- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişi olmaz ya kendi üstünde bi dene bakim üşütüyor muArkadaşlar günaydın.
Annem bana bir örtü yollamış. %70 pamuklu, %30 polyester yazıyor. Bebeğin üzerine örtülmez di mi bu? Üşütür bebeği. Yatak örtüsü yapayım diyorum.
Nihalcim içini rhaat tut bişey olmaz örtülürArkadaşlar günaydın.
Annem bana bir örtü yollamış. %70 pamuklu, %30 polyester yazıyor. Bebeğin üzerine örtülmez di mi bu? Üşütür bebeği. Yatak örtüsü yapayım diyorum.
Örtülür canımArkadaşlar günaydın.
Tamam @Statusahibi sağolasın.Örtülür canım
Gule gule kullan
Öyle malesef bu zamanda herseyi organik kullanamıyoruZ
Tekstik fabrikasında çalışan endüstri muhendisi arkadaşım anlatmıştı
Zaten yuzde yuz pamuk diye aldığımız bazi seyleri bize pamuk diye yutturuyolar
Bnde lavantalı kullandım çok güzel
bundan sipariş verdim, 3 kg klasik olanı
bana 2 adet 1.6 kg lavantalı göndermişler, yanında 4 adet havlu kağıt
200 gr + 4 havlu kağır karda oldum sanırım
Bnde lavantalı kullandım çok güzel
Çok iyi
Fazla bakma bn daha yeni bi şok atlattım kaldıramamahaaaaa dur daha ucuzunu buldum
oh my god
Fazla bakma bn daha yeni bi şok atlattım kaldıramam
Aferin sana bn bakmıyorumbenimde son aldıklarımı inmiş mi inmemiş diye bakma fantezim var
inince kenarda büzüşüp üzülüyorum
Aferin sana bn bakmıyorum
Sonra morel zıfır zıfır
Ben yazıyordum ki siz yazmışsınız çok ucuz gördüm dün Trendyol daahaaaaa dur daha ucuzunu buldum
oh my god
Sanki bn daha uyguna aldım bilin mi marketten almıştım tekli paket ama hatırlamıyorumahaaaaa dur daha ucuzunu buldum
oh my god
Sağlıkla gelsinler hepimiz dolapları tamamladık bileKızlar bebişlerimin ikisi de kızmış. Süslü süslü şeyler yazın hepsini alacam
Yerim ben o kizlariiii.Benim resimlere bak kuzum.Ben almadık şey bırakmadımKızlar bebişlerimin ikisi de kızmış. Süslü süslü şeyler yazın hepsini alacam
Sen ne zaman doğurcan yaYerim ben o kizlariiii.Benim resimlere bak kuzum.Ben almadık şey bırakmadım
Dün gördüm çok sevindim gerçekten öyle ki bu yolda bu kadar sabredip emek verenlere ayriyeten mutluyum sağ saglim kucaklayin iki kucağınızda inşallah pembis pembisss rengarenk şeyler alınKızlar bebişlerimin ikisi de kızmış. Süslü süslü şeyler yazın hepsini alacam
Ay wala ben de bilmiorum kuşum.İki gündür de extra halsizim.Kusmalarim zaten hiç bitmemişti ama hafif bı atak yaptı.Doktora sordum şimdi çok normal dedi.Bebegi sordu gayet hareketli dedim tamam o zaman çok normal dedi.Sali günü kontrolde hiç acilmam yoktu.Cok yoruldum Mervem dayanicak gücüm kalmadı artık ya.Aclik,kusma,ağrılar,otursam kalkamiorum,kalksam oturamiorum bı haftadır da yüzüm,gözüm,ellerim şişti.Artik doğurmak istiorum.Wala normal doğumu beklemesem şimdi doktora gidip alın artık dicem.Hamilelik beni çok sarstı.Milletin hamileliğin balayı dediği dönemi bile yasayamadim benSen ne zaman doğurcan ya