Kuzum sıcacık banyoda kese yaptım bugün.Sitede sauna var yarın doktora sorim bakım sauna olur muBende sancı var sürekli hep yatsam iyiyim ama usandım yatmıyorum artık doğurursam da kısmetben hamam çok severim, covit olmasa bir hamama gitsen hemen doğururdun valla
Sauna olmaz canım çok sıcak tansiyonu etkiler başın filan döner riske atma derimKuzum sıcacık banyoda kese yaptım bugün.Sitede sauna var yarın doktora sorim bakım sauna olur musancı nasıl bişi nolur anlat bana.Var da anlamio muyum ben acaba
Oyle mii wala bilmiodum ben bunu kuzum.Nolcam ben yaSauna olmaz canım çok sıcak tansiyonu etkiler başın filan döner riske atma derim
Doğurcan eninde sonundaOyle mii wala bilmiodum ben bunu kuzum.Nolcam ben ya
Ahahhagsgsghshsggsgwgs hayatta asla ve katta gitmez.Onun göbek bağı bana bağlıDoğurcan eninde sonunda
Çok sıcak duşta değil ılık olsun son günler tehlikeye atma canım yine dr da sor seneşini yolla saunaya 2 saat kafa dinle
Masallah622 sayfayı azmettim bitirdimyayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkürler gerçekten harika bir topik listeyi oluşturdum alışverişe de başladım malum fiyatlar her geçen gün artıyor . Hayırlı doğumlar diliyorum hepinize
Bezleri de test etsek mi?Test icin kociskolari kullaniyoruz
Kes o göbek bağınıAhahhagsgsghshsggsgwgs hayatta asla ve katta gitmez.Onun göbek bağı bana bağlı
TeşekkürlerMasallah
Kız onu nasıl etcez anca lohusayken deneyebilirizBezleri de test etsek mi?
Kiz inşallah gider.Ben de desteklicem git biraz kafanı dinle anneni çocuklarını gör dicemKes o göbek bağınıSen onu doğum yapınca tatile ya da anası filan varsa oraya yolla lıhusalıkta senden lohusa olur
Tebrikler yuksek lisansa hak kazandinizTeşekkürlerbaya not ala ala ansiklopedi tadında geçen bi 622 sayfaydı,birkaç günümü aldı telefon karaciğerim gibi oldu ama değdi
Araya sohbette sıkıştırmış olabilirizTeşekkürlerbaya not ala ala ansiklopedi tadında geçen bi 622 sayfaydı,birkaç günümü aldı telefon karaciğerim gibi oldu ama değdi
Gitsin gitsin gitsinKiz inşallah gider.Ben de desteklicem git biraz kafanı dinle anneni çocuklarını gör dicem
Teşekkür ederim ben bulunduğum şehirde bir organizasyoncu var ona yaptırdım internetten değilCok tatli olmus nerde yaptirdiniz acaba ?
Allahimmmm ne guzelllll.Bizde ben giderim 10 gün iş başlayıncaGitsin gitsin gitsinvalla ne yalan söyleyeyim adamlar Evde çekilmiyor bi pazar günü yetiyor şahsen bana
Bnm ki geçen 10 günlüğüne Azerbaycan’a gitti iyi özledik
Afiyetle yesinler
Bebeği de alsan yanına adamı boşverAllahimmmm ne guzelllll.Bizde ben giderim 10 gün iş başlayınca
İsim yazılı çikolatalar,şekerlemeler çok popüler canım.Benim instam yok ama instadan hediyelik cam gibi kalıpların içinde isim yazılı süsler yaptiran arkadaşlar var topicte.Bi gozat instan varsa.Kizlar pek piyasaya bakmadim da genelde hediyelik neler yapiliyor.
Benm.ilk oglandan kokulu taş kalibi var yine kullansam kendim yapsam diyorum da kokulu taşın modasi geçmişmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?