At hele bakalım. Senin de kızın olcak gibi hisseriyorum. Genelde hissedemem. Hissedince de hep tersi çıkar bunu da bil.Valla sorma eşimi durduramadım 3-5 bişeyler aldık
Zıbın aldık biraz, müslin aldık, battaniye aldık 9 ay tulum aldı bitane kocamanAkşam atıyım size kaç adet daha alıyım diye soracağım
Aynen o da aklima geliyorSonrasını sonra düşünürüz belki biberon kullanmaz hemen.
Benim tavsiyem kesinlikle zibin, muslin gibi fiyat olarak daha uygun seylerdense dolarla fiyati ucan seyleri almaniz yonunde.Valla sorma eşimi durduramadım 3-5 bişeyler aldık
Zıbın aldık biraz, müslin aldık, battaniye aldık 9 ay tulum aldı bitane kocamanAkşam atıyım size kaç adet daha alıyım diye soracağım
Herkes erkek diyor bana etrafımda. Ramzide de erkek çıkıyorAt hele bakalım. Senin de kızın olcak gibi hisseriyorum. Genelde hissedemem. Hissedince de hep tersi çıkar bunu da bil.Ben tersten hissedebiliyorum.
Eşim heveslendiği için aldık aslında bebek arabasını alalım diye de ısrar ediyor da ben bi 20 li haftaya yaklaşalım diyorum o konudaBenim tavsiyem kesinlikle zibin, muslin gibi fiyat olarak daha uygun seylerdense dolarla fiyati ucan seyleri almaniz yonunde.
Bizim bebegimize aldigimiz ilk sey bebek arabasi, puset, gogus pompasi, biberon, emzik, ates olcer gibi seylerdi. Simdi iyi ki almisiz diyoruz cunku fiyatlari neredeyse iki katina cikmiskiyafetlere o kadar da zam gelmiyor, gelse de bunlar kadar uzmuyor
Ben çoğunluk losyon kullanacam. Sırta masaj yaparken yağı kullanırım.Kızlar bebeği yikadiktan sonra masaj için yada nemlendirmek için bebe yağı mı kullanmamiz gerekiyor yada losyon mu ?
Dalin cıss alınmayacak. Kendin kullan.Bu arada şampuan denemelerinizi yıkılarak okudumAy bende Dalinciydim SLS olduğunu bilmiyordum hatta 1 tane de Dalin şampuan almıştık Yeğenimi de dalinle yıkıyorlar söyleyim bari
622 sayfayı azmettim bitirdimyayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkürler gerçekten harika bir topik listeyi oluşturdum alışverişe de başladım malum fiyatlar her geçen gün artıyor . Hayırlı doğumlar diliyorum hepinize
Bomba soru gelsin bebek arabası ne alacaksın?Herkes erkek diyor bana etrafımda. Ramzide de erkek çıkıyorBi nevresteyle M Mevsim hep bahar konuşurken bi anda kızın diyeceklermiş ağızlarından öyle çıkmış
Eşim heveslendiği için aldık aslında bebek arabasını alalım diye de ısrar ediyor da ben bi 20 li haftaya yaklaşalım diyorum o konuda
Ayy ne günlerdiBu arada şampuan denemelerinizi yıkılarak okudumAy bende Dalinciydim SLS olduğunu bilmiyordum hatta 1 tane de Dalin şampuan almıştık Yeğenimi de dalinle yıkıyorlar söyleyim bari
Valla bn yüzümü yıkadım test ettim onayladımMustela set kargosu geldiginde aklima ilk siz geldiniz, bi tur ben de mi yıkansam dedim
Test icin kociskolari kullaniyoruzMustela set kargosu geldiginde aklima ilk siz geldiniz, bi tur ben de mi yıkansam dedim
Bn kendi şahsımı kullandımTest icin kociskolari kullaniyoruz
Ben travel istiyordum da burayı okuyunca vazgeçtim. Şu an hiç bir fikrim yokBomba soru gelsin bebek arabası ne alacaksın?
Kız yeğenime dalin kullanıyorlar acıyor diyor inanmıyorlar belki o da yakıyorAyy ne günlerdi
Bnm gözüm yanmamıştı
Ben halen aynısını düşünüyorumHerkes erkek diyor bana etrafımda. Ramzide de erkek çıkıyorBi nevresteyle M Mevsim hep bahar konuşurken bi anda kızın diyeceklermiş ağızlarından öyle çıkmış
Eşim heveslendiği için aldık aslında bebek arabasını alalım diye de ısrar ediyor da ben bi 20 li haftaya yaklaşalım diyorum o konuda
Gönlüm kızçeden yana ama tabi ki önemli olan sağlıklı olmasıBen halen aynısını düşünüyorumkızın olacak
Bu losyon çok güzel kokuyor hatta bebek ürünü için fazla kokuyır ama güzel. Tek sıkınıtısı içindeki azalınca(halen yarısı var) ambalajdan dökülmüyor. Ters çevir çalkala fayda etmiyor bi şekilde bir tasarım hatası var. Gelince de bi anda foşur foşur geliyor. Bilmiyorum hepsinde böyle mi ambalajların ama benim başıma böyle bişey geldi, tecrübemi paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?