Külotlu çorap rahatsız etmez mi ya onun yerine iki takım alt giydiririz
Diger grupta belki diger fikir uygulanabilir ek bir kutucuk acip dogum yaptigi tarih diyeBence ilk mesaja alışveriş listesi filan eklesek daha iyi olur da bi ara yapmak lazım işte.çünkü ilk bakanlar bizi bilmiyo alışverişle ilgili bi şeyler için giriyolar.
Evet onu bi yerlere ekleyeceğim inşallah.Diger grupta belki diger fikir uygulanabilir ek bir kutucuk acip dogum yaptigi tarih diye
Külotlu çorap kan dolaşımı için iyi değil diyorlar. ☹ Ben yine de aldım bi iki tane dışarı çıkarken giyer diye.
Güzel haftalardasınız ikiniz de artıkMerakla beklemekteyim, geleceksen 3 kere tıkla yavrucuuuum
Ahhhhh çok az kaldııı dualarınızı bekliyorum
"Mesajiniz yerine ulasmistir, bi ilgilenecegiz ama soz veremiyoruz" EVRENGüzel haftalardasınız ikiniz de artıkben de 15 güne bekliyorum artık. Ben evren ve mesajım mevzusu
Aaa sen de vardınBen kaldım doğuramycam bu gidişle
Hergün gelir umuduyla yatıyorum kalkıyorum yok.Aaa sen de vardınDoğurun da açın önümüzü be kardeşim yiter artık.
Benimki 38de gelicek.Hergün gelir umuduyla yatıyorum kalkıyorum yok.40 haftalık olcaz hani kız bebekler 38 de geliyodu ya
BBenim bebeğim kış.bebeği olduğu için ben giydirmistim içine biseyde olmadı sukur 9 yasinda uyurken pijama giyiyord
Ben lise bitene kadar külotlu çorabı icat edene sövüyodum her gün.Ben kendim de giyince rahat edemem bebekte edemeyecek gibi geliyor kızımda hiç sevmez ama soguklarda dışarı çıkarken giydirilir tabi bizimkikerde nasipse kış bebeği olacaklar
Bizim aralık annelerine yaz bi istersen orda atlatanlar oldu.Kizlar ben cok kötü grip oldum 2 gundur başımı kaldıramıyorum aranizda grip olup dogal yontemlerle atlatan varmi?
Tamam canimBizim aralık annelerine yaz bi istersen orda atlatanlar oldu.
Ballı limon ve ballı ihlamur iyi geldi bana birde sıcak tuttum terledim biraz öyle atlattımKizlar ben cok kötü grip oldum 2 gundur başımı kaldıramıyorum aranizda grip olup dogal yontemlerle atlatan varmi?
Ihlamur nane limon yapıyorum kendimi sicak tutuyorum ama bir fark olmadi birde senin dediğini deneyim canimBallı limon ve ballı ihlamur iyi geldi bana birde sıcak tuttum terledim biraz öyle atlattım
Bal süt karışımıKizlar ben cok kötü grip oldum 2 gundur başımı kaldıramıyorum aranizda grip olup dogal yontemlerle atlatan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?