Eşinizi baştan uyarın o zman. Yada anneniz yapmasın onlarn temizliğini kendileri bi işe el sürmüyorlarsa eşiniz geldiğinde kendi halletsin . Annenize eziyet resmenben hemşirelerle önden görüşmeyi planlıyorum. ziyaretçi yasak değilse de istemediğimi söylicem. kv - kp için bişey diyemiyorum onların da hakkı el mecbur katlanıcam ama onlar için de hemşirelere söylicem gelip gidip tembihlesinler odada kalabalık etmeyin gibisinden. zaten durmadan emziricez, ilk saatler kendimizin muayenesi vs kp falan çok gereksiz bence. düşünüp gelmemesi gerekir bile bence. en fazla bebeği görüp gitmeli bence yani. kv de çok darlıyor. daha bunun görümcesi eltisi offhepsiyle aynı şehirdeyiz maalesef. az insan çok huzur mantığıyla hemşirelerden rica edicem valla. ama artık eve yapacak bişey yok tabi.
ay bak gözümde canlandı şimdi koskoca mazi. oğlumdayken her gün gelmişlerdi. hiç uyumayan bi bebeğim vardı zaten. geldiklerinde uyumuş olursa hep mi uyuyup duracak deyip uyandırıyorlardı. buhranlar geçirmiştim. annem zaten helak olmuştu. sen sütlenicen deyip gece gündüz beni uyutmaya dinlendirmeye çalışıyordu. çocuğa o bakıyordu. bide onları ağırlıyordu her gün. çayıydı kuruyemişiydi meyvesiydi. allahın bardağını makineye koymadan gidiyorlardı. 1 ay kaldı yanımda 8 kilo verdi kadıncağız. Aynı şeylerin olmasından çok korkuyorum.
kesinlikle eziyet. ama eşimle çok ters düştük bu konularda. benim annem şehir dışından geliyor. neymiş o gelmiş 1 ay kalmış hiç ses etmemiş de ben onun ailesini kabullenemiyormuşum fesatmışım. ben de deli değilim o kadar annemi niye rezil edeyim kv işime yarasa zaten annemi yormam. biz nerdeyse boşanıyoduk o ara aramız çok bozulmuştu.Eşinizi baştan uyarın o zman. Yada anneniz yapmasın onlarn temizliğini kendileri bi işe el sürmüyorlarsa eşiniz geldiğinde kendi halletsin . Annenize eziyet resmen
E tamam işte asıl olay bu annen gelip 1 ay size ve sana bakıyorsa onun ailesi hiç bi iş yapmıyorsa yine onlar suçlu. Annen keyfi harket etmyo sonuçta. Bence çok alttan alma Ha kavga da etme ama eşinin anlaması lazımkesinlikle eziyet. ama eşimle çok ters düştük bu konularda. benim annem şehir dışından geliyor. neymiş o gelmiş 1 ay kalmış hiç ses etmemiş de ben onun ailesini kabullenemiyormuşum fesatmışım. ben de deli değilim o kadar annemi niye rezil edeyim kv işime yarasa zaten annemi yormam. biz nerdeyse boşanıyoduk o ara aramız çok bozulmuştu.
kesinlikle eziyet. ama eşimle çok ters düştük bu konularda. benim annem şehir dışından geliyor. neymiş o gelmiş 1 ay kalmış hiç ses etmemiş de ben onun ailesini kabullenemiyormuşum fesatmışım. ben de deli değilim o kadar annemi niye rezil edeyim kv işime yarasa zaten annemi yormam. biz nerdeyse boşanıyoduk o ara aramız çok bozulmuştu.
Hemşirelerden gizlice rica edebilirim sanırım. Doğum yapanın odasına erkekler bi 5 dk girip çıkmalı bence. Babam annemi getirip kendi aşağıda bekler mesela.ben hemşirelerle önden görüşmeyi planlıyorum. ziyaretçi yasak değilse de istemediğimi söylicem. kv - kp için bişey diyemiyorum onların da hakkı el mecbur katlanıcam ama onlar için de hemşirelere söylicem gelip gidip tembihlesinler odada kalabalık etmeyin gibisinden. zaten durmadan emziricez, ilk saatler kendimizin muayenesi vs kp falan çok gereksiz bence. düşünüp gelmemesi gerekir bile bence. en fazla bebeği görüp gitmeli bence yani. kv de çok darlıyor. daha bunun görümcesi eltisi offhepsiyle aynı şehirdeyiz maalesef. az insan çok huzur mantığıyla hemşirelerden rica edicem valla. ama artık eve yapacak bişey yok tabi.
