- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
Haftayı bekleyim de alayım ben bi taneŞimdi şöyleeKorseyi gerekirse t-shirtün üstünden filan da takarız dakka başı yıkamamız gerekmez. Ama atlet olunca iç çamaşırı oluyo sonuçta süt akar bi şey olur. Bilemedim bence alabilirsin.
4. Evliliği dedin ya, çocuğu yok di mi? O da mı bebek stresi yaşıyo acaba? Karısıyla beraber kilo alan erkekler var ya, onlar gibi. Bence al karşına konuş, zaten stresliyim beni iyice geriyorsun. Bebeği de kötü etkiliyo filan de. Annem olmasa doğumdan sonra terliklerini yersin deHicbisi yapmadım canım.Bi haftadır sinirlerimi bozuo adam.Surekli bı suratlar,şikayetler.Biraz daha devam ederse annemi de alıp kardeşime gecicem.Dogumda onun suratını cekicegime onsuz dogururum daha iyi.Ne egzersizi yapabilirim doğumu başlatmak için?
Evet saçma ama dışarıdan gelecek kuaföre de pcr testi uyguluyorlardır muhtemelen. Gerek duymazsanız tercih etmezsinizArkadaşlar benim hastanenin doğum paketi. Bir refakatçi, bir ziyaretçi almaları, bunlara da korona testi şartı getirmeleri ama kuaför hizmeti vermeleri saçma değil mi?
Komik evetArkadaşlar benim hastanenin doğum paketi. Bir refakatçi, bir ziyaretçi almaları, bunlara da korona testi şartı getirmeleri ama kuaför hizmeti vermeleri saçma değil mi?
Sanki onu pandemi nedeniyle kaldırmışlardıArkadaşlar benim hastanenin doğum paketi. Bir refakatçi, bir ziyaretçi almaları, bunlara da korona testi şartı getirmeleri ama kuaför hizmeti vermeleri saçma değil mi?
Evet mervecim. Tutarsızlar.Komik evet
Yok yok, ben zaten bu doktordan işkillendim. Başka hastane arayışına girdim.Evet saçma ama dışarıdan gelecek kuaföre de pcr testi uyguluyorlardır muhtemelen. Gerek duymazsanız tercih etmezsiniz
Olabilir bittercim. Yeni broşür başlamışlardır belki.Sanki onu pandemi nedeniyle kaldırmışlardı
Tercih etmek istemezsen etmezsin
Para kazandıracaksa her şey mübahArkadaşlar benim hastanenin doğum paketi. Bir refakatçi, bir ziyaretçi almaları, bunlara da korona testi şartı getirmeleri ama kuaför hizmeti vermeleri saçma değil mi?
Devam devamKız oku oku daha 90. sayfaya anca geldim
Doğurunca memnun kalıp kalmadıklarımızı da yazarızDevam devamFaideli bilgilerlen donattık topiiimiziii. Biz doğurunca siz takılin sivitçim buralarda
Sizde devam edersiniz artık 9 aylık 12-18 aylık kıyafetleri paylaşırsınızDevam devamFaideli bilgilerlen donattık topiiimiziii. Biz doğurunca siz takılin sivitçim buralarda
Ay insallah dönüp tecrübelerimizi de yazarız.Doğurunca memnun kalıp kalmadıklarımızı da yazarız
Kız ne aldın daha şimdiden?Sizde devam edersiniz artık 9 aylık 12-18 aylık kıyafetleri paylaşırsınızBende aldıklarımı paylaşcam bugün yarın size sorcam kaç tane daha alayım
Ben almadım. Sadece sterilize ettim şimdilik.Emzik biberon temizleyici aldiniz mi aldiysaniz markasi ne acaba
Minoris aldim suan guzel indirimdeEmzik biberon temizleyici aldiniz mi aldiysaniz markasi ne acaba
Ben de oyle yaptim da sonrasi icin alsam mi acaba diye dusundimBen almadım. Sadece sterilize ettim şimdilik.
Valla sorma eşimi durduramadım 3-5 bişeyler aldıkKız ne aldın daha şimdiden?
Sonrasını sonra düşünürüz belki biberon kullanmaz hemen.Ben de oyle yaptim da sonrasi icin alsam mi acaba diye dusundim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?