ben hemşirelerle önden görüşmeyi planlıyorum. ziyaretçi yasak değilse de istemediğimi söylicem. kv - kp için bişey diyemiyorum onların da hakkı el mecbur katlanıcam ama onlar için de hemşirelere söylicem gelip gidip tembihlesinler odada kalabalık etmeyin gibisinden. zaten durmadan emziricez, ilk saatler kendimizin muayenesi vs kp falan çok gereksiz bence. düşünüp gelmemesi gerekir bile bence. en fazla bebeği görüp gitmeli bence yani. kv de çok darlıyor. daha bunun görümcesi eltisi off
hepsiyle aynı şehirdeyiz maalesef. az insan çok huzur mantığıyla hemşirelerden rica edicem valla. ama artık eve yapacak bişey yok tabi.
ay bak gözümde canlandı şimdi koskoca mazi. oğlumdayken her gün gelmişlerdi. hiç uyumayan bi bebeğim vardı zaten. geldiklerinde uyumuş olursa hep mi uyuyup duracak deyip uyandırıyorlardı. buhranlar geçirmiştim. annem zaten helak olmuştu. sen sütlenicen deyip gece gündüz beni uyutmaya dinlendirmeye çalışıyordu. çocuğa o bakıyordu. bide onları ağırlıyordu her gün. çayıydı kuruyemişiydi meyvesiydi. allahın bardağını makineye koymadan gidiyorlardı. 1 ay kaldı yanımda 8 kilo verdi kadıncağız. Aynı şeylerin olmasından çok korkuyorum.