ay bak gözümde canlandı şimdi koskoca mazi. oğlumdayken her gün gelmişlerdi. hiç uyumayan bi bebeğim vardı zaten. geldiklerinde uyumuş olursa hep mi uyuyup duracak deyip uyandırıyorlardı. buhranlar geçirmiştim. annem zaten helak olmuştu. sen sütlenicen deyip gece gündüz beni uyutmaya dinlendirmeye çalışıyordu. çocuğa o bakıyordu. bide onları ağırlıyordu her gün. çayıydı kuruyemişiydi meyvesiydi. allahın bardağını makineye koymadan gidiyorlardı. 1 ay kaldı yanımda 8 kilo verdi kadıncağız. Aynı şeylerin olmasından çok korkuyorum.
Annelerimiz çok fedakârBu arada doğum parasının üstünü benim annem verio.Gecen gün eşime keşke etrafımızda altın takanimiz olsa da şu borcumuzu kapatirdik dedim.Bizimkilerden bişi bekleme annem 5 bin TL verdi dedi.Olur musun öldürür müsün.Benim annem doğum için extra 5 bin verio,bebeğin arabasını aldı,gardrobunu dizdi hala da yapio kadın.Kendi annesi bı beş bin verdi diye havalarda beyefendi.Dun annem yoğurt mayaladi efendim hepsini neden kardeşime vermiş diye trip atio bana.Kadin zaten kardeşime yaptı yoğurdu bize de bugün yapar dedim.Kendi annesine bakmaz benimkine laf atar.Keske bi süre gitse diğer çocuklarını görmeye de ben kendi ailemle kalsam wala.Bi ara annen burdayken gidip gorim diodu ama pek umudum yok açıkçası.
aynen öyle de işte anlamadı hiç beni. sonra işe başlayınca da annem şehir dışında olmasına rağmen o gelip baktı. kv kılını kıpırdatmadı. arada annem dinlensin diye memlekete gönderiyodum kv 1 hafta falan bakıyodu kırk nazla surat savat. sırf böyle şeyler yüzünden ikinci çocuk fikrini tamamen silmiştim kafamdan. asla diyordum ama oğlum büyüyüp aklı erince kardeşi olmasını çok istedi. bakalım bunda ne maceralar bekliyor beniE tamam işte asıl olay bu annen gelip 1 ay size ve sana bakıyorsa onun ailesi hiç bi iş yapmıyorsa yine onlar suçlu. Annen keyfi harket etmyo sonuçta. Bence çok alttan alma Ha kavga da etme ama eşinin anlaması lazım
kesinlikleHemşirelerden gizlice rica edebilirim sanırım. Doğum yapanın odasına erkekler bi 5 dk girip çıkmalı bence. Babam annemi getirip kendi aşağıda bekler mesela.
İlk doğumda çağırmıştık gelmemişti benim kv. Sonra da güya bebek görmeye diye bayrama gelip, kahvaltı sofrasını ortada bırakıp akraba ziyaretine gitmişlerdi. Hem de bir kere de değil. Ben bebeğimden daha yemeye fırsat bulamamışken ağlaya ağlaya sofra toplamıştım. Dahası da varda forum herkese açık diye yazamıyorum
Tavsiyem annenizi kullandırmayın. Eşiniz yapsın. Yapamıyorsa annesini göndersin. Madem ikinci çocuk bakarsınız zaten. Misafire ihtiyaç yok bu süreçte.
Ben Yataş twiny aldım canım. İki tarafı farklı sertlikte süngerinin. Sünger öneriliyor diye aldım, bebeğin içine gömülmemesi gerekiyormuşmerhaba hanımlar park beşik alanlar içine hangi yatağı aldınız acaba sünger mi pamuk mu karar veremedim fikir verirseniz sevinirim
Hayal tülden mi yaptın çok güzel olmuşKizlar melegin avizesi el emegim. Bir hafta bununla ugrastim. Sizinle de paylasmak istedim
Petek tul sanirim. Hayal kadar ince degil. Yengemin gelinligin altiydiHayal tülden mi yaptın çok güzel olmuş
Muhteşem olmuş ellerine sağlık.Kizlar melegin avizesi el emegim. Bir hafta bununla ugrastim. Sizinle de paylasmak istedim
Bio natural daha prima premium care ile yakın doku. Natural bi tık daha sert geldi bana.Merve senin tavsiyenle bio natural bez aldım. Bi de natural varmış, farkı ne ola ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?