Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Delikli mi
Seker gibi yaaa
Tesekkur ederimMuhteşem olmuş ellerine sağlık.
Ben de bunun renksizini aldim. Bakalim hangisini sevecek minnoslar
DeliksiiiiizDelikli mi
Ya bu weenin ucuz olanı delikli çıktı yav sinmedi içime hem bu cidden çok yumuşak insallah bunu sever.Tesekkur ederim
Ben de bunun renksizini aldim. Bakalim hangisini sevecek minnoslar
Evet canım. Bekliyoz bakalım son anda değismezse.merve kuşum sen normal doğumu bekliosun dimi
Güle güle kullansın hemmencik tuttsun uğraştırmasın inş.Bunlar da bizim emziklerimiz
Sünger aldım orta sertlikte yataşmerhaba hanımlar park beşik alanlar içine hangi yatağı aldınız acaba sünger mi pamuk mu karar veremedim fikir verirseniz sevinirim
Merve karnını nerden ölçtün kaç cm? Kaç beden aldın canım? Kalitesini beğendin mi rahat olur mu? Ona göre ben de alıcamEki Görüntüle 2952892
Korsem de geldi gayet bedeni olması gerektiği gibi. Şimdi kapanmasına 12 cm filan var. Doğumdan sonra uçtan uçtan takmaya başlar zamanla sıkabilirim.
En geniş yerden ölçtüm. Kalite kesinlikle güzel. M-L beden aldım ben. Daha büyüğü bol olurdu bence doğurunca.Merve karnını nerden ölçtün kaç cm? Kaç beden aldın canım? Kalitesini beğendin mi rahat olur mu? Ona göre ben de alıcam
Göbüşün kaç cm ona göre senle aynı ya da l-xl isterimEn geniş yerden ölçtüm. Kalite kesinlikle güzel. M-L beden aldım ben. Daha büyüğü bol olurdu bence doğurunca.
Ben 55e aldım bi kac lira indirim gelmiş
Islandıkça değişir heralde çünkü ıslak kalınca yara oluyormuşArkadaşlar bu gögüs pedlerini her emzirmeden sonra değiştiriyor muyuz? Yoksa günde 1 tane mi kullanıyoruz?
Süz akıntısına göre ped gibi düşün doldukça zaten belli ediyor kendiniArkadaşlar bu gögüs pedlerini her emzirmeden sonra değiştiriyor muyuz? Yoksa günde 1 tane mi kullanıyoruz?
Yara değilde koku oluyor süt kokusu dışa vuruyorIslandıkça değişir heralde çünkü ıslak kalınca yara oluyormuş
Ay ben açamıyorum bu ty linklerini markası neydi yazıyım da bulayımEn geniş yerden ölçtüm. Kalite kesinlikle güzel. M-L beden aldım ben. Daha büyüğü bol olurdu bence doğurunca.
Ben 55e aldım bi kac lira indirim gelmiş
Tahminim sızıntı oluyor. İç çamasırına geçmesin diye bu pedleri kullanıyoruz.Islandıkça değişir heralde çünkü ıslak kalınca yara oluyormuş
Tamam bittercim. Formu bozulur, anlarım o zaman.Süz akıntısına göre ped gibi düşün doldukça zaten belli ediyor kendini