Evet kusmalarının bitmemesi çok yorucu oldu. Peki sancılar nasıl çıkıyor nstde? Benim geçen hafta yerlerdeydi. Bu hafta biraz çıktı. Ümitlenmeli miyim gelir diye?Ay wala ben de bilmiorum kuşum.İki gündür de extra halsizim.Kusmalarim zaten hiç bitmemişti ama hafif bı atak yaptı.Doktora sordum şimdi çok normal dedi.Bebegi sordu gayet hareketli dedim tamam o zaman çok normal dedi.Sali günü kontrolde hiç acilmam yoktu.Cok yoruldum Mervem dayanicak gücüm kalmadı artık ya.Aclik,kusma,ağrılar,otursam kalkamiorum,kalksam oturamiorum bı haftadır da yüzüm,gözüm,ellerim şişti.Artik doğurmak istiorum.Wala normal doğumu beklemesem şimdi doktora gidip alın artık dicem.Hamilelik beni çok sarstı.Milletin hamileliğin balayı dediği dönemi bile yasayamadim ben
Kuzum iki hafta önce ilk defa NST yapıldı.Max 60 gördüm.Hemsire hissettiniz mi bişey dedi hayır dedim hicbisi hissetmedim.Sali günkü kontrolde tekrar girdim onda 20 ye bile vurmadı sancı.Yani anlicagin ne sancı var ne açılmaEvet kusmalarının bitmemesi çok yorucu oldu. Peki sancılar nasıl çıkıyor nstde? Benim geçen hafta yerlerdeydi. Bu hafta biraz çıktı. Ümitlenmeli miyim gelir diye?
Ben de dönmüş bebe kafa tam kanalda değil. Dün çatı muayenemi oldum. Güzel normal doğurabilirsin dedi. Dünkü biraz çıkan sancılar heyecanlandırdı işte. Bende inanılmaz kalça ağrısı var. Bundan zorlanıyorum ben de.Kuzum iki hafta önce ilk defa NST yapıldı.Max 60 gördüm.Hemsire hissettiniz mi bişey dedi hayır dedim hicbisi hissetmedim.Sali günkü kontrolde tekrar girdim onda 20 ye bile vurmadı sancı.Yani anlicagin ne sancı var ne açılmailişki açılmayı sağlar diolar ama ben onu da yapamiorum.Ya inan hareket etmeye mecalim yok.Kilo da almadım hala aldığım 5 kil na rağmen bu haldeyim.Doktorum da bazı insanın beden yapısı böyledir zorlanır dio bari kusmalarim olmasaydı.Sende durum nedir kuzum normal doğumu bekliosun dimi sen de?
Hayırlısıyla yap doğumunu kuzum belki sen benden önce dogurursunBen de dönmüş bebe kafa tam kanalda değil. Dün çatı muayenemi oldum. Güzel normal doğurabilirsin dedi. Dünkü biraz çıkan sancılar heyecanlandırdı işte. Bende inanılmaz kalça ağrısı var. Bundan zorlanıyorum ben de.
Tan’ın konserinde soğukta totosu donarkeneSen ne zaman doğurcan ya
Sağlıkla gelsinler bakalım inşallah.Hayırlısıyla yap doğumunu kuzum belki sen benden önce dogurursun
Ahshahs aynen, 15ine kadar geldi geldi, gelmedi 15inde suniyle alacuz
Ben yazıyordum ki siz yazmışsınızçok ucuz gördüm dün Trendyol da
deme öyle demeSanki bn daha uyguna aldım bilin mi marketten almıştım tekli paket ama hatırlamıyorum
Senin nstler nasıl çıkıyo? Benim sonuncuda biraz sancı cıktı heyecanlanmalı mıyım? Kafa tam kanalda değil.Ahshahs aynen, 15ine kadar geldi geldi, gelmedi 15inde suniyle alacuz
Sen dur sıranı bekle şekerimSenin nstler nasıl çıkıyo? Benim sonuncuda biraz sancı cıktı heyecanlanmalı mıyım? Kafa tam kanalda değil.
Bi saniye yarış yapıyom bu bacılarla az karışmaSen dur sıranı bekle şekerim
Olmassss olmasss karışmam lazımBi saniye yarış yapıyom bu bacılarla az karışma
Altina imzami atiyorum :) feci birsey kolda bebek cantasiŞu tecrübeli anneye kulak verin ve bebek bakım çantasını sırt çantası tercih edin. Bol gözlü bir çanta olsun. Çok rahat edersiniz. Kol çantası çok kullanışsız.
Bugun 50 civari 1 kere cikti, gecen haftalarda 60civarlarinda da ciktigi oldu, yani ciddi bsy ve düzenli bir durum yok, öyle genel takılıyorSenin nstler nasıl çıkıyo? Benim sonuncuda biraz sancı cıktı heyecanlanmalı mıyım? Kafa tam kanalda değil.
Dur özelden atiim nstBugun 50 civari 1 kere cikti, gecen haftalarda 60civarlarinda da ciktigi oldu, yani ciddi bsy ve düzenli bir durum yok, öyle genel takılıyorsenin nasil cikiyor? Kanaldan endiselenme doğum esnasında da girebilir. Öyle cok duydum gördüm.
Sizi okadar iyi anliyirum ki sanci haric diger turlu berbat haldeyim.sabah kahvaltisini bile kestim sirf kusmamak icin. Yani anlsyacaginiz hamile degilde 8 Aydir hasta gibiyim.Kuzum iki hafta önce ilk defa NST yapıldı.Max 60 gördüm.Hemsire hissettiniz mi bişey dedi hayır dedim hicbisi hissetmedim.Sali günkü kontrolde tekrar girdim onda 20 ye bile vurmadı sancı.Yani anlicagin ne sancı var ne açılmailişki açılmayı sağlar diolar ama ben onu da yapamiorum.Ya inan hareket etmeye mecalim yok.Kilo da almadım hala aldığım 5 kil na rağmen bu haldeyim.Doktorum da bazı insanın beden yapısı böyledir zorlanır dio bari kusmalarim olmasaydı.Sende durum nedir kuzum normal doğumu bekliosun dimi sen de?
Ay ben dere 16 Sina kadar geldi geldi gelmedi doktorum suni verip alalım dediiiiAhshahs aynen, 15ine kadar geldi geldi, gelmedi 15inde suniyle alacuz
Hadi hayırlısı bakalim canimmm, neler gorecegiz, az kaldiiiiAy ben dere 16 Sina kadar geldi geldi gelmedi doktorum suni verip alalım dediiii
Benim 31de 100e 32de 70e vuran sancılarım, duramayan evlatceğizim 37+0da benden şu an çok uzaklardaSenin nstler nasıl çıkıyo? Benim sonuncuda biraz sancı cıktı heyecanlanmalı mıyım? Kafa tam kanalda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?