- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende yorumlara bakarak yeni aldım indirimden Silvernurse 925 ayarGumus kapak alan anneler 925 mi yada 999 mu birde marka oneriniz var mi
Peki markası nedir bende araştırmak adına soruyorum ? Teşekkür ederimBurada yaşayan arkadaşımın 11 aylık oğlu 2 aydır öksürüyordu, doktorlar altta yatan hiçbir sebep bulamamış. En son aile hekimi buhar makinesi almasını söylemiş arkadaşıma. Aldı. Çocuk şimdi rahat etti.
Benim de öyle gecen sene koydum.. hatta ıslak havlu bile koydum ama malesef bana hiç etki etmedi. Bu sene daha yeni yaktık kombiyi.. peki markası nedir kullandığınız ? TeşekkürlerKışın kalorifer yüzünden uyurken çok boğazım kuruyor benim, bebiş de kışa denk gelince dert ettim baya. Annemin buhar makinesini aldım. Duruma göre alman gerekirse alırsın ya da peteklerin üstüne bi kapla su koyuyorlar odayı nemlendirmek için internetten araştır istersen
Bence alınabilir.Kızlar günaydınbebek yatağına alez alan var mı?Su geçirmez olanlardan alım bı tane diorum.Çiş falan geçmesin yatağa.Ne diosunuz?
Benimki Medisana. Alman malı. 4 litreden fazla su alıyor. İki kademesi var. Düşük olan akşamdan sabaha (10-12 saat) 8'de birini ancak harcıyor. Yüksek kademe ise akşamdan sabaha yarısına yakınını harcıyor. Yani aralarında 3 kat kadar hız farkı var. Su damlatması, kiraç tutma derdi falan yok ama ben her seferinde kaynamış soğumuş su koyuyorum. Asla çeşme suyunu direk doldurmam. Arada bir de bulaşık deterjanı ile içini iyice yıkıyorum.Peki markası nedir bende araştırmak adına soruyorum ? Teşekkür ederim
Bende araştırayım ama çok incesiniz ayrıntılı bir şekilde yazmışsınız zahmet oldu..Benimki Medisa. Alman malı. 4 litreden fazla su alıyor. İki kademesi var. Düşük olan akşamdan sabaha (10-12 saat) 8'de birini ancak harcıyor. Yüksek kademe ise akşamdan sabaha yarısına yakınını harcıyor. Yani aralarında 3 kat kadar hız farkı var. Su damlatması, kiraç tutma derdi falan yok ama ben her seferinde kaynamış soğumuş su koyuyorum. Asla çeşme suyunu direk doldurmam. Arada bir de bulaşık deterjanı ile içini iyice yıkıyorum.
Ben çok memnunum ama tek dezavantajı suyu bitti mi sesle alarm veriyor. Gece uykunda bile uyandırıyor o ses. Uykudayken suyunun bitmemesini garantiye alman gerekiyor. Ben o yüzden yarıdan bir gıdım bile aşağıya düştüyse gece yatmadan önce yüksek kademede çalıştıracaksam suyunu artırıyorum. Bebek, odasına geçtiğinde onun odasına ayrı almayı düşünüyorum. O zaman bu ayrıntıya dikkat ederek alacağım yenisini.
Ben de almayanlardanım linki açmıyo telefonum resim yükler misin baksambebek bakım çantası almayan kaldı mı bilmiyorum ama ben yeni aldım Bi süredir takipte fiyatının düşmesini bekliyordum
Kalitesi genişliği çok iyiymiş gerçekten o yüzden tavsiye etmek istedim hala almayan varsa mutlaka bakın derim https://ty.gl/kducb7r4lf
TabikiBen de almayanlardanım linki açmıyo telefonum resim yükler misin baksam
Ben de almayanlardanım linki açmıyo telefonum resim yükler misin baksam
Benimki tefal ama onu çok eskiden almıştı,şimdi satışta olmayabilir. Su haznesi baya büyük 4,5 lt, 15 saat aralıksız çalışıyor. Görüntüsünü atayım belki bulursunBenim de öyle gecen sene koydum.. hatta ıslak havlu bile koydum ama malesef bana hiç etki etmedi. Bu sene daha yeni yaktık kombiyi.. peki markası nedir kullandığınız ? Teşekkürler
Katılıyorum. Sırt çantası, kol çantasından her zaman daha kullanışlı ve hatta sağlıklıdır. Ben çocuksuz halimde bile tek kol çanta kullanırken çektiğim sırt ağrısına dayanamazken; tek elimde çocuk, diğer elimde çantayla hiçbir yere adım atamam.Şu tecrübeli anneye kulak verin ve bebek bakım çantasını sırt çantası tercih edin. Bol gözlü bir çanta olsun. Çok rahat edersiniz. Kol çantası çok kullanışsız.
Bende sırt çantası aldımKatılıyorum. Sırt çantası, kol çantasından her zaman daha kullanışlı ve hatta sağlıklıdır. Ben çocuksuz halimde bile tek kol çanta kullanırken çektiğim sırt ağrısına dayanamazken; tek elimde çocuk, diğer elimde çantayla hiçbir yere adım atamam.
Teşekkür ederim mutlaka bakarımBenimki tefal ama onu çok eskiden almıştı,şimdi satışta olmayabilir. Su haznesi baya büyük 4,5 lt, 15 saat aralıksız çalışıyor. Görüntüsünü atayım belki bulursun