- 13 Ocak 2020
- 44.565
- 167.901
- 33
105 civarı çıkıyo en şişko yer.Göbüşün kaç cm ona göre senle aynı ya da l-xl isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
105 civarı çıkıyo en şişko yer.Göbüşün kaç cm ona göre senle aynı ya da l-xl isterim
Ben de instagram linklerini açamıyom yav. Raj markası trendyolda canım. Satıcı urasonline diye bi magaza.Ay ben açamıyorum bu ty linklerini markası neydi yazıyım da bulayım
Teşekkür ederim105 civarı çıkıyo en şişko yer.
Ben de instagram linklerini açamıyom yav. Raj markası trendyolda canım. Satıcı urasonline diye bi magaza.
Rica ederim.Teşekkür ederim
Merve m l büyük gelmez miEn geniş yerden ölçtüm. Kalite kesinlikle güzel. M-L beden aldım ben. Daha büyüğü bol olurdu bence doğurunca.
Ben 55e aldım bi kac lira indirim gelmiş
Kapanmasına 12 cm var. Doğurunca anca kapanır. Sonra sıkılabiliyo payı var ya. Senin kaç cm göbek?Merve m l büyük gelmez mi
Aynen sızıntı oluyor zaten dolunca şişiyor anlıyorsun rahatsız da ediyor ıslaklık olarakTahminim sızıntı oluyor. İç çamasırına geçmesin diye bu pedleri kullanıyoruz.
Tamam bittercim. Formu bozulur, anlarım o zaman.
109 çıktı bende karnım büyümedi benm diyordum ,başka bi yerlerim genişlemiş sanrm o zman bende m l mi alsamKapanmasına 12 cm var. Doğurunca anca kapanır. Sonra sıkılabiliyo payı var ya. Senin kaç cm göbek?
Sen de m l al bence. Ay elde yıkayın diyo yıkadım astım balkona süzdürsün sonra içeri alacam peteğin üstüne kurumadan doğurmam inş.109 çıktı bende karnım büyümedi benm diyordum ,başka bi yerlerim genişlemiş sanrm o zman bende m l mi alsam
Aynen bende öyle alayım en iyisiSen de m l al bence. Ay elde yıkayın diyo yıkadım astım balkona süzdürsün sonra içeri alacam peteğin üstüne kurumadan doğurmam inş.
Doğurmamam zaten Merve kızıyo deseydinAynen bende öyle alayım en iyisi
Ahahah acele etme artık benm doğum işi yattı gbi şekerim düşmeye başladı dr doğumdan bahsetmiyor
Sıranı beklemeni istiyorAynen bende öyle alayım en iyisi
Ahahah acele etme artık benm doğum işi yattı gbi şekerim düşmeye başladı dr doğumdan bahsetmiyor
Ahahahh bidahakine diyimDoğurmamam zaten Merve kızıyo deseydin
Aynen hahahahSıranı beklemeni istiyor
Ha sen dokundun, iyi bariBio natural daha prima premium care ile yakın doku. Natural bi tık daha sert geldi bana.
Çok güzelmiş. Ben de ultra air aldım, bugün geldi ama daha açmadım.
Dokundum canım. Ben az oyniyim bu akşam sterilize ederim yarın.Ha sen dokundun, iyi bari
Çok güzelmiş. Ben de ultra air aldım, bugün geldi ama daha açmadım.
Ay bi doğursaydın da bıraksaydı yakanı. ☹ Kaç kiloydu senin bebe?Ben çok bunaldım.Adam şimdi de tutturdu benimle ilgilenmiosun diye.Ya wala deliricem ya avazım çıktığı kadar bagirasim ve su evden çıkıp gidesim var.Anneme de bişi diyemem canı sıkılır kadının.Kendi kendimi yiorum.oooof offfff
Yok kuzum ya benim hiç umudum yok.Dogurunca da bişi degisicek.Ben bı ise donim de.Gecen hafta 3 kiloydu kuzum.Ay bi doğursaydın da bıraksaydı yakanı. ☹ Kaç kiloydu senin bebe?
Çatı muayeneni oldun di mi?Yok kuzum ya benim hiç umudum yok.Dogurunca da bişi degisicek.Ben bı ise donim de.Gecen hafta 3 kiloydu kuzum.