- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Trip atmanın da tam zamanını bulmuşBen çok bunaldım.Adam şimdi de tutturdu benimle ilgilenmiosun diye.Ya wala deliricem ya avazım çıktığı kadar bagirasim ve su evden çıkıp gidesim var.Anneme de bişi diyemem canı sıkılır kadının.Kendi kendimi yiorum.oooof offfff
Seninki de tam sopalık Realcim.Ben çok bunaldım.Adam şimdi de tutturdu benimle ilgilenmiosun diye.Ya wala deliricem ya avazım çıktığı kadar bagirasim ve su evden çıkıp gidesim var.Anneme de bişi diyemem canı sıkılır kadının.Kendi kendimi yiorum.oooof offfff
Ay çok merak ediyorum benimki kaç acaba evde mezura da yok105 civarı çıkıyo en şişko yer.
Nasıl yok ayol. Komşudan alAy çok merak ediyorum benimki kaç acaba evde mezura da yok
Aman acımayın atın fırçayıSeninki de tam sopalık Realcim.Biz canımızla uğraşıyoruz. Benim koca 8 aydır hiç bana bulaşmıyor. Önüne yemeğini koyarsam yiyor, yapamadım dersem dışardan köfte filan ısmarlıyor. Bugün de doktor kontrolümüzden sonra rutin fırçasını yedi. "Hayatımda kaç kere doğurdum ki" dedim.
Cuma günü hastaneye getireyim ölçAy çok merak ediyorum benimki kaç acaba evde mezura da yok
LanCuma günü hastaneye getireyim ölç
Nasıl yok ayol. Komşudan al
Şimdi sabahlık kuşağıyla ölçtüm sonra telden 15 cm cetvel açtık. 114 çıktıCuma günü hastaneye getireyim ölç
O zaman sen büyüksünŞimdi sabahlık kuşağıyla ölçtüm sonra telden 15 cm cetvel açtık. 114 çıktıbitter beni gördü karnım küçük benim nasıl oldu bu
L-xl mı aliim ben o zaman? Ama senin korsede baktım raj ikili beden yok s m l şeklinde seçeneklerO zaman sen büyüksün
Yani bu halinle nasil bi ilgi bekliyormus merak ettimBen çok bunaldım.Adam şimdi de tutturdu benimle ilgilenmiosun diye.Ya wala deliricem ya avazım çıktığı kadar bagirasim ve su evden çıkıp gidesim var.Anneme de bişi diyemem canı sıkılır kadının.Kendi kendimi yiorum.oooof offfff
Hak ediyor bittercim. Benim doktor spinal anestezi ile sezeryan dedi. Bende yorumlara baktım. Çok yan etkisi var yazıyor. Eşimde "çok panik yapıyorsun" dedi ben de "sen saç ektirceğim diye 50 yerden teklif aldın, benim canımdan can çıkacak. Kaç kere doğum yaptım" dedim. Doktor kızı arkadaşımı aradım. O da "sezeryan önemli değil ama çok iyi bir anestezi doktoru bulman lazım. Gel Ankara'da babamın çalıştıgı hastane de doğum yap" dedi. Valla düşünmüyor değilim.Aman acımayın atın fırçayısaolsun bnmki de bana bişi demiyor
Var yaL-xl mı aliim ben o zaman? Ama senin korsede baktım raj ikili beden yok s m l şeklinde seçenekler
Tamam beybi ben krem rengi olana bakmışım orda bedenler tekli. Siyahı buldum şimdi. 114 ten 12 çıkınca m-l oluyor. Ben de m-l alıyorum o zamanVar yabendeki m l beden. Bak yorumlardaki son soruyu soran da benim.
Al canım öyle öneriyolar açıklamada da.Tamam beybi ben krem rengi olana bakmışım orda bedenler tekli. Siyahı buldum şimdi. 114 ten 12 çıkınca m-l oluyor. Ben de m-l alıyorum o zaman
Evet erkek işte ne anlasın kendi işine ama çok iyi anlarHak ediyor bittercim. Benim doktor spinal anestezi ile sezeryan dedi. Bende yorumlara baktım. Çok yan etkisi var yazıyor. Eşimde "çok panik yapıyorsun" dedi ben de "sen saç ektirceğim diye 50 yerden teklif aldın, benim canımdan can çıkacak. Kaç kere doğum yaptım" dedim. Doktor kızı arkadaşımı aradım. O da "sezeryan önemli değil ama çok iyi bir anestezi doktoru bulman lazım. Gel Ankara'da babamın çalıştıgı hastane de doğum yap" dedi. Valla düşünmüyor değilim.
M-L olur sana ya bn gözle ölçtümO zaman sen büyüksün
Sana güveniyorum küçük gelirse senin korseni alırım heM-L olur sana ya bn gözle ölçtüm
Bn L-XL aldımSana güveniyorum küçük gelirse senin korseni alırım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?