Küçük bi şehirde yaşamıyosun ki zaten özelde doğurursun bence güven doktorlarına. Evine bir an önce dönmek senin için daha iyi olur bence.Hak ediyor bittercim. Benim doktor spinal anestezi ile sezeryan dedi. Bende yorumlara baktım. Çok yan etkisi var yazıyor. Eşimde "çok panik yapıyorsun" dedi ben de "sen saç ektirceğim diye 50 yerden teklif aldın, benim canımdan can çıkacak. Kaç kere doğum yaptım" dedim. Doktor kızı arkadaşımı aradım. O da "sezeryan önemli değil ama çok iyi bir anestezi doktoru bulman lazım. Gel Ankara'da babamın çalıştıgı hastane de doğum yap" dedi. Valla düşünmüyor değilim.
Valla bi tereddür ettim hiç kapanmayınca. Ama mecbur küçülecek doğurunca biraz.M-L olur sana ya bn gözle ölçtüm
Ee biraz da sıkıcan Zamanla inecekValla bi tereddür ettim hiç kapanmayınca. Ama mecbur küçülecek doğurunca biraz.
Ay mervenin 105 göbüşüne kapanmayan benim 115 e nasıl kapancam l-xl mi alsamValla bi tereddür ettim hiç kapanmayınca. Ama mecbur küçülecek doğurunca biraz.
Ama yorumlardan da bak hep öyle önermişler ya. Bol gelmesin.Ay mervenin 105 göbüşüne kapanmayan benim 115 e nasıl kapancam l-xl mi alsam
Dar gelirse B BitterCikilata nın korsesine el koyucamAma yorumlardan da bak hep öyle önermişler ya. Bol gelmesin.
No no no mezura getirecem yaaa
Evet Mervecim. Bütün hazırlığımızı burda yaptık. Yeni doğmuş bebekle de şehirler arası yolculuk yapmak zor olur. Ben burda bir kaç doktor araştırayım.Küçük bi şehirde yaşamıyosun ki zaten özelde doğurursun bence güven doktorlarına. Evine bir an önce dönmek senin için daha iyi olur bence.
Benimki iyice sapıttı.Huzursuzluk çıkarıo.Annem,ben eşim salonda oturuyoruz annem 3 kurusu izlerken yasak elma başladı ben de o sırada duşa girdim.Neymis efendim ben neden yasak elmaya basmadan duşa girmişim kalkıp yatak odasında izlemeye gitmiş.Annemin odasında TV varmış.Beyefendinin eviymis huzursuz oluomus.Ya ben çekip kardeşime gidicem annemle.Oyle gorunuo.Seninki de tam sopalık Realcim.Biz canımızla uğraşıyoruz. Benim koca 8 aydır hiç bana bulaşmıyor. Önüne yemeğini koyarsam yiyor, yapamadım dersem dışardan köfte filan ısmarlıyor. Bugün de doktor kontrolümüzden sonra rutin fırçasını yedi. "Hayatımda kaç kere doğurdum ki" dedim.
Çatı muayeneni oldun di mi?
Annen sana bakmaya mı geldi canım? Öyleyse neyin tribi bu? Yeminle erkeklere yaranılmıyorBenimki iyice sapıttı.Huzursuzluk çıkarıo.Annem,ben eşim salonda oturuyoruz annem 3 kurusu izlerken yasak elma başladı ben de o sırada duşa girdim.Neymis efendim ben neden yasak elmaya basmadan duşa girmişim kalkıp yatak odasında izlemeye gitmiş.Annemin odasında TV varmış.Beyefendinin eviymis huzursuz oluomus.Ya ben çekip kardeşime gidicem annemle.Oyle gorunuo.
Senin bebekten çok büyük bebeyle işin olcakBenimki iyice sapıttı.Huzursuzluk çıkarıo.Annem,ben eşim salonda oturuyoruz annem 3 kurusu izlerken yasak elma başladı ben de o sırada duşa girdim.Neymis efendim ben neden yasak elmaya basmadan duşa girmişim kalkıp yatak odasında izlemeye gitmiş.Annemin odasında TV varmış.Beyefendinin eviymis huzursuz oluomus.Ya ben çekip kardeşime gidicem annemle.Oyle gorunuo.
Aynen canım doğuma geldi.Bole giderse ben bu adamı boşarim.Yeter artık.Ben 4.karisiyim herhalde bütün kadınlar suçlu olamaz.Ay topicigi mahfettim kızlar çok özür dilerim.Annen sana bakmaya mı geldi canım? Öyleyse neyin tribi bu? Yeminle erkeklere yaranılmıyor
Açılma için demedim vajinal doğuma uygun musun acaba diye dedim.Oldum canım hiç acilmam yoktu.
Yok ya rahat ol.Aynen canım doğuma geldi.Bole giderse ben bu adamı boşarim.Yeter artık.Ben 4.karisiyim herhalde bütün kadınlar suçlu olamaz.Ay topicigi mahfettim kızlar çok özür dilerim.
Haaaa bilmem ki hemşire bişi demedi kuşum.Açılma için demedim vajinal doğuma uygun musun acaba diye dedim.
O sadece açıklığa bakmıstır belki.Haaaa bilmem ki hemşire bişi demedi kuşum.
Aşk olsun içini döküp rahatlarsınAynen canım doğuma geldi.Bole giderse ben bu adamı boşarim.Yeter artık.Ben 4.karisiyim herhalde bütün kadınlar suçlu olamaz.Ay topicigi mahfettim kızlar çok özür dilerim.
Belki de kuşum.Carsamba kontrolümüz var bakalım ne dicek.O sadece açıklığa bakmıstır belki.
Hadi doğur o gün artık inşallah. Benim de persembe kontrolBelki de kuşum.Carsamba kontrolümüz var bakalım ne dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?