek çikilata yaptırdım
İstersen link de atarım
Tatlı telaşlar darısı başına en güzelleriyleMustela ile duş alan kocalar, göz yakıyor mu diye yüzlerini yıkayan annelerMerve’nin Pierre cardin capsule arabası , muhteşem hazırlanan doğum çantaları , dolap düzenleri ,bebek çikolataları, kapı süsleri her şey aklımda Önerilen her şey de Trendyolda favorilerimde duruyor listeyi oluşturdum yavaş yavaş almaya başladım baya faydalı oldu hiç bilgim yoktu bu konularda
İnşallah canımAfiyetle yiyin minnoshun çikolatası ni
Kiz keşke alabilsem.Hostesim benBebeği de alsan yanına adamı boşver
Bir an önce doğurman için bir sebep dahaİnşallah canımOğlum tadına baktı anne hergün bi tane yesek olur mu diyor
Keşke gelebilse tam kafa dinleme olurduKiz keşke alabilsem.Hostesim benbebik gelebilse iyi olurdu
Zaten hergün anne yarın dopursan olur mu noluuurrr diyo sanki doğunca o bakcak evdeki fırtına nasıl olcak bakalımBir an önce doğurman için bir sebep daha
Kızım anaokulunda sırf okulda arkadaşlarına ogretmenlerine dağıtmak için yaptırdım aslindaAfiyetle yesinler
Ben hediyelik yaptirmadim yaptırmayı da düşünmüyorum kimse gelip gitmez inşallah yaşgününde covit bitmiş olur o günlere gelirsek yaparım bişeylerKizlar pek piyasaya bakmadim da genelde hediyelik neler yapiliyor.
Benm.ilk oglandan kokulu taş kalibi var yine kullansam kendim yapsam diyorum da kokulu taşın modasi geçmişmidir?
Teşekkür ederim kuzumAfiyetler olsunn
İnşallah canımOğlum tadına baktı anne hergün bi tane yesek olur mu diyor
Biz de sınıf da dağıtıcaz bnm oğlana kalsa bütün okula dağıtacak çok bonkördürKızım anaokulunda sırf okulda arkadaşlarına ogretmenlerine dağıtmak için yaptırdım aslindatabi okul acilana kadar tadına baka baka bitmezse
Ben hediyelik yaptirmadim yaptırmayı da düşünmüyorum kimse gelip gitmez inşallah yaşgününde covit bitmiş olur o günlere gelirsek yaparım bişeyler
Teşekkür ederim kuzum
aynen bizim halimiz
Çok teşekkür ederim , sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri inşallahTatlı telaşlar darısı başına en güzelleriyle
Ilk cocukda yaptirdim ya simdi bunda olmasa haksizlik olur gibi.Ben hediyelik yaptirmadim yaptırmayı da düşünmüyorum kimse gelip gitmez inşallah yaşgününde covit bitmiş olur o günlere gelirsek yaparım bişeyler
Ben kardeşim olsun diye çok tutturmuştum küçükken. Sonra kardeşim oldu. Doğar doğmaz oyun oynayacağımızı hayal etmişim herhaldeZaten hergün anne yarın dopursan olur mu noluuurrr diyo sanki doğunca o bakcak evdeki fırtına nasıl olcak bakalım
Ay ben şımarırım beni övmeyin
Bende ki aynı düşünüyorBen kardeşim olsun diye çok tutturmuştum küçükken. Sonra kardeşim oldu. Doğar doğmaz oyun oynayacağımızı hayal etmişim herhaldebu niye hep uyuyor yeaa diye mızmızlanmıştım
Oooo valla ana ogul iyi kutlama yapiyorsnzdrGitsin gitsin gitsinvalla ne yalan söyleyeyim adamlar Evde çekilmiyor bi pazar günü yetiyor şahsen bana
Bnm ki geçen 10 günlüğüne Azerbaycan’a gitti iyi özledik
Gitti geldi canım he ya yaptık da özledik bu seferOooo valla ana ogul iyi kutlama yapiyorsnzdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